Divarit

Teräsmiesten ensi kauden nippu lähes kasassa – nuorten maailmanmestari Hämeenlinnaan

04.08.
2015
0 Kommenttia
0
Divarit
Teemu Metsälä (25) siirtyy Tapanilan Erän A-junioreista Steelersin riveihin. Kuva: Salibandyliiga

Teemu Metsälä (25) siirtyy Tapanilan Erän A-junioreista Steelersin riveihin. Kuva: Salibandyliiga

Steelersin ensi kauden joukkue on lähestulkoon kasassa. Tällä hetkellä joukkueen ringissä on 22 pelaajaa, joista viisi on try outilla.

Varmoiksi lähtijöiksi voidaan nimetä vähäiselle peliajalle jäänyt maalivahti Antti Järvinen sekä laitahyökkääjä Samuli Hirvonen. Järvisen uudesta seurasta ei ole varmuutta, mutta Hirvonen siirtyy SCH:n riveihin.

Tulijapuolella on yksi varsin mielenkiintoinen nimi. Viime keväänä nuorten MM-kultaa juhlinut Teemu Metsälä liittyy joukkueen vahvuuteen. Metsälä siirtyy seuraan Tapanilan Erän A-junioreista. Hyökkääjä on kotoisin Lopelta ja oli aikoinaan voittamassa C-junioreiden Suomen mestaruutta Ville Lastikan kanssa, joten uudesta joukkueesta löytyy myös tuttuja nimiä.

Seuran tiedotteen mukaan tukku pelaajia on jäämässä pois ringistä perhe- tai opiskelusyiden vuoksi. Joidenkin pelaajien kanssa seura neuvottelee vielä, joten jutun mukana oleva pelaajalista ei ole täydellinen.

Steelers miehet edustus kaudella 2015-2016:

Aaltonen Julius

Ihalainen Aleksanteri

Ijäs Janne

Johansson Timo

Jokinen Juha

Jonaeson Nico

Kakko Otso

Kemppainen Jere

Lastikka Ville

Lehtonen Jarno

Maunula Miiro

Megyaszai Daniel

Metsälä Teemu (Tapanilan Erä jun.)

Mäkinen Jarno

Pihlajinen Mico

Vahtokari Jaakko

Viitala Lauri

Try out:

Roope Grönholm (RSS Panthers 2 div.)

Timi Ahola (RSS Panthers 2 div.)

Eemeli Tikkanen (Steelers jun.)

Waltteri Niemi (Steelers jun.)

Timo Saarinen (Steelers II)

Kesähaastattelussa tarjolla Timo Johanssonin kuulumisia.

Timo, miten on kesän harjoittelu kulkenut?

-Kesä on mennyt hyvin! Apparan mäet ja Aulangon rappuset ollut parhaat kaverit kesällä ja sade pyörinyt kolmantena pyöränä mukana. Mukavaa on ollut tutustua uusiin äijiin ja heitellä juttua vanhojen tuttujen kanssa.

Minkälainen joukkue Teräsmiehillä on kasassa tänä vuonna?

-Sanoisin, että aika nälkäinen Teräsmiesnippu meillä on ensi kaudella kasassa. Jos jollain ei jäänyt viime kaudesta hampaankoloon, niin on väärässä paikassa. Mielestäni aika hyvin saatiin nippu pidettyä kasassa ja siitähän on hyvä jatkaa ensi kaudelle. Pitää vielä hiillostaa joku oikea laita vaihtamaan seuraa niin saa itsekin peliaikaa.

Viime kausi oli menestyksekäs, mutta se suurin palkinto, liiganousu jäi saavuttamatta. Mitä viime kaudesta on opittu ja millä tavoitteilla lähdetään?

-Ei olla vielä joukkueen kanssa asetettu mitään tavoitteita, mutta eiköhän sitä mennä peli kerrallaan. Jos pleijarit päättyy voittoon, niin ollaan tyytyväisiä. Viime kaudesta opittiin ainakin se, että pleijareiden aikana ei juoda toistemme pulloista, ettei puolien jätkistä tarvitse pelata vatsataudissa.

Viime kaudella oli hienoja otteluja Lasbia vastaan, mitä odotat tämän kauden matseilta?

-Lasbia vastaanhan ei ole kuin hienoja otteluita. Toivottavasti saadaan porukkaa lauteille yhtä hienosti kuin viime kaudella. Oma tavoitteenihan niissä peleissä on saada Hätösen nuppi sekasin. Se on kuitenkin sen verran helppoa, niin otetaan toiseksi tavoitteeksi vaikka voittaa sitten ne molemmat paikallispelit.

Viime kausi oli ensimmäinen kerta kun divarissa oli pleijarit, miltä tuntui?

-Pleijarit oli todella hyvä uudistus Divariin ja jengi sai niistä hyvää oppia, että runkosarjalla ei niissä peleissä ole enää mitään merkitystä. Taas ollaan vuoden verran viisaampia niidenkin osalta.

Mitä henkilökohtaisia tavoitteita kokeneemmalla pelimiehellä on ensi kaudeksi?

-Mies on tällä hetkellä kuin nuori ori kesälaitumella ja odottaa että kausi alkaisi vaan. Kolmeen vuoteen en ole kesällä pystynyt loukkaantumisten takia reenaamaan ja nyt mies on pysynyt kunnossa, niin onhan tässä ihan eri fiilis kauteen lähdettäessä. Henkilökohtaisia tavoitteita ei ole oikein tähän hätään heittää, mutta tietysti mitä enemmän pystyy joukkuetta maalien muodossa auttamaan, sen parempi. Ja tosiaan, jos pleijarit päättyy voittoon, niin olen iloinen mies.

(Haastattelu Steelersin kotisivuilta)

Harjoituspelien ohjelma (alkamisajat ilmoitetaan myöhemmin):

Pe 14.8. Lasb @ Hakkala-halli, Lammi

Pe 21.8. Erä A-juniorit @ Elenia Areena, Hämeenlinna

To 27.8 SSV @ Elenia Areena, Hämeenlinna

To 3.9. Lasb @ Elenia Areena, Hämeenlinna

La 12.9. FoSu @ RePublic Areena, Forssa

Lähde:
Steelersin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Лекарства | Некинотеатр :D
10/08/2015
[…] Подробнее об этом на сайте paakallo.fi. […]

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.