Divarit

Fuusioitunut Divari-joukkue julkaisi ensi kauden kokoonpanonsa

19.08.
2015
6 Kommenttia
4
Divarit
SC PirU nousi viime kauden päätteeksi miesten Divariin. Kauden jälkeen se fuusioitui Pirkkalan Pirkkain kanssa ja pelaa viimeksi mainitun nimellä Divarissa. Kuva: Juhani Järvenpää

SC PirU nousi viime kauden päätteeksi miesten Divariin. Kauden jälkeen se fuusioitui Pirkkalan Pirkkain kanssa ja pelaa viimeksi mainitun nimellä Divarissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn miesten Divariin valmistautuva Pirkkalan Pirkat alkaa olla valmis alkavalle kaudelle. Joukkueella on nyt sopimus 23 pelaajan kanssa, joista kaksi on maalivahteja ja loput 21 kenttäpelaajia. Pelaajalista saattaa täydentyä vielä ennen kauden alkua.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Jani Vatanen, Janne Nousiainen ja Sami Vatanen, joista kaksi jälkimmäistä nähdään myös pelaamassa kentän puolella. Myös valmennustiimi saattaa vielä täydentyä.

Pirkkalan Pirkkain ensi kauden rungon muodostavat SC Pirkanmaa Unitedin pelaajat, jotka olivat viime kauden päätteeksi hankkimassa Divari-paikkaa voitokkaissa nousukarsinnoissa. SC PirU fuusioitui keväällä Pirkkain kanssa, ja Divarin sarjapaikka siirrettiin Pirkoille. Sarjanousun kentällä kokeneita SC PirU:n miehiä on sopimuspelaajista noin puolet. Uusia pelaajia on liittynyt riveihin muun muassa Tampereen Ilveksen ja Classicin organisaatioista.

Myös tulevan kauden Divarin sarjaohjelma on tiedossa. Pirkat aloittaa Divari-taipaleensa sunnuntaina 20.9. vierasottelussa Helsingin Tapanilassa Erä Akatemiaa vastaan, ja kotiavaus Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa koetaan tuplaviikonlopun merkeissä 26.–27.9., kun vieraaksi saapuvat peräkkäisinä päivinä Lammin Salibandy ja oululainen KeLy.

Pirkkalan Pirkkain Divari-joukkue kaudella 2015–2016:

Maalivahdit:

39 Antti-Jussi Kaukonen
91 Aki Hänninen

Puolustajat:

6 Jere-Matti Ojala
8 Niilo Hautala
10 Sakari Nieminen
19 Jussi Pietilä
22 Juho Laurila
81 Marko Vähätalo
85 Tommi Teronen
88 Juuso Patrikainen

Hyökkääjät:

11 Risto-Matti Lummikko
12 Antti Jaakkonen
13 Samuel Lahtinen
16 Niklas Viitasaari
27 Jere Rantanen
54 Tatu Valkeejärvi
55 Sami Vatanen
60 Konsta Tykkyläinen
65 Oskari Koivisto
78 Valtteri Ikävalko
80 Jarkko Kumpulainen
82 Juho Vähätalo
89 Janne Nousiainen

Valmentajat:

Jani Vatanen
Janne Nousiainen
Sami Vatanen

Teksti: Pirkkain tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Keba
19/08/2015
Myös Divarin LNM on julkaissut oman jenginsä: http://lnmsalibandy.net/uutiset/76-ols-ja-lnm-farmisopimukseen-niittomiesten-pelaajisto-julki
Haikka-pelti
19/08/2015
Mitä pirkkalalaista tässä joukkueessa on ?
Miksi pirkkalalaisten tulisi se ottaa omakseen ?
Pellille
20/08/2015
Oot oikeassa, yhtä paljon kuin Bauhausissa, sinnekin moni pirkkalalainen eksynyt.
Keisari
20/08/2015
Haikka-Peltille: Ei paljon mitään ja se tässä onkin joukkueen etu! Eiköhän pirkkalaiset hallille löydä, kun näkevät laadukkaampaa salibandyä kuin viime vuosina on nähty.
Pelaajauutinen
21/08/2015
Pelaajalistaan uutena lisäys hyökkäykseen: Joona Varuhin
Puusilmä
24/08/2015
PirUn Pirkat vedätti hienosti PirPiä. Saatiin maksaja divari visiitille. Pelkkä sarjamaksu rapiat 10 kiloo.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.