Divarit

Mutka jatkaa Blue Foxissa – kolme uutta pelaajaa Kokkolasta

01.07.
2015
7 Kommenttia
3
Divarit
Viime kaudella Divarin puolivälierissä M-Teamia vastaan vääntänyt Blue Fox julkisti tiistaina neljä pelaajasopimusta. Kuvassa riemua voitetun rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime kaudella Divarin puolivälierissä M-Teamia vastaan vääntänyt Blue Fox julkisti tiistaina neljä pelaajasopimusta. Kuvassa riemua voitetun rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarissa pelaava Blue Fox julkisti tiistaina neljä pelaajasopimusta tulevaa kautta ajatellen. Maalivahti Roope Mutka jatkaa Blue Foxin riveissä. Puolustaja Viktori Niemi sekä hyökkääjät Jonatan Tynkkynen ja Timo Salo liittyvät joukkueen riveihin 2. divisioonan Nibacoksesta.

Vuonna 1994 syntynyt Mutka aloittaa toisen kautensa Sinikettujen tolppien välissä. Puolustajan paikalle hankittu Niemi on pelannut viimeiset neljä kautta Nibacoksen riveissä. Tuleva kausi on pelaajan ensimmäinen miesten Divarissa. Vuonna 1993 syntynyttä Niemeä kuvaillaan vahvaksi eritoten kaksinkamppailuissa.

Tynkkynen oli Nibacoksen viime kauden tehokkain pelaaja. Vuonna 1996 syntynyt hyökkääjä iski 18 ottelussa tehopisteet 28+19. Salo oli Nibacoksen viime kauden toiseksi tehokkain pelaaja. Hyökkääjä iski 28 maalia ja syötti 12. Vuonna 1990 syntynyt Salo on pelannut vasta kolme kautta salibandya ja nostanut sarjatasoaan jokaisella pelaamallaan kaudella. Sekä Niemi että Tynkkynen ovat debytantteja Divarissa.

Blue Foxin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
roihatan
01/07/2015
Blue fox taistelee siis ensikaudella sarjapaikasta..
Kylältäkuultua
01/07/2015
Huhujen mukaan viktori niemi saanut kunnon treenimotivaation ja näin ollen tulee luultavasti nakuttamaan pisteitä illasta toiseen ensi kaudella, todella iso vahvistus ketturivistöön.
Teme
01/07/2015
Nibacosin ovela taktiikka kouluttaa/valmistaa omia pelaajia divariin..
KAUPUNGILTAKUULTUA
01/07/2015
Huhujen, tai ei pelkästään huhujen, vaan myös havaintojen perusteella uskotaan, että Viktori Niemi tulee voittamaan niin piste, -kuin myös jäähypörssinkin, koska käsien pehmeys silkkaa seksiä ja fyysinen preesens ylivoimainen. Kettujen peleihin vain täysi-ikäiset, jannulla on nimittäin niin likaiset muuvit tatsissa.
Jouko
02/07/2015
Niin, tottahan se on jos Pohjanmaan kakkosdivarissa istuu penkillä niin automaattisesti on vähintääkin piste- per peli tahdissa divarissa. Sehän on selvä, mitä muuta voi edes odottaa.
Luusereita
02/07/2015
Koko nelikko,ei mitään käyttöä divarissa.
Pohjanmaan 2div
05/07/2015
Ei pohjammaan kakkosdivarista tulleita pelaajia voi sanoa vahvistuksiksi...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.