Liigat

Video: OLS-LNM kaikki maalit – kauniit syöttökuviot sävyttivät harjoitusottelua

13.08.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvankaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvankaappaus Youtubesta

Ensi kaudella miesten Salibandyliigassa pelaava OLS ja miesten Divarissa esiintyvä LNM kohtasivat harjoitusottelun merkeissä viime lauantaina. Liigajoukkue oli ottelussa vahvempi lukemin 4-2. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.