Ulkomaat

Suomalaislegenda aloittaa täysipäiväisen työn Ruotsin suurseurassa

22.08.
2015
0 Kommenttia
2
Ulkomaat
Storvreta IBK osoitti kunnioitusta Hannes Öhmanin uralle viime joulukuussa, kun seura jäädytti suomalaislegendan pelinumeron. Kuva: perwiklund.se

Storvreta IBK osoitti kunnioitusta Hannes Öhmanin uralle viime joulukuussa, kun seura jäädytti suomalaislegendan pelinumeron. Kuva: perwiklund.se

Vuosi sitten pelaajauransa lopettanut Hannes Öhman aloittaa kokopäiväisen työn Storvreta IBK:n organisaatiossa. Suomalainen pelaajalegenda vastaa jatkossa suurseuran markkinointi- ja sponsoripuolesta.

Öhman oli jo viime kaudella mukana Storvretan valmennustiimissä ja jatkaa liigajoukkueen mukana myös tulevalla sesongilla. Uusi työpesti alkaa virallisesti ensi lokakuussa.

38-vuotiaalla Öhmanilla on entuudestaan kokemusta markkinointipuolesta, sillä hän on aiemmin työskennellyt muun muassa elektroniikkayritys Sharpissa.

– Rakastan salibandya, ja on hienoa, että pääsen nyt yhdistämään sitä ja aikaisempaa työkokemustani kokopäiväisesti tässä seurassa, Hannes Öhman hehkuttaa Storvretan sivuilla.

Entisen tehohyökkääjän asemasta seurassa kertoo se, että hänen pelinumeronsa 14 jäädytettiin viime joulukuussa ja pelipaita nostettiin Fyrishov-areenan kattoon. Öhman ehti juhlia uppsalalaisseuran kanssa kolmesti Ruotsin liigamestaruutta.

Linkki: Storvretan uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.