Suomalaiskonkari jatkaa uraansa – toinenkin maajoukkuelegenda samaan seuraan?

Rickie Hyvärisen pelit jatkuvat ainakin vuoden. Saako hän seuraa toisesta suomalaispelurista? Kuva: Per Wiklund.
Rickie Hyvärisen pelit jatkuvat ainakin vuoden. Saako hän seuraa toisesta suomalaispelurista? Kuva: Per Wiklund.

Ruotsalainen AIK on ilmoittanut varsin mieluisan uutisen heidän kannaltaan, sillä suomalaispelaaja Rickie Hyvärinen on päättänyt jatkaa uraansa ainakin vuoden verran tukholmalaisjoukkueessa.

Hyvärisen viime kausi oli vaikea, kun hän joutui niin sanotusti koirankoppiin Storvretassa. Hän pelasi hyvät MM-kilpailut Suomen paidassa ja siirtyi AIK-paitaan, jossa syntyi loppukaudesta huikeat 16+8=24 tehopistettä 12 ottelussa. Voitaneen siis sanoa, että uusi potku kaudelle ja kenties uran loppuhetkille löytyi seuravaihdon myötä.

– Viihdyin loistavasti AIK:ssa. Pelaaminen oli hauskaa ja inspiroivaa. Sain olla oma itseni ja sen vuoksi kauteni kääntyi niin hurjaan nousuun, kertoo pian 35 vuotta täyttävä Hyvärinen AIK:n nettisivuilla.

AIK-luotsi Mikael Karlberg oli myös yhtä hymyä Innebandymagazinetin haastattelussa.

– Tuntuu todella hyvältä! Rickie tuli seuraan todella, todella hienosti viime kaudella ja hän vaikutti suuresti siihen, miksi AIK:n loppukausi sujui niin hyvin, Karlberg hehkuttaa Innebandymagazinetin haastattelussa.

Innebandymagazinet huhuili eilen myös, että suomalaiskonkari Tero Tiitu on AIK:n hankintalistalla. Warbergissa ja Falunissa viime kausien aikana pelannutta Tiitua on huhuiltu kesällä Ruotsissa muun muassa Mullsjön ja Linköpingin riveihin, sekä Suomeen muun muassa SSV-paitaan. Nyt Innebandymagazinetin tietojen mukaan AIK on kuitenkin laittanut oman lusikkansa soppaan kiinnittääkseen 33-vuotiaan suomalaislegendan.

Tiitu purki sopimuksensa hallitsevan Ruotsin mestariseura Falunin kanssa keväällä sen vuoksi, että rooli olisi jäänyt miehen itsensä mielestä kyseisessä seurassa liian pieneksi.

Lue myös:
AIK:n uutinen Rickie Hyvärisen sopimuksesta.
Innebandymagazinetin Mikael Karlberg-haastattelu.
Innebandymagazinetin artikkeli Tero Tiitusta.

One comment