Liigat

Naisten liigajoukkueessa pajatson tyhjeneminen – kärkikaarti siirtyy kakkosdivariin

03.07.
2015
7 Kommenttia
5
Liigat
Mari Tuppurainen, Jenni Timonen, Aino-Maija Laaksonen ja Johanna Helminen jättävät Happeen. Kuva: Jari Turunen

Mari Tuppurainen, Jenni Timonen, Aino-Maija Laaksonen ja Johanna Helminen jättävät Happeen. Kuva: Jari Turunen

Jyväskylän Happeen naisten liigajoukkue on kokemassa ison muodonmuutoksen, kun viime kauden viisi parasta pistenaista siirtyvät kakkosdivisioonaan. Jenni Timosen, Aino-Maija Laaksosen, Iina Aution, Mari Tuppuraisen ja Johanna Helmisen uusi seura on O2-Jyväskylä ja sen kakkosjoukkue.

Kyseinen viisikko teki viime kaudella Hirvittärille runkosarjan 98 osumasta 62, joten on helppoa povata, että Happee tuskin on taistelemassa edelliskausien tapaan ensi keväänä SM-mitaleista. Myös valmennusosastolla on tapahtunut muutos, kun Timo Välimaan jäätyä syrjään vetovastuussa ovat nyt Ilmari Pitkänen sekä Jaakko Saavalainen.

O2-Jyväskylän kakkosjoukkue koostuu ensi kaudella uusien pelaajien lisäksi SB Pommakin entisistä pelureista, jotka siirtyvät nyt O2:n nimen alle. Noiden pelaajien joukossa entisistä liigapelaajista ovat muun muassa 175 ottelua Happeessa pelannut Jenni Rautasalo sekä Kati Nieminen, joka aiemmin tunnettiin sukunimellä Salminen. Ruotsin mestaruudenkin keväällä 2008 voittanut Nieminen pelasi aktiiviurallaan 36 maaottelua ja hän oli MM-hopeaa saavuttaneessa kisajoukkueessa vuonna 2009.

O2-Jyväskylän edustusjoukkue puolestaan nousi Happeen seuraksi naisten Salibandyliigaan, joten ensi kaudella pääsarjassa nähdään Jyväskylän paikalliskamppailuita.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Vesse
05/07/2015
Voisiko joku avata vähän tänne tätä lisää, miksi O2 kakkosjoukke, eikä Happeen 2-joukkue?
Jaa a
05/07/2015
Vesse, Happeen 2 joukkue pelaa 3. Divaria, saattaapi johtua siitä. Ja taitaa tuolla o2 joukkueessa olla myös enemmän tuttuja.
Veikko Nieminen
07/07/2015
Tämä ei liity juuri tähän tapaukseen, mutta kysymys kuuluu miksi naissalibandya ei arvosteta.
Parhain esimerkki, kun SPV päätti lopettaa naissalibandyn kokonaan ja jätti joukkueellisen pelaajia tyhjän päälle; tehkää mitä huvittaa!!!!!
URHEILUTOIMENJOHTAJA TOMMY KOPONEN voisi nyt antaa voisi nyt antaa vastauksen koko kansalle ja etenkin seuralle ja kannattajille. Miksi ? Tommy veit aseet meiltä monilta vanhemmilta. Miten kannustaa jatkamaan salibandya (myös poikapuolella on smaa havaittavissa ) Seinäjoella ! Ehkä sinun pitäisi olla VAIN päävalmentaja ja antaa puikkoja jo muidenkin käsiin.
vetelin kuivat
07/07/2015
Kyllähän nämä naiset tekevät sen itse. Pääkaupunki seudulla yksi ja sama porukka on siirtynyt seurasta toiseen ja aina tiputtu sarjatasoa alemmas.
Oulussa homma loppui kuin seinään, kun pelaajat ajoivat valmentajan pois joukkueesta.
Nyt Jyväskylässä sama show. Yhdessä keksitään siirtyä jonnekin toiseen seuraan ja ei olla edes ylpeitä ja kiitollisia siitä mitä yhdessä on aiemin saavutettu. Toki tässä on Happeellakin peiliin katsomisen paikka, kun tyttöjen puoli ja siellä junioritoiminta ollut iso vitsi.
Excuseme
07/07/2015
Oulussa pelaajat ajoivat valmentajan pois? Taisi käydä toisin päin.
TIEDÄ SITTEN
07/07/2015
Ei kai tuo niin tavatonta ole että runkopelaajat vaihtaa seuraa valmentajan vaihtuessa. Tietyt pelaajat seuraa esim. Kouvalaista ja toiset on Välimaan suojatteja. Kyllä se on niin että valmennuksen vaihto kokemattomampaan vaikuttaa kokeneisiin pelaajiin.
S7
07/07/2015
Veikko Nieminen suorastaan tarjoilee pääkallolle juttua naissalibandystä, jos siis kyseisessä seurassa halutaan kysymyksiin vastata? Tai haluaako pääkallo lähteä tekemään juttua?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.