Ulkomaat

Video: Suomalaishyökkääjä siirtyy Ruotsin 1. divisioonaan

15.08.
2015
10 Kommenttia
0
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime kaudella Divarin Steelersiä edustanut Sami Saarinen siirtyy ruotsalaisseura IBK Onyxin riveihin. Onyx pelaa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla tasolla, eli Ruotsin 1. divisioonassa.

Saarinen on pelannut urallaan kaikkiaan 80 Salibandyliigan ottelua Trackersin riveissä. Niissä on syntynyt tehopisteet 25+27. Miesten Divarissa Saarinen on pelannut Steelersin paidassa 78 ottelua, joissa hän on tehtaillut tehopisteet 81+76. Saarinen on pelannut urallaan myös Sveitsin liigassa.

Nyköpingiläisseura Onyx on tunnettu vahvoista yleisömääristä. Sen kotiotteluissa kävi viime kaudella keskimäärin 735 katsojaa, mikä oli koko 1. divisioonan paras lukema.

Saarisesta oltiin tiettävästi kiinnostuneita myös muissa ruotsalaisseuroissa. Aikaisemmin kesällä Saarinen oli mukana Allsvenskanissa pelaavan Hudik/Björkberg IBK:n tryoutilla.

Saarisen englanninkielinen haastattelu löytyy alla olevalta videolta.

Lähde:
Finsk toppspelare till Onyx

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tränare
15/08/2015
Tsemii Klapu! #Hämpton #URLI
Roinatan
15/08/2015
luuleekohan olevansa taas suomen paras pelaaja kun tulee ruotsin KOLMANNEKSI korkeimmalta sarjatason joukkueesta maitojunalla kotiin?
Hessu
15/08/2015
#divarinparas
turkulainen
15/08/2015
Mikä in Ruotsin sarjasysteemi? Jos on pääsarja Superligan/Elitserien (vai mikä se on). Sitten kai joku toiseksi korkein valtakunnallinen taso, joka vastaa Suomen Divaria. Entä tuo Ruotsin 1. divisioona, montako joukkuetta siellä pelaa? Onko alueellinen vai valtakunnallinen? Onko Ruotsin sarjasysteemi parempi kuin Suomen vai samanlainen: vaikea nousta, helppo pudota?
Tötterö
15/08/2015
Kiva tötterö päässä
uutinen?
16/08/2015
Miksi tämä on uutinen?
S7
16/08/2015
On tää Sami kyllä melkoinen veijari. Puheet on kun Zlatanilla, mutta näytöillä ei ihan samaan pääse...
S7:lle
16/08/2015
Sillä on varmaan logiikka kun paljon puhuu niin saattaa tulla joskus salibandy pelaajaksi, ei onnistunut edes divarissa.
Yo
16/08/2015
Svenska Superliigan tai SSL on korkein taso Ruotsissa. Siinä pelaa 14 joukkuetta. Seuraava taso on Allsvenskan. Allsvenskanissa on kaksi lohkoa, etelä ja pohjoinen. 12 joukkuetta molemmissa lohkoissa, eli yhteensä 24 joukkuetta. Sitten tulee division 1, missä on 6 lohkoa ja jokaisessa lohkossa 12 joukkuetta, eli yhteensä 72 joukkuetta.
S7
17/08/2015
Pitää nyt täsmentää, että en todellakaan halua liittyä mihkään Saarisen "hate-clubiin", eihän tää kaveri missään nimessä huono pelaaja ole. Ja mistä sitä tietää kuinka läpällä se kommenttejaan heittää, sillä perusteella kutsuin veijariksi. Mutta siirto ruotsin 3 sarjaportaalle ja puheet majusta ei nyt ihan kohtaa:-DD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.