Liigat

NST:n lopullinen joukkue ensi kaudelle julki – konkarimaalivahti jatkaa edelleen uraansa

24.08.
2015
10 Kommenttia
5
Liigat
Maalivahti Jarkko Monthan ja Julle Sumen kuuluvat molemmat NST:n ensi kauden miehistöön. Kuva: Markku Taurama

Maalivahti Jarkko Monthan ja Julle Sumen kuuluvat molemmat NST:n ensi kauden miehistöön. Kuva: Markku Taurama

NST on julkaissut lopullisen joukkueensa ensi kauden miesten Salibandyliigaan. Viimeisistä sopimuksista merkittävin on vuosien varrella kulttimaineeseen nousseen konkarimaalivahti Jarkko Monthanin jatko myös alkavan sesongin osalta.

Tällä viikolla 38 vuotta täyttävä Monthan on edustanut kuuden Salibandyliigassa ja Divarissa lappeenrantalaisseuraa jo lähes 200 ottelussa. Monthanin lisäksi maalivahtiosastolta löytyvät Ville Nilosaari sekä A-juniori-ikäinen Kalle Kiiskinen.

Puolustuspäähän NST sai kiinnitettyä 34-vuotiaan Lasse Pynnösen, joka vietti viime kaudella välivuotta. Joensuuhun muuttanut Joonas Puhakka jatkaa myös joukkueessa reissaten Pohjois-Karjalasta yhdessä Jarkko Nurmelan kanssa. Puhakka voi pelata niin hyökkääjänä kuin puolustajana.

Hyökkäyspäähän päävalmentaja Petri Heino sai joukkueeseensa 23-vuotiaan Aku Leinon, joka pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigaa Leipzigissa. Myös puolikkaan kauden vaihto-opiskelun takia NST-paidassa pelannut Niko Saarinen jatkaa.

Harjoitusvahvuuteen kuuluvat vielä A-juniori-ikäiset Konsta Vulli ja Miika Turunen sekä B-juniori-ikäiset Joonatan Kovanen ja Joona Rantala. Tarpeen tullen nuorukaiset voivat saada ensikosketuksen liigapeleihin jo alkavalla kaudella, mutta pääpaino on vielä juniorisarjoissa.

NST on solminut myös farmisopimuksen kakkosdivisioonan PoNoVon kanssa. PoNoVon valmentajana toimii ensi kaudella aiemmin NST:n naisia ja miehiä sekä viime vuodet Classicin miehiä valmentanut Jarkko Rantala.

NST:n kokoonpano tulevalle kaudelle:

Maalivahdit:
Jarkko Monthan
Ville Nilosaari
Kalle Kiiskinen (A-jun.)

Puolustajat:
Iikka Voutilainen (välivuosi)
Mikko Sipari
Konsta Koskimies (PoNoVo, 2.div.)
Risto Töllikkö
Lasse Pynnönen (välivuosi)
Aleksi Ikonen
Konsta Vulli
Anssi Tikkanen

Hyökkääjät:
Joonas Puhakka
Miika Turunen
Julle Sumen
Eetu Leskinen (TPS)
Aku Leino (MFBC Leipzig, Saksa)
Niko Saarinen
Daniel Steiger
Tuomas Arponen C
Otto Valavuo
Petteri Puustinen
Jarkko Nurmela (Josba)
Samuli Hulkkonen A
Arto Vainikainen
Ville Rouhiainen (PoNoVo, 2.div.)
Juho Kaila
Joona Rantala
Joonatan Kovanen

Lue lisää NST:n sivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
24/08/2015
Legendaarinen pussinsulkija.
heh
24/08/2015
Jahas ja varma voitto jokaiselle vastustajalle NST:stä.
Jäähykunkku
25/08/2015
Mukana myös 2x 99-pelaajia!
Johtaja
25/08/2015
#Monttu
Jani
25/08/2015
Maajoukkueeseen nyt vihdoin tuo Monthan.
Katsomosta käsin...
25/08/2015
... sinänsä mielenkiintoista ottaa nuo -99 pojat mukaan, kun syksyn harjoituspelit ovat osoittaneet, että he eivät pysy edes oman sarjansa B-ikäistensä vauhdissa vaikkakin ovat "dominoineet" juniorisarjoja aiempina vuosina.

Toivotaan ettei kupla ole puhjennut.
Katsomosta käsin:lle
25/08/2015
Millä perusteella 99 syntyneet eivät pysy oman ikäistensä vauhdissa? Katsoppa vaikka sm-karsintojen pistepörssiä niin selviää jo paljon.
Helppoo
25/08/2015
Helppo mestaruus
S7
26/08/2015
Ei jumalaut näitä junnuja/junnujen sukulaisia, jotka kateellisina huutelee mitä sattuu. 99ikäiset pärjää ihan hyvin treeneissä, ja tossa vaiheessa lahjakkaimmille on ihan hyvä antaa saumaa kokeilla miltä miesten vauhti tuntuu. Tuskin pojat paljoa pelaa, luulenpa että farmin kautta pelaavat 2 divaria jos jotain pelejä. Mutta yhtä kaikki, onhan noi nyt yksiä maan lahjakkaimpia junnuja, kattoo sitten millä laseilla hyvänsä. Mä katon hesalaisilla;-)
Stadilaisin lasein
28/08/2015
Kovanen ja Rantala ovat oman ikäluokkansa ehdotonta eliittiä ja ansaitsevat ehdottomasti paikkansa miesten rosterissa.
Kuten yllä on tullut todettua on todennäköisempää, että pojat pelaavat enemmänkin kakkosdivarissa, mutta ei peliaika äijissäkään ole mahdotonta.

Jos Nuutinen pärjäsi samanikäisenä Erän miehistössä, miksi ei Kovanen ja Rantala pärjäisi NST:ssä?

Ainoa tapa jolla kaverit oppivat pelaamaan miesten pelejä ja kehittymään on pelata niissä. Ei se, että takoo hirveät teot junnuissa kehitä kavereita mihinkään.
Nyt on kundien aika ottaa se seuraava askel ja näyttää mihin pystyvät, kun vastus kovenee.
Eväät pärjäämiseen ovat olemassa.

Tsemppiä kundeille!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.