Liigat

Video: TPS:n pelaajat kertovat kesäkuulumisiaan

18.07.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuvakaappaus: YouTube

Kuvakaappaus: YouTube

TPS:n miesten salibandyjoukkueen tiedotusosasto ei ole levännyt laakereillaan, vaan se on tuottanut haastattelusarjan salibandyn ystävien iloksi. Ensimmäiset viisi haastattelua on kerätty tämän artikkelin oheen.

Miksi ruokailuaikataulujen sovittaminen on erityisen tärkeää Joonas Koskiselle? Mikä sai Topi Kanerviston pyörtämään lopettamispäätöksen kesken viime kauden? Mikä on Pyry Luukkosen suurin tavoite maalivahtiuralla? Mitä Ville Hirvisuolle jäi käteen kesän maajoukkueleiriltä? Mitkä syyt saivat Jaakko Hautamäen palaamaan liigakentille?

Nämä seikat selviävät alla olevista haastatteluista.

Joonas Koskinen

Topi Kanervisto

Pyry Luukkonen

Ville Hirvisuo

Jaakko Hautamäki

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.