Liigat

NST:n huippuvahvistuksen sopimukselle sinetti – ”Saa pelata ensi kaudellakin Salibandyliigassa”

27.07.
2015
2 Kommenttia
9
Liigat
Jarkko Nurmela on vuoden tauon jälkeen NST:n mies. Kuva: Markku Taurama

Jarkko Nurmela on vuoden tauon jälkeen NST:n mies. Kuva: Markku Taurama

NST saa toivotun ja kaivatun paluumuuttajan Joensuusta, kun Jarkko Nurmela siirtyy Josbasta takaisin lappeenrantalaisten riveihin. Kaudella 2013-2014 liigan pistepörssin kymmenenneksi sijoittuneen 25-vuotiaan hyökkääjän sopimus on vuoden mittainen.

Nurmelan sopimus on jo pitkään ollut sinettiä vaille valmis, mutta Joensuussa opintojaan edelleen jatkavan pistenikkarin matkustuskustannusten hoitaminen on ollut vielä epäselvää. Nyt NST on löytänyt yhteistyökumppanin mahdollistamaan reissaamisen, joten siirto sai varmistuksensa. Juonikas hyökkääjä on tyytyväinen asioiden nyt seljettyä.

– Hyvillä fiiliksin palaan Lappeenrantaan ja NST:n paitaan. Isona asiana siirrossa oli se, että saa pelata ensi kaudellakin Salibandyliigassa ja vanhat tutut pelikaverit ovat täällä. Tavoitteena on pelata mahdollisimman ehjä kausi, ja auttaa joukkuetta parhaimpani mukaan. Joukkueen tavoitteet ovat selkeästi pudotuspeleissä, ja siellä sitten mennään peli kerrallaan, Nurmela toteaa NST:n sivuilla.

Nurmela on nakutellut 77 pelaamassaan liigaottelussa 95 (47+48) pistettä, ja toissa kaudella hän kirjasi 23 ottelussa ennätystehonsa 22+28=50. Etenkin viime kauden alku Divariin lopulta pudonneessa Josbassa oli hankala, joten tehotkin jäivät vaatimattomimmiksi (16+11=27).

Alkukesästä huhuiltiin, että Josbasta olisi tulossa useampikin pelaaja Lappeenrantaan, mutta Nurmela jäi lopulta ainoaksi. Jiri Tikkanen ja Tatu Könönen menivät kakkosdivariin LeBa-96:n riveihin, ja Joona Auronen pelaa näillä näkyminen kakkosdivaria Josba Akatemiassa.

NST avaa harjoitusottelukautensa kohtaamalla Lappeenrannassa kaksi kertaa 7.-8.8. nimenomaan Josban.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Raha
29/07/2015
Menee taloudellisesti vahvasti jos seuralla ei ole vara maksaa opiskelijalle junalippua kerran tai kaksi per viikko. Suunta taitaa olla suunnilleen 15-20e
Onko tietoa?
30/07/2015
Mitä Nurmela opiskelee?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.