Divarit

Video: Mika Kohonen osui kotidebyytissään – Vaasan Nyström säväytti hattutempullaan

28.08.
2015
13 Kommenttia
1
Divarit
Kuvakaappaus: Youtube / Great Play

Kuvakaappaus: Youtube / Great Play

Hallitseva Suomen mestari ja Champions Cupiin valmistautuva Seinäjoen Peliveljet voitti keskiviikkona kotiareenallaan Seinäjoen Urheilutalolla vierailleen SB Vaasan harjoitusottelussa lukemin 10-7.

SB Vaasa roikkui SPV:n mukana kuin takiainen, mutta joutui nöyrtymään lopulta kolmen maalin erolla. Joukkueet pelasivat vastakkain jo elokuun alussa Vaasassa ja sillä kertaa SPV oli parempi lukemin 8-5. Illan parhaat pistemiehet olivat SPV:n Mikko Kohonen tehoin 3+1, sekä SB Vaasan Rasmus Nyström kolmella maalillaan. Myös lajilegenda Mika Kohonen saalisti tehot 1+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pakki
28/08/2015
Tolla puolustuksella ei pitkälle Speve pötki.
jeppp
28/08/2015
Joko Mika on siirtynyt takaisin unihocin tiimiin?
Pohojammaalta
28/08/2015
Kukon Arttu pelas kyllä pirun hyvän pelin! Oli kentän paras pakki..
Niinpä niin
28/08/2015
Tuskinpa noista harkkapeleistä kannattaa kovin suuria johtopäätöksiä tehdä suuntaan eikä toiseen. Ei oo tosipelit kyseessä eli ei noiden kahden todellinen tasoero nyt vain kolmen maalin verran ole. Tuskin Speve pelasi edes koko rosterillaan tai ainakaan niillä lopullisilla ketjukoostumuksilla, joilla sarjaan tai Champions Cupiin lähtee. Ainakin Classicia vastaan mestarit pelasi harkkapelin täydellisesti kakkosjengillä.
Junnu#8
28/08/2015
Tuskin Speven maalivahdit pelaavat nuin huonosti. Eivät ainakaan Liigassa:D
Porneo
28/08/2015
Tais sieltä klässiciltä kans puuttuu muutama kovempi jantteri. Iso kohonen pois ja loppu ykkönen huilaili välillä. Kakkosjengillä?
Niinpä niin
28/08/2015
Porneolle vielä kommentti, että eiköhän sikäli voida kakkosjengistä puhua, jos kentällisen verran on A-Junnu, farmi-ja SPV II:n miehiä mukana, jotka ovat kuuluneet edustuksen rinkiin kesäkaudella. Tekivät tuossa ottelussa toki maaleja ja pisteitä hekin, mutta korkeintaan jannu tai pari nousee tuosta porukasta liigapeleihin haistelemaan isojen pelien tunnelmaa neloskenttä/vaihtopenkille. Missään kohtaa en toki väittänytkään, että Classicillakaan olisi ollut ykkösnippu kokonaan paikalla tuossa pelissä.
niin niin
29/08/2015
Ei SB Vaasallakaan koko ykkösjengi mukana ollut. Ainakin kuusi kaveria puuttu ja oli testimiehiä mukana paikkaamassa. Kyllä se Speve aika kovaa paino päälle mutta Vaasa taisteli hyvin!
Kuoma
29/08/2015
Miltäs Mika Kohosen peli näytti paikanpäältä? Pysyikö hyvin vauhdissa mukana? Mites liikkuminen?
Niinpä niin
29/08/2015
Ei Mihu tuossa harkkaottelussa sata lasissa (tietenkään) painanut, jo ihan luokkaantumistakin vältellen. Teki tehot 1+2 ja liikkui juuri sen verran kuin nyt tuon pelin panos ja taso edellytti. Ei todellakaan näyttänyt parastaan, eikä voikaan jos pelaa kolmasosa tehoilla. Mutta muuten joukkueen harkkakausi on osoittanut, että Mikalla on ollut ehjin treenikesä vuosiin. Hän on omistautuneempi harjoittelulle ja sitoutuneempi joukkueen kanssa tekemiseen kuin on ollut pitkään aikaan. Vaikka alkava kausi vasta näyttää vanhemman Kohosen todellisen kunnon ja se kuinka hän istuu pikkuveljensä ja Kosken rinnalle ja muutenkin sopeutuu Speven pelitapaan, en kuitenkaan olisi yllättynyt jos pelaisi myös pisteiden valossa parhaimman kautensa pitkiin aikoihin.
SP
30/08/2015
Jos tuo kommentti, että on sitoutuneempi joukkueeseen kuin vuosiin, pitää paikkasa, niin viime kauden jälkeiset tapahtumat alkaa näyttämään Storvretan osalta ihan loogisilta. Jos kapteeni ei ole ollut vuosiin 100 % sitoutunut joukkueeseen tai omistautunut harjoittelulle sata lasissa (tietty vammat ja sairaudet on osaltaan hidastaneet), niin maiseman vaihto on ollut ihan paikallaan . Tosin hiukan vaikea uskoa, että siinä sitoutumisesta on ollut kyse, mutta tiedä sitten
Niinpä niin
30/08/2015
Juuri tuota tarkoitin. Sairaudet, vammat ja pitkä historia samassa joukkueessa alkoivat jo viime vuosina syödä motivaatiota, mutta nyt kaikki nuo tekijät on minimoitu vaikuttamista tekemiseen. Paras terveystilanne vuosiin, uusi seura, pelaaminen velipojan kanssa yhdessä ja realistinen tavoite voittaa kolme pyttyä kaudessa ja ottaa vielä kerran merkittävä rooli myös maajoukkueessa ruokkivat harjoitusmotivaatiota ja pelihaluja merkittävästi. Lajitaidot eivät ole mihinkään kadonneet ja vaikka fysiikka ei ihan parhaiden päivien iskussa enää olisikaan, on Mikan asiat monessa mielessä paremmalla mallilla kuin aikoihin eikä esteitä urheilullisesta mielessä menestyksekkäälle kaudelle ole, jos vain terveyttä riittää.
S7
01/09/2015
Tuskinpa Mihu lähtee kokonaisvaltaisesti muuttamaan peliään perusSPV "raviksi", vaan pelaa niillä omilla vahvuuksillaan. Tämän on täysin varmasti T.Koponen tiedostanut jo sainausta tehdessään. Tämä myös mun näkemyksen mukaan tulee tuomaan SPV:n peliin täysin uuden ulottuvuuden. Koskea en ole koskaan nähnyt minään ravihevosena ja jotenkin luulen, että hän nauttii "uudesta" roolista tossa ykkösketjussa(täysin mutulla heitän), videolta olin näkevinäni, että Koski pelasi eri tavalla kuin ennen. Mutta kyllä muuten näytti tasapainoiselta ja hyvältä speven ykkösen peli, J.Holopainen näytti pääsevän hyvin käyttämään vahvuuttaan tukea hyökkäyksiä, kun pakin tonttia paikkasi herrat Koski ja Kohonen. Tietää hyvää spevelle, huonoa meille muille. Mutta Seinäjoella saatetaan nyt "joutua" oppimaan tykkäämään pikkasen eri tyylillä pelatusta säbästä:-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.