Video: ”Uusi Hannes Öhman” väläyttelee syöttötaitojaan

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalainen Storvreta hankki tulevaa kautta ajatellen riveihinsä maalintekijänä tunnetun Mulssjön Jimmie Petterssonin. Edellisen kahden kauden aikana Pettersson on iskenyt 43 maalia Ruotsin Superliigassa.

Petterssonista, 23, kaavaillaan seuralegendaksi nousseen suomalaispelaaja Hannes Öhmanin manttelinperijää Innebandymagazinet plus -lehdessä. Sekä Öhman että Petterson laukovat rightin puolelta ja ovat tunnettuja nimenomaan maalintekovoimastaan. Storvreta aikoo muodostaa uuden tehokolmikon Petterssonista, Alexander Ruddista ja Henrik Stenbergistä.

Tuleva kausi on ensimmäinen kymmeneen vuoteen, kun Storvretassa ei nähdä yhtään suomalaispelaajaa. Öhman päätti menestyksekkään uransa kauden 2013-2014 jälkeen, Rickie Hyvärinen poistui joukkueesta kesken kauden viime joulukuussa ja Mika Kohoselle näytettiin ovea menneen kauden päätteeksi. Storvreta on jäädyttänyt Öhmanin pelinumeron ja myös Kohosen pelinumero aiotaan jäädyttää vielä tuntemattomana ajankohtana.

Vaikka Petterssonia suitsutetaan useimmiten juuri laukauksestaan, niin alla oleva video osoittaa, että myös syöttötaito on kohdillaan.

3 comments

  1. Syöttö enemmän, kattokaa mikä fiilis!! Joo meillä saattaa jossain paikoissa olla porukkaa, mutta meno on kuin kirkon penkillä istumista:-D

  2. Perussyöttö. Hieno oivallus toki. Ruotsin kannattajakulttuuri on jotain niin hienoa. Ja pohjautuu jo vuosikymmenien takaa. Kannustajia ovat koko suku. Vauvasta vaariin:D Jokaisen kannustus porukassa mukana olevan kannattaisi tehdä matka esimerkiksi Luleå Hockeyn kotiotteluun. Tai Djurgårdenin. Siellä on meinaan tunnelma kohillaan. Ja Ruotsin Salibandy Superliigan otteluissa on huikea tunnelma myös. Ja Black Army jalkapallon puolella.

  3. Ruotsin kannattajakultuuri tosiaan valovuoden edellä Suomen vastaavaa. Jalkapallossa jengeillä uskomattomat fanit. Erityisesti Tukholmassa (Aik, Djurgården, Hammarby) Salibandyssäkin esim. superfinaalissa ihan käsittämätön tunnelma. Suomeen pitäisi saada vastaavaa!