Divarit

Saaristo jatkaa Blue Foxissa – ”Minulla oli sopimus SB Vaasan kanssa”

11.08.
2015
4 Kommenttia
2
Divarit
Tero Saaristo iski viime kaudella tehopisteet 27+17 Blue Foxin paidassa. Hyökkääjä nähdään joukkueen riveissä myös tulevalla kaudella. Kuva: Jarmo Jokila

Tero Saaristo iski viime kaudella tehopisteet 27+17 Blue Foxin paidassa. Hyökkääjä nähdään joukkueen riveissä myös tulevalla kaudella. Kuva: Jarmo Jokila

Tero Saaristo jatkaa uraansa Divarissa pelaavan Blue Foxin riveissä. Vaasalaislähtöinen Saaristo aloittaa nyt kolmannen perättäisen kautensa Sinikettujen riveissä.

Erikoiseksi jatkosopimuksen tekee se, että Saaristo ehti kesän aikana solmia sopimuksen SB Vaasan kanssa.

– Minulla oli sopimus SB Vaasan kanssa, mutta se purettiin yhteisymmärryksessä, kommentoi Saaristo seuran kotisivuilla.

Saaristo vakuutteli samaisessa haastattelussa, että seuraan palaaminen on ”sama kuin kotiin palaisi”. Hyökkääjä sanoi kuitenkin, että pelikuntoon pääsemisen eteen tarvitsee tehdä vielä töitä, eikä kesäharjoituskausi ole mennyt putkeen hänen osaltaan.

– Olen pelannut muutaman jalkapallo-ottelun, mutta muuten harjoittelu ei ole mennyt putkeen omalta osaltani. Päivän TU-ottelussa pidän mailaa kolmatta kertaa kädessäni sitten viime kauden päättymisen. Minun täytyy nyt treenata hiukan kovempaa, jotta olen kunnossa kauden avausottelussa, kertoi Saaristo rehellisesti.

Saaristo on pelannut kaikkiaan 169 ottelua Divarissa ja ollut niissä varsin tehokas. Kaikkiaan hänen pistesaldonsa näyttää lukemia 209+113. Hyökkääjä pelasi myös kaudella 2011-2012 kahdeksan Salibandyliigan ottelua FBT Porin riveissä, ja iski niissä tehot 9+0.

Blue Foxin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Voi Voi
11/08/2015
Niin mistäköhän syystä se sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.....
:/
11/08/2015
Olisikohan juuri tuon kesätreenauksen motivaation takia?
TakaPiru
11/08/2015
Taitaa olla monessa muussakin divarin joukkueessa sama meininki. Jos ei kesätreeni maistu, ei pelipaikkaa tule.
takapirulle
11/08/2015
Oikeassa olet. Divari seurojen, jotka ovat sarjan kärjessä ja rakentavat liigaan nousua, on pakko tehdä fysiikka treeniä kesällä muuten tie kätkee....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.