Liigat

TPS:lle kolme pelaajamenetystä – loukkaantumisista kärsinyt lupaus lähtee Raumalle

03.08.
2015
1 Kommentti
0
Liigat
Miikka Sokkaa ei nähdä ensi kaudella TPS:n paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Miikka Sokkaa ei nähdä ensi kaudella TPS:n paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n miesten Salibandyliiga-joukkue ilmoitti perjantaina, että sen kolme pelaajaa vaihtaa maisemaa opiskeluiden vuoksi. Miikka Sokka lähtee opiskelemaan Raumalle, Kasperi Kantonen Jyväskylään ja Kasper Sundelin Poriin.

Lupaavana hyökkääjänä pidetty Sokka, 22, loukkaantui viime kauden alla, eikä pystynyt pelaamaan koko viime kaudella mustavalkoisten riveissä. Vuoden 2011 nuorten maailmanmestari on aiemminkin urallaan kärsinyt pitkistä loukkaantumisista. Sokka on pelannut urallaan kaikkiaan 74 Salibandyliigan ottelua tehoin 36+25. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Sokka liittyy Rauman SalBan liigajoukkueen vahvuuteen, ja sopimus julkistetaan lähipäivinä.

Kantonen, 23, on edustanut TPS:aa kahdella liigakaudella (2012-2013 ja 2014-2015). Otteluita on kertynyt kaikkiaan 17 ja tehopisteitä 1+2. Hyökkääjä on harjoitellut kesällä Jyväskylän Happeen mukana, ja mitä ilmeisimmin hänet nähdään hirvinutussa tulevana syksynä.

Sundelin, 21, debytoi viime kaudella Salibandyliigassa. Hyökkääjä pelasi 15 ottelua tehoin 2+3. Sundelin on tällä hetkellä loukkaantunut ja poissa pelikentiltä tammikuuhun saakka. Uudesta seurasta ei ole vielä varmuutta, mutta Karhut (Divari) ja Rauman SalBa ovat tiettävästi vahvimmat vaihtoehdot.

Lähde:
TPS:n tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
TPS
03/08/2015
Miikka Sokka ja Jonne Haapasalo tehnyt salban kanssa sopparit

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.