Divarit

Markus Olkkonen jättää liigakaukalot – siirtyy tähän seuraan

28.08.
2015
9 Kommenttia
4
Divarit
Rightin puolelta pelaavan Markus Olkkosen liigapelit on tiettävästi toistaiseksi pelattu. Kuva: Juhani Järvenpää

Rightin puolelta pelaavan Markus Olkkosen liigapelit on tiettävästi toistaiseksi pelattu. Kuva: Juhani Järvenpää

Espoolainen kakkosdivarijoukkue SBS Kings on vahvistumassa merkittävästi alkavalle kaudelle. Siirtomarkkinoilta haaviin on tarttunut useampi iso kala.

SBS Kings on jo vahvistanut verkkosivuillaan, että seuraan siirtyy SSV:stä (Viikingeistä) hyökkääjä Henri Tuhkanen, 32, joka pelasi pitkään myös Josban liigajoukkueessa.

SBS Kings saa vahviketta myös tolppien väliin, kun Marek Öige, 30, siirtyy Westend Indiasista toiseen espoolaisseuraan. Muun muassa kolmet MM-kisat Viron paidassa pelannut Öige on pelannut ennen liigauraansa SBS Kingsin riveissä.

Kuitenkin myös Öigeä ja Tuhkasta vielä kovempikin nimi on siirtymässä SBS Kingsiin. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan komean liigauran muun muassa SSV:n, HIFK:n ja Oilersin paidoissa pelannut Markus Olkkonen vaihtaa pari sarjaporrasta alaspäin. Vuonna 1981 syntynyt Olkkonen kuului viime vuodet SSV:n avainpelaajiin.

Kings ei ole vielä julkaissut Olkkosen siirtoa, eikä miestä näy myöskään SSV:n sopimuspelaajien listalla, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan siirto on jo varma.

Olkkosen uusi osoite on varsin looginen, sillä hänen pari vuotta vanhempi isoveljensä Jouni Olkkonen häärii SBS Kingsin managerina.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
JiiK
28/08/2015
Kingssille peukkua. Taitaa Makun velipoika pelailla siellä myös. Mainitsemisen arvoista on myös Henri Tuhkasen siirtyminen kunkkuihin.
Stadi
28/08/2015
Olkkonen tekee tilaa Tiitulle?
Espoo
28/08/2015
Eiköhän Viikkareiden rosterissa olisi ollut tilaa molemmille.
rakkikoira
28/08/2015
Ikävää, ettei miestä nähdä liigakentillä ensi kaudella. Minun mielestä pelaajan viekkaus ei koskaan päässyt oikeuksiinsa SSV:ssä.
SSV-Fani
29/08/2015
Eikö peliaika SSV:ssä kelpaa kummallekaan. Kyllä saivat molemmat tarpeeksi peliaikaa. Harmi että lähtevät.
S7
29/08/2015
Rakkikoira millä perusteella? Olihan Markus nyt todella isossa roolissa, monipuolisena pelaajana vastuuta niin pakkina kuin hyökkääjänä ja aina kunnossa olleessaan kahessa ekassa ketjussa. Mä en ainakaan osta tota väitettä yhtään!
rakkikoira
29/08/2015
En kiellä, ettei paikkaa olisi ollut. Nämä on näitä mielipideasioita. Ehkä olkkosfanina olisin toivonut hänen nousevan vielä paremmalle tasolle SSV:ssä. Asetin kommenttini hieman väärin.
JZ
29/08/2015
Kyllä varmaan Öigekin olisi SSVhen mahtunut, kyllä siellä on Strangbergin jälkeen junnuveska aika isossa paikkaajanroolissa.

Ehkä se pointti onkin se, että haluavat luultavasti ottaa lajin vähän iisimmin...
Espoo
30/08/2015
Kings on vahvistanut Olkkosen siirron nettisivuillaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.