Liigat

Stanley Cupin voittaja vie mestaruuspokaalin näytille salibandyhalliin

18.07.
2015
1 Kommentti
6
Salibandy-lehti kirjoitti aikanaan Teuvo Teräväisen dominoinnista C-juniorien SM-finaalissa.

Salibandy-lehti kirjoitti aikanaan Teuvo Teräväisen dominoinnista C-juniorien SM-finaalissa.

Chicago Blackhawksin kanssa tänä keväänä Stanley Cupin voittanut Teuvo Teräväinen vie himoitun mestaruuspokaalin näytille Tapanilan Erän kotihallina tunnettuun Mosahalliin. Tapahtuma järjestetään maananantaina 20.7.

Teräväinen, 20, pelasi juniorivuosinaan salibandya Erässä ja voitti muun muassa C94-poikien Suomen mestaruuden keväällä 2009. Teräväisen salibandytausta nousi esille NHL:n pudotuspelien aikaan useissa eri medioissa.

Itse tapahtuma alkaa 14.30 yleisötilaisuudella, jossa muistellaan Teräväisen salibandyuraa ja kuullaan miehen omia mietteitä sekä muistoja lajista. Klo 15 paikalle tuodaan Stanley Cupin voittopokaali. Tiukan aikataulun vuoksi pokaali viipyy paikalla 15 minuuttia.

Tapahtuma järjestetään Mosahallin yläkentällä, Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3).

Erän tiedote

Lue myös
Teuvo Teräväisen salibandytausta tapetilla – ”Salibandyn sählyttelyä on syytä miettiä tarkemmin”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jules
18/07/2015
TT on kova Jätkä!!! Hyvin nosti itsensä mukaan ratkaisu hetkillä ja oli yksi ratkaisu pelaajista, vaikka alkukausi olikin farmin puolella.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.