Ruotsin mestari antoi kyytiä suomalaiselle liigaseuralle – ottelu päättyi 21-3

Indians koki karun tappion Ruotsin mestarin käsittelyssä. Kuva: Salibandyliiga

Indians koki  karun tappion Ruotsin mestarin käsittelyssä.  Kuva: Salibandyliiga

Westend Indians sai kokea kunnon ryöpytyksen Ruotsissa pelatussa harjoitusottelussa Falunia vastaan. Ruotsin mestarit voittivat ottelun lukemin 21-3.

Westend Indiansin kotisivujen mukaan Falun karkasi 6-0-johtoon ensimmäisen kymmenen minuutin aikana ja ruotsalaisjoukkue vei ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 10-2. Toinen erä oli ottelun tasaisin ja meni 3-0 Falunille. Viimeinen erä päättyi 8-1.

– Ensimmäisen erän jännittämisen ja hermoilun jälkeen pelasimme hyvän 30 minuutin jakson jolloin peli oli rohkeaa. Lopussa meiltä vähän loppui polttoaine ja sen vastustaja käytti heti hyväkseen, kommentoi Indiansin päävalmentaja Stefan Korhonen ottelun vaiheita.

Falun on ollut viime aikoina hirmuisessa vireessä. Se voitti edellisessä ottelussa KAIS Moran lukemin 19-4, joten sen kahden viimeisen harjoitusottelun maalisaldo on 40-7.