Markus Olkkonen jättää liigakaukalot – siirtyy tähän seuraan

Rightin puolelta pelaavan Markus Olkkosen liigapelit on tiettävästi toistaiseksi pelattu. Kuva: Juhani Järvenpää

Rightin puolelta pelaavan Markus Olkkosen liigapelit on tiettävästi toistaiseksi pelattu. Kuva: Juhani Järvenpää
Rightin puolelta pelaavan Markus Olkkosen liigapelit on tiettävästi toistaiseksi pelattu. Kuva: Juhani Järvenpää

Espoolainen kakkosdivarijoukkue SBS Kings on vahvistumassa merkittävästi alkavalle kaudelle. Siirtomarkkinoilta haaviin on tarttunut useampi iso kala.

SBS Kings on jo vahvistanut verkkosivuillaan, että seuraan siirtyy SSV:stä (Viikingeistä) hyökkääjä Henri Tuhkanen, 32, joka pelasi pitkään myös Josban liigajoukkueessa.

SBS Kings saa vahviketta myös tolppien väliin, kun Marek Öige, 30, siirtyy Westend Indiasista toiseen espoolaisseuraan. Muun muassa kolmet MM-kisat Viron paidassa pelannut Öige on pelannut ennen liigauraansa SBS Kingsin riveissä.

Kuitenkin myös Öigeä ja Tuhkasta vielä kovempikin nimi on siirtymässä SBS Kingsiin. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan komean liigauran muun muassa SSV:n, HIFK:n ja Oilersin paidoissa pelannut Markus Olkkonen vaihtaa pari sarjaporrasta alaspäin. Vuonna 1981 syntynyt Olkkonen kuului viime vuodet SSV:n avainpelaajiin.

Kings ei ole vielä julkaissut Olkkosen siirtoa, eikä miestä näy myöskään SSV:n sopimuspelaajien listalla, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan siirto on jo varma.

Olkkosen uusi osoite on varsin looginen, sillä hänen pari vuotta vanhempi isoveljensä Jouni Olkkonen häärii SBS Kingsin managerina.

9 comments

  1. Kingssille peukkua. Taitaa Makun velipoika pelailla siellä myös. Mainitsemisen arvoista on myös Henri Tuhkasen siirtyminen kunkkuihin.

  2. Ikävää, ettei miestä nähdä liigakentillä ensi kaudella. Minun mielestä pelaajan viekkaus ei koskaan päässyt oikeuksiinsa SSV:ssä.

  3. Eikö peliaika SSV:ssä kelpaa kummallekaan. Kyllä saivat molemmat tarpeeksi peliaikaa. Harmi että lähtevät.

  4. Rakkikoira millä perusteella? Olihan Markus nyt todella isossa roolissa, monipuolisena pelaajana vastuuta niin pakkina kuin hyökkääjänä ja aina kunnossa olleessaan kahessa ekassa ketjussa. Mä en ainakaan osta tota väitettä yhtään!

  5. En kiellä, ettei paikkaa olisi ollut. Nämä on näitä mielipideasioita. Ehkä olkkosfanina olisin toivonut hänen nousevan vielä paremmalle tasolle SSV:ssä. Asetin kommenttini hieman väärin.

  6. Kyllä varmaan Öigekin olisi SSVhen mahtunut, kyllä siellä on Strangbergin jälkeen junnuveska aika isossa paikkaajanroolissa.

    Ehkä se pointti onkin se, että haluavat luultavasti ottaa lajin vähän iisimmin…