SB Vaasalle maalivahti Bundesliigasta ja hyökkääjä Porvoosta

Kevin Nylund (oik.) on kerennyt pelata kolmen kauden aikana 63 ottelua Divarissa. Niissä on syntynyt kaikkiaan 85 tehopistettä. Kuva: Jarmo Jokila

Kevin Nylund (oik.) on kerennyt pelata kolmen kauden aikana 63 ottelua Divarissa. Niissä on syntynyt kaikkiaan 85 tehopistettä. Kuva: Jarmo Jokila
Kevin Nylund (oik.) on pelannut kolmen kauden aikana 63 ottelua Divarissa. Niissä on syntynyt kaikkiaan 85 tehopistettä. Kuva: Jarmo Jokila

Divarissa pelaava SB Vaasa julkaisi viikolla kaksi uutta pelaajaa ensi kauden joukkueeseensa. Maalivahti Mikael Aromaa liittyy seuran riveihin Saksan Bundesliigan Floor Fighters Chemnitzistä ja hyökkääjä Kevin Nylund Divarista pudonneesta PSS:sta.

Aromaa on pelannut 59 ottelua Divarissa FBC Turun ja SBS Wirmon riveissä. Viime kaudella hänen arvioitiin olevan Bundesliigan parhaimmistoa pelipaikallaan.

Nylund, 20, muuttaa Vaasaan opiskelujen perässä. Nuoresta iästä huolimatta Nylund on ehtinyt pelata 63 ottelua Divarissa. Pisteitä näissä on syntynyt komeat 42+43.

– Hyvillä mielin tulen Vaasaan. Saan nyt tutustua uuteen seuraan, kun olen pelannut Porvoossa koko ikäni. Se tekee varmasti hyvää. Tavoite on saada jotain aikaiseksi, eli ottaa sitä kautta iso rooli joukkueessa, kommentoi hyökkääjä SB Vaasan kotisivuilla.

M1: Oranssit sopimukseen porvoolaisen taitoniekan kanssa
M1: SB Vaasalle uusi veräjänvartija Bundesliigasta

3 comments

  1. Opiskelupaikat ja työpaikat vetävät Vaasaan pelaajia, sponsorointi mahdollisuuksia löytyy. Hyvät edellytykset liigajoukkueelle, sinne vaan.

  2. En ymmärrä, miksi bundesliigatason pelaaja haluaa tulla suomen divariin, täytyy vaasalaisten jotain maksaakkin tän tason kaverille.

  3. Miksi ei haluaisi tulla? Saksan Bundesliga verrattavissa Suomen kakkosdivariin. Toki Weissenfels saattaisi pystyä pelaamaan divaria, mutta olisi siellä häntäpäässä.