Liigat

Oilersin valmentajahuhuille päätös – Akseli Ahtiainen palaa Espooseen

13.08.
2015
15 Kommenttia
6
Liigat
Espoossa liigamestaruutta jo kerran juhlinut Akseli Ahtiainen palaa Oilersin peräsimeen. Kuvakaappaus: Youtube / EOTV

Espoossa liigamestaruutta jo kerran juhlinut Akseli Ahtiainen palaa Oilersin peräsimeen. Kuvakaappaus: Youtube / EOTV

Miesten Salibandyliigassa pelaava Esport Oilers vahvisti torstaina, että joukkueen päävalmentajan paikalle palaa alkavalla kaudella Akseli Ahtiainen. Näin ollen pitkään jatkunut spekulaatio pestistä tuli päätökseensä, eikä puolitoista kautta espoolaisia luotsannut Teemu Varis jatka enää tehtävässä.

Pääkallo.fi uutisoi viime huhtikuussa, että Esport Oilers olisi irtisanonut Teemu Variksen sopimuksen. Jo silloin Ahtiainen oli yhdistetty vahvimmin joukkueen tulevaksi päävalmentajaksi.

Esport Oilers kuitenkin korjasi kotisivuillaan keväällä huhut Variksen lähdöstä, ja seura neuvotteli hänen kanssaan optiovuodesta. Oilersin torstaina julkaistussa tiedotteessa ei kerrota Teemu Variksen jatkosta.

Oilersin tulevan kauden valmennustiimin täydentävät Hannu Mattila, Eero Partio sekä paluun penkin taakse tekevä Mikko Alanko.

Ahtiaisen valmennusuran meriittilistalla ovat sekä Suomessa että Sveitsissä voitetut liigamestaruudet. Oilersin peräsimessä hän oli juhlimassa Salibandyliigan voittoa keväällä 2006. Seurajoukkueiden lisäksi Ahtiainen on ollut mukana Suomen maajoukkueen valmennusryhmässä.

Oilersin tulevan kauden joukkue julkistetaan elokuun lopussa.

Linkit:
Esport Oilersin tiedote
Akseli Ahtiaisen haastattelu Oilersin Youtube-kanavalla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Markku
14/08/2015
Oilers tosiaan neuvotteli 2016-2017 vuoden option käytöstä, 2015-2016 vuosi piti olla selvä. Surkeata puuhastelua vaihteeksi Espoossa (vaikka toki hyvän valmentajan saivatkin).. Vehkaoja vie joukkuetta hautaan.
Espoo
14/08/2015
Loistavaa Oilers! Ahtiainen on valmentajana varmasti suomen parhainpia, samoin joukkue joka on pysynyt kasassa hienosti vuosia.
Olisiko nyt öljymiesten vuoro nostaa kannua!
MARKULLE
14/08/2015
Paljon on joukkuetta parjattu näillä palstoilla mutta faktaa on se että joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa ja valmentaja on nyt hyvä. Kaikki mahdollisuudet aivan mihin tahansa, kun tekevät hyvää perustyötä kaikessa hiljaisuudessa...
analyzer
14/08/2015
noo, varmasti Oilers pelaa nyt kurinalaisemmin ja paremmin, näyttää vaan että viime vuoden kärki on vahvistunut aika paljon, eiköhän todennäköinen sijoitus ole siinä 3-5
Kalle
14/08/2015
Ahtiainen on kyllä vaatimustasoltaan kovaa luokkaa. Tuskin kukaan Oilersin porukasta voittaa miestä cooperin testissä. Toki pelitaidot merkitsee rahtusen enemmän kuin se kuinka pitkälle juoksee 12 minuutissa. Mielenkiintoista nähdä miten ja saako kuriin joukkueen taiteilijat.
Espoo
14/08/2015
Kalelle kysymys, tarkoitatko oilerssin mailataitureita? Kuria tuskin tarvitaan, Aksu johtaa auktoriteetilla joka puuttui edellisenä kautena. Nähdään taas iloista ja vauhdikasta espoolaista salibandyä!
utelias
14/08/2015
Voisiko Varikselta nyt sitten arvon shuurnalistit pyytää vielä kommentit, tälläiset valmentajan katoamiset kuvasta herättävät aina uteliaisuutta.
??
14/08/2015
Varis sai potkut? Mikäs siinä niin ihmeellistä, ei tässä kukaan kadonnut ole
S7
14/08/2015
Espoon jengin saaminen tollaseen konttaamiseen on kyllä sen verran heikko suoritus valmentajalta, että ihan ansaitut potkut. Viime kevään plaijareissa tuntui, että toi jengi ei ole ikinä voinut pelata niin hyvin kuin aikanaan pelasi. Hyvä asia espoon salibandylle ja kiva odotella näitä melkein paikalliskamppailuita. Ja varmasti tulossa kiihkeitä matseja!!
Tieto
14/08/2015
Hieno homma, että valmennuskuviot selveni sentään ennen pelien alkua. Ammattimaista.
Tietolle
16/08/2015
Kuvio ollut selvä pitkään, nyt vasta julkistettiin. Tietääkö joku kenestä Tero Töyrylä twitterissä puhuu, kun sanoo ettei ole näkynyt koko kesänä treeneissä?
Espoo
16/08/2015
Tänään jo nähtiin miksi Oilerssin kannatti vaihtaa valmentaja. Vaikka ollaan vielä harjoituskaudella niin joukkueen ilme on saatu iloiseksi ja taistelevaksi.
Masa
16/08/2015
Eiköhän Töyrylä puhu Kaartisesta. Jalat rikki.
S7
17/08/2015
"Vaikka ollaan vielä harjoituskaudella niin joukkueen ilme on saatu iloiseksi ja taistelevaksi."

Juuri tämähän Oilerssin pojilta puuttui viime kaudella, etenkin plaijareissa. Kaikki se tuttu raikkaus ja peli-ilo oli vaihtunut ihme puristukseen. Pakko kai se uskoa, että huono valmentaja voi saada hyvästäkin jengistä huonon, koska ei noiden kaverien taidot ole mihinkään hävinnyt. Tai en nyt Varista suoraan huonoksi sano, koska en tiedä riittävän hyvin, mutta ainakin Espoossa oli väärä valmentaja tolle juokkueelle...
Kolme
17/08/2015
Vielä puuttui usea pelimies eilen Oilersilta. Ainakin Oliverit Wardi ja Patrick, Pajukoski ja Kaartinen. Saatoin jonkun unohtaakin. Muutama potentiaalinen junnu vaikka selvästi tilannenopeus ja kovuus tuli yllätyksenä, kun eilen vastassa kova ruotsalaisporukka.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.