Miehet

Katusählyfinaalit keräävät paikalle kovia nimiä – myös kauden 2014-15 parhaat palkitaan

26.08.
2015
5 Kommenttia
0
Miehet
Liigasisarukset - SPV:n Jukka-Pekka ja O2JKL:n Roosa Pelto-Arvo - voittivat Kokkolassa paikkansa katusählyn SM-finaaleissa. Kuva: Ilkka Kittilä

Liigasisarukset – SPV:n Jukka-Pekka ja O2JKL:n Roosa Pelto-Arvo – voittivat Kokkolassa paikkansa katusählyn SM-finaaleissa. Kuva: Ilkka Kittilä

Suomen Salibandyliiton Katusähly-kiertue on kulkenut tänä kesänä vajalla 30 paikkakunnalla. Kiertue on viettänyt 20-vuotisjuhlavuottaan ja katusählykesän kohokohta, SM-finaalit, pelataan lauantaina 29.8. Helsingissä, Kampin Narinkkatorilla.

Katusählyä on pelattu totutusti niin miesten, naisten, poikien, tyttöjen, firmojen kuin sekajoukkueidenkin sarjoissa. Kiertueen osakilpailujen voittajat ovat lunastaneet paikkansa kesän päättävässä finaalitapahtumassa, joka kerää Narinkkatorille myös kovan luokan pelaajia. Voittajajoukkueissa on pelannut paljon entisiä ja nykyisiä salibandytähtiä.

SM-finaaleissa nähtäneen mm. miesten puolelta maajoukkueeseenkin saakka noussut SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Nokian KrP:n Tuomas Savukoski, Happeen veljekset Peter ja Paul Kotilainen, sekä uransa huipputasolla lopettaneet TPS-ikoni Jere Jokinen ja Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssissä aivan kärjen tuntumassa edelleen keikkuva Tero Karppanen.

Naisten puolelta turnausvoittajien riveissä on nähty esimerkiksi Classicin tähtipelaajat Irja Lahtinen ja Nina Rantala, sekä SB-Pron vastaavat Mirja ja Laura Hietamäki, mutta myös NST:n Juuli Hakkarainen.

Katusählyfinaalien ohjelmaan kuuluu myös kaksi näytösottelua. Punainen kortti rasismille –mittelössä nähdään muun muassa muiden lajien kuuluisuuksia, kuten esimerkiksi Toni Nieminen, Jallu Rantanen ja Antti Raanta, kun taas Legendat-näytösottelussa kentällä viilettää tunnettuja entisiä salibandytähtiä Heikki Vienolasta ja Jarmo Perttilästä J-P Lehtoseen ja Jaakko Hintikkaan.

Tämän lisäksi tapahtuman aikana palkitaan viime kauden parhaat. Viime kaudella palkinnot menivät näin.

Salibandyliiton uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Liitolle miinusta
26/08/2015
Yllättäen samana viikonloppuna pelataan nuorten SM-jatkokarsinnat eli tulee joillakin junnuilla päällekkäisyyksiä kun ovat mukana sekä katusählyn finaaleissa että karsinnoissa.
S7
26/08/2015
Katusähly on sählyä ja ei pitäis olla kovin vakavaa hommaa...
Junnu#8
26/08/2015
Jep. Helppo se on pelata kun on Liigatason tai D1vari tason pelaajia joukkueissa:D Tai pelaajia jotka ovat pelanneet vuosia liitonsarjoissa junioreista lähtien. Mutta eipä tuota kaiketi ole kielletty missään? Ettei saisi olla liitonsarjoissa pelaavia pelaajia mukana. Hauskaa yleensä. Mutta välillä jotkut ottavat pelit liian tosissaan. Varsinkin jos vastassa on Liiga/D1vari pelaaja:D
Junnu#8:lle
26/08/2015
Tosissaan ottavat pelaajat taitavat kuitenkin olla muita kuin liiga-/divaripelaajia....
S7
28/08/2015
Niin onhan niitä kaiken maailman sankareita, jotka ottaa pelin kuin pelin liian tosissaan:-). Askiin kun hypätään niin aivot jää narikkaan ja silleen... Mutta joo eikös sen vaan pitäis olla kivaa, jos pääsee vähän neppailee sählyä auringon paisteessa liigajäbiä vastaan? Tosin huomenna taitaa olla hesan suunnalla vesipalloa tiedossa:-DDD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.