Divarit

SB Vaasalle maalivahti Bundesliigasta ja hyökkääjä Porvoosta

12.07.
2015
3 Kommenttia
1
Divarit
Kevin Nylund (oik.) on kerennyt pelata kolmen kauden aikana 63 ottelua Divarissa. Niissä on syntynyt kaikkiaan 85 tehopistettä. Kuva: Jarmo Jokila

Kevin Nylund (oik.) on pelannut kolmen kauden aikana 63 ottelua Divarissa. Niissä on syntynyt kaikkiaan 85 tehopistettä. Kuva: Jarmo Jokila

Divarissa pelaava SB Vaasa julkaisi viikolla kaksi uutta pelaajaa ensi kauden joukkueeseensa. Maalivahti Mikael Aromaa liittyy seuran riveihin Saksan Bundesliigan Floor Fighters Chemnitzistä ja hyökkääjä Kevin Nylund Divarista pudonneesta PSS:sta.

Aromaa on pelannut 59 ottelua Divarissa FBC Turun ja SBS Wirmon riveissä. Viime kaudella hänen arvioitiin olevan Bundesliigan parhaimmistoa pelipaikallaan.

Nylund, 20, muuttaa Vaasaan opiskelujen perässä. Nuoresta iästä huolimatta Nylund on ehtinyt pelata 63 ottelua Divarissa. Pisteitä näissä on syntynyt komeat 42+43.

– Hyvillä mielin tulen Vaasaan. Saan nyt tutustua uuteen seuraan, kun olen pelannut Porvoossa koko ikäni. Se tekee varmasti hyvää. Tavoite on saada jotain aikaiseksi, eli ottaa sitä kautta iso rooli joukkueessa, kommentoi hyökkääjä SB Vaasan kotisivuilla.

M1: Oranssit sopimukseen porvoolaisen taitoniekan kanssa
M1: SB Vaasalle uusi veräjänvartija Bundesliigasta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
chef
12/07/2015
Opiskelupaikat ja työpaikat vetävät Vaasaan pelaajia, sponsorointi mahdollisuuksia löytyy. Hyvät edellytykset liigajoukkueelle, sinne vaan.
Sbco
12/07/2015
En ymmärrä, miksi bundesliigatason pelaaja haluaa tulla suomen divariin, täytyy vaasalaisten jotain maksaakkin tän tason kaverille.
SBCO:lle
12/07/2015
Miksi ei haluaisi tulla? Saksan Bundesliga verrattavissa Suomen kakkosdivariin. Toki Weissenfels saattaisi pystyä pelaamaan divaria, mutta olisi siellä häntäpäässä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.