Divarit

Niittomiesten pelaajisto kasassa Divariin – viime kauden maalitykki puuttuu

25.08.
2015
16 Kommenttia
6
Divarit
Ilari Parviainen torjuu ensi kaudella palloja LNM:n tolppien välissä. Kuva: Esa Takalo

Ilari Parviainen torjuu ensi kaudella palloja LNM:n tolppien välissä. Kuva: Esa Takalo

Ensi kaudella toisen peräkkäisen miesten Divari-kautensa aloittava Limingan Niittomiehet julkaisi joukkueensa alkavalle sesongille. 21 pelaajan lisäksi joukkueessa nähdään kauden aikana myös Oulun Luistinseuran liigapelaajia, sillä seurat kertoivat viime viikolla tehneensä farmisopimuksen.

Niittomiesten viime vuoden runko on pysynyt pääosin kasassa. Ainoana uutena pelaajana kokoonpanossa nähdään maalivahti Ilari Parviainen, joka edusti viime kaudella OLS:aa.

Suurin menetys lähtijäpuolella on viime kaudella joukkueen sisäisen pistepörssin voittanut hyökkääjä Matias Luokkanen. Kesken runkosarjan mukaan tullut Luokkanen iski 16 ottelussa peräti 40 pistettä. Lisäksi hän oli 32 tehdyllä maalillaan Divarin runkosarjan kolmanneksi paras maalintekijä.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Luokkanen harkitsee vielä pelaamista tulevan kauden osalta.

Viime kauden runkosarjan loppuhetkillä LNM oli koko sarjan yksi kovakuntoisimmista joukkueista, kun se voitti seitsemästä viimeisestä ottelustaan peräti kuusi ja vältti putoamisen sijoittuen lopulta kymmenenneksi.

Limingan Niittomiehet kaudella 2015–2016:

Maalivahdit
Toni Pallari
Sami Yli-Korpela
Ilari Parviainen

Kenttäpelaajat
Jani Anttila
Niko Pelkonen
Otso Tornberg
Atte Savolainen
Aki Alatalo
Samuli Saukko
Jaakko Ahola
Lauri Louhimaa
Jari Karjalainen
Olli Tornberg
Jarkko Hiltunen
Juho-Pekka Hiltunen
Joona Viiltola
Juho Laurila
Marko Latvalehto
Mika Kaitera
Matti Heikkinen
Atte Leppäniemi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Viikatemies
25/08/2015
Kyllähän sen tason pelimies, kuin Matias on, kelpaisi kenelle vaan. Toivotaan, että innostuu taas niitarien matkaan. Mutta ennen Matiaksen tuloakin niitarit teki hyvin maaleja, ongelma oli enemmänkin puolustuksessa ja maalivahtipelissä. Ropisi liikaa omissa, kun lähdettiin hurlumhei meiningillä maalintekokilpailun vastustajan kanssa. Tätä taustaa vasten Parviaisen Ilarin tulo mokeksi on loistouutinen ja onhan Samikin vuoden kokeneempi,

Mutta muutenkin Niittomiesten joukkue on ihan tarpeeksi hyvä pysyäkseen divarissa ja farmisoppari OLS:n kanssa ei ainakaan heikennä mahollisuuksia pärjätä (toivottavasti).

Toivotaan
Viikatemies
25/08/2015
Stooriofmailaif, lähti liian aikaisin.... eli jatkoa vielä edelliseen kirjoitukseen

Toivotaan, että myös vieraissa alkaa alusta asti tulemaan pisteitä, niin on helpompi pelata myös ratkaisu pelejä. Ja mikäpä parempaa, kun aloittaa vieraspisteiden metästys rakasta vihulaista KeLy:ä vastaan Kastellissa sarjanavauksessa!

Tsemppiä Niittarit!
Tuolla rosterilla
25/08/2015
Ei pitkälle mennä!
Villiveikkaus
25/08/2015
Ettei vaan Matu menis pelaamaan KeLy:n porukkaan. Sielähän hän ennenmuinoin pelasi, joten vois tuntua ihan luonnoliselta ratkaisulta mennä sinne jos haluaa divaria pelata.
Toim. Huom!
25/08/2015
Ilari Parviaisen lisäksi joukkueeseen uutena pelaajana on liittynyt myös viime kaudella oulunsalolaisen SBT Suolan Divarikarsintojen kynnykselle kipparoinut Jani Anttila.
hohho
25/08/2015
Kyllä tuolla rosterilla pleijareihin mennää.
Tynnyri
25/08/2015
Viime kausi oli monelle LNM:n pelaajalle ensimmäinen divarissa. Oppirahat on maksettu ja nuori joukkue on takuulla entistä nälkäisempi. Tarkkailuun kannattaa laittaa Juho Laurila, jonka viiltävä lyöntilaukaus on tunnettu peloite Oulun seudulla.
Eki
25/08/2015
Yllättävän heikkotasoisia pelimiehiä mahtuu Niittareiden pelaajistoon, esimerkkinä Lauri Louhimaa. Kaveri viime kaudella täysin unten mailla vaikka pari hassua riparia sutikin sisään. Noh toivotaan, että Laurila ja muut hoitaa miehet poffeihin.
lombardo
25/08/2015
Viime kaudella joukkue sai mukavan nousijajoukkueen liidon mukaan. Nyt sitä ei enää ole ja Matias Luokkasen jättämä aukko on melkoinen.

Tuolla roosterilla ja kokemattomalla koutsilla sarjassa säilyminen olisi joukkueelle yhtä kuin mestaruus.
Hellurei
25/08/2015
Huhujen mukaan joukkueen nuorimmalla pelaajalla, Leppäniemen Atella on ollut lähiaikoina polven kanssa suuria ongelmia. Toivotaan, että kaveri saa polven kuntoon, sillä onhan kaverilla potenttiaalia ja varmasti yksi heistä joita kannattaa LNM:n rosterista tulevalla kaudella seurata. Tulevan kauden ratkaisijamiehiä nuoresta iästään huolimatta.
hieno homma
26/08/2015
Kovan porukan sai LNM ensi kaudelle ja farmisopimus koventaa tuota entisestään. Nähdäänköhän ensi kaudella esim. Niemelä Lnm paidassa?
Vellinkuivaaja
26/08/2015
Missä Isak Tornberg? Sopimus julkistettu Niittomiesten kotisivuilla jo parisen viikkoa sitten...
Messias
27/08/2015
Ketä tosissaan kiinnostais vaikka joutuisikin bännilistalle xdd turhaa mussutusta
Ollssin farmi
28/08/2015
Tuskin ainakaan niemelä pelaa ensi kaudella lnm paidassa. Kaveri nähty terveystalolla ja kuulemma polvi mennyt rikki. luultavasti koko ensi kausi paketissa.
Isak Tornberg
28/08/2015
Olen jo tehny sopimuksen KeKin kanssa joten minua ei nähdä LNM-paidassa.
Tipe
29/08/2015
Huhujen mukaan Henri "Sniper/ekasliigapelismaali" Tiikkaja on reenannut niittarien mukana. Olisi kyllä kova vahvistus jos tämä entinen supertähti joukkueeseen liittyy!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.