Divarit

Welhoille liigakokemusta hyökkäyspäähän – ”Vaikuttaa motivoituneelta voittamaan”

30.07.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Mikko Niiva nähtiin viimeksi liigakentillä keväällä 2013. Kuva: Jari Turunen

Mikko Niiva nähtiin viimeksi liigakentillä keväällä 2013. Kuva: Jari Turunen

Divarin SB Welhot saa 61 liigaottelun verran kokemusta hyökkäysarsenaaliinsa, kun juonikas Mikko Niiva liittyy joukkueen vahvuuteen. NST:n ja Josban liigapaidoissa nähty taipalsaarelaiskasvatti pelasi viime kaudella Kontiolahdella LeBa-96:ssa kakkosdivaria.

61 liigaottelussa 25-vuotias Niiva on koonnut tehopisteet 9+14, ja hän on pelannut Salibandyliigan lisäksi Divaria Indiansin paidassa kaudella 2010-2011. Päävalmentaja Jani Lipsanen odottaa uudelta sentterivahvistukseltaan paljon.

– Saatiin vähän kokemusta hyökkäyspäähän. Mikko vaikuttaa selvästi motivoituneelta voittamaan ja uskon, että tällainen pelimies, joka kokemuksestaan huolimatta vasta lähestyy parhaita pelivuosiaan voi auttaa meitä ensi kaudella paljonkin, Lipsanen iloitsee Welhojen kotisivuilla.

Viime kaudella Divarin finaalit hävinnyt ja TPS:lle liigakarsinnoissa taipunut Welhot on kokenut kesän aikana kovia menetyksiä erityisesti puolustuspäästään, kun maalivahdit Petri Lesch (M-Team) ja Joonas Kristiansson (lopetti) sekä puolustajat Iiro Lankinen (Erä) ja Jonni Koskinen (välivuosi) ovat poissa kokoonpanosta. Luottopelaajista myöskään Aleksi Viinikaista ei nähdä kuopiolaisten joukkueessa ensi kaudella.

– Pieni epätasapaino joukkueessa tällä hetkellä on, sillä hyökkäyspäässä on selvästi puolustajia enemmän kilpailua. Pitää vähän katsoa ja kokeilla, josko joku hyökkääjistä löytäisi itsensä onnistuneesti pakin tontilta, Lipsanen pohtii.

Joukkue alkaa Lipsasen mukaan olla nyt lähellä lopullista muotoaan.

– Pientä liikehdintää saattaa olla vielä, mutta hyvin lähellä porukka on nyt siinä kuosissa, jolla tulemme kauteen lähtemään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Welhot
30/07/2015
Tulee taas oleen käsittämättömän ylivoimainen divarissa.
"Saku samakko" onnistunu kasaamaan kovan jengin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.