Indians ja SSV kokeilevat erilaista pelimuotoa – harjoitusottelu neljällä neljää vastaan

Indians ja SSV pelaavat harjoitusottelun, jossa molemmilla joukkueilla on täysmittaisessa kaukalossa ainoastaan neljä kenttäpelaajaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians ja SSV pelaavat harjoitusottelun, jossa molemmilla joukkueilla on täysmittaisessa kaukalossa ainoastaan neljä kenttäpelaajaa. Kuva: Juhani Järvenpää
Indians ja SSV pelaavat harjoitusottelun, jossa molemmilla joukkueilla on täysmittaisessa kaukalossa kentällä ainoastaan neljä kenttäpelaajaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigaan valmistautuvat Westend Indians ja SSV kohtaavat toisensa harjoitusottelussa Opinmäessä keskiviikkona 12. elokuuta. Elokuun alussa omatoimijaksolta joukkueharjoituksiin palanneille joukkueille kuluva kuukausi sisältää useitakin harjoitusotteluita, mutta keskiviikon kamppailu on ainutlaatuinen: peli pelataan neljällä neljää vastaan.

Yhden kenttäpelaajan puuttuminen kaukalosta herättää uteliasta mielenkiintoa molemmissa joukkueissa.

– Voisi olettaa, että peli on näyttävämpää ja viihdyttävämpää, kun on enemmän tilaa haastaa. Yksilötaidon merkitys kasvaa ja toisaalta pallovirheet kostautuvat nopeasti, Westend Indiansin päävalmentaja Stefan Korhonen ennakoi.

– Maaleja ja maalipaikkoja on luvassa paljon. Fysiikka korostuu, mutta vastaavasti pallon kanssa myös ehtii kokeilemaan asioita, SSV:n Mika Ahonen komppaa.

Kumpikaan päävalmentajista ei muista, että täysimittaisessa kaukalossa olisi aikaisemmin pelattu täyden peliajan ottelua neljällä neljää vastaan.

Westend Indiansin ja SSV:n harjoitusottelu pelataan vastavalmistuneessa Opinmäen oppimiskeskuksessa Espoon Suurpellossa keskiviikkona 12.8. kello 18.30 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Teksti: Indiansin tiedote

4 comments

  1. Mitäs jos ja kun vastustaja ottaa 2 jäähyä putkeen – silloinkin 4vs3?

  2. Oisko 5vs3 ja ekalla pelikatkolla jäähyn päättymisen jälkeen muutetaan taas.

  3. Kerrassaan upea ajatus! Alkukauteen varsin sopiva kokeilu tälläine. Pääsee jengi hakemaan kosketuksia palloon ja totuttelemaan aikaisessa vaiheessa pelinomaiseen reagointiin. Ottaakohan toiset jengit mallia tästä tulevaisuudessa?