Liigat

Video: TPS teurastettiin Helsingissä

28.08.
2015
10 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä jatkoi vahvoja harjoitusotteluotteitaan keskiviikkona Helsingin Mosahallissa. Erä löi TPS:n maanrakoon peräti lukemin 10–1. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Juhani Järvenpään napsimia ottelukuvia voi vilkuilla tuolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hiki
29/08/2015
Nyt ryhtiä tps!
Hiki
29/08/2015
Nyt ryhtiä tps
Junnu#8
29/08/2015
Ei tainnut mailamerkin vaihtokaan auttaa Teepeeässää:D Pelasi Lauri Hyytiäinen SSV paidassa pirteästi Steelersiä vastaan. Varmasti mukava pelata voittavassa seurassa. Ja muutenkin Turussa tuntuu tekeminen olevan sitä luokkaa. Ettei ihmettele pelaaja liikennettä seurasta pois. Surullista!!!
S7
29/08/2015
Aina oon sanonut, että treenimatsit treenimatseja ja niiden perusteella ei välttämättä voi suuria johtopäätöksiä vetää. Mutta ei tommoset tulokset kyllä millään mittapuulla ole kovinkaan jees ja kertonee omaa kieltää tepsin tulevasta.
FBI
29/08/2015
TPS pelaajisto oli noin 80% aivan ok ja muutama lahjakkuus näkyi myös. Nyt kyllä pitää kysyä millä taktiikalla valmennus tätä miettii?Nuo ravot on ok jalkapallossa mutta nyt pitää kyllä tiivistää ja saada paine pois pienellä helpolla ...
kysyjä
30/08/2015
Toivotaan, että viisikot lyödään nut edes jotenkin lukkoon. Eiköhän niitä maalejakin sit ala tulemaan. Tietysti kannattaako vielä odottaa, että Hirvi,Alho,Ville, oppisivat maalien tekemisen. Antaisin vastuuta muille enmmän. Esim: Jaakolle,Samille,Jaanukselle ja ehkä parille muullekkin. Esim Hirvisuon peliminuuteilla maaleja pitäisi tulla kolminkertainen määrä. Ja nuorimmasta päästä alkaen viellä yksi tai parikin kautta A-junnujen matkassa tekis etvarttia. Jalo,Eklund, ja Milner ja Forsman wirmoon. Vai minkä nimisiä sitten ovatkaan.
Iso Kasi
30/08/2015
Kovin mollivoittoisia ovat TPS:n harjoitusotteluiden lopputulokset. Erän teurastusta seuranneena viikonloppuna piti lähteä Ruotsiin pelaamaan parit harkkamatsit ja tappiot tuli molemmista.

Maalinteko on edelleen joukkueen suurin ongelma. Tänään Siriusta vastaan yksi maali ja sekin puolustajan tekemä.

Kyl jottai tarttis tehrä ja äkkiä. Muuten tulee lähtö liigasta.
ville
01/09/2015
Tepsin vähäinen maalien tekeminen johtuu tietysti taidosta. Ihmetyttää vaan se, että siellä on aikaisempien tilastojen valossa hyviä maalintekijöitä. Mistä se mahtaa johtua kun tullaan tepsiin, ni siihen se maalintekotaito sit loppuukin? Oisko hyökkäysalueen taktiikassa joku solmu? Tai pelaajien rohkeudesta laukaista edes maalia päin? "Ohi meni! Kuka käski vetää!? Pistä huppari päälle ja mene penkinpäähän."
Iso Kasi
01/09/2015
Ville on Tepsin perimmäisten ongelmien jäljillä.

Mistä se mahtaa johtua kun tullaan tepsiin (tai noustaan junnuista miesten joukkueeseen) , ni siihen se maalintekotaito sit loppuukin?

Muutaman Tepsin pelin livenä nähtyään voi jo vetää johtopäätöksen, että hyökkäyspään taktiikassa on solmu. Parhaalle maalintekoalueelle ei mennä/päästä laukomaan Tämän voi myös todeta katsoessa Tepsin viime kauden laukaisukarttoja . Pelaajat toteuttavat valmennuksen laatimaa strategiaa, joten ongelmaa pitäisi alkaa korjata sieltä. Ei Tepsin pelaajat oikeasti ole noin huonoja, miltä tilanne nyt näyttää. Kyse on joukkuepelaamisesta ja valitusta pelitaktiikasta. Joukkueena Tepsi on heikompi kuin pelaajiensa summa.
ion
04/09/2015
paljoha kapasen tehot oli kyseisessä pelissä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.