Video: Tshekkihyökkääjä hermoili itsensä suihkuun harjoitusottelussa

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Esport Oilers ja ruotsalainen Linköping kohtasivat sunnuntaina harjoitusottelun merkeissä. Ruotsalaiset olivat ottelussa vahvempia lukemin 5-6. Tiukassa kamppailussa nähtiin näyttäviä osumia ja yksi punainen kortti, kun Linköpingin tshekkihyökkääjä Matej Jendrisak huitoi itsensä suihkuun maalineduskahakan jälkeen.

Ottelun maalikooste

Markus Bollströmin mietteitä

14 comments

  1. Niin se vaan on puukätisestä Talvitiestä muodostumassa Tiitumainen snaipperi. Jäätävä laukaus. Tulisiko yli 35 maalin kausi?

  2. Hienoja maaleja. Toi Talvitien YV-lämäri oli kyllä melkosen näyttävä 😀

  3. punanen heilu aika helposti, 2 min olisi riittänyt

  4. Sly Raikamo heittämällä liigan viihdyttävin pelaaja. Aina sattuu ja tapahtuu. On käsiä, tehtailee pirun nättejä maaleja, provosoi, räksyttää ja osaa pelata kovaa. Huikea pelimies.

  5. Samaa mieltä Hahan kanssa. On hyvä provoaja ja luikkii tilanteen aikaan saatuaan muille maille. Pelimies vielä lisäksi.

  6. Joo, oilersin nro 51:llä huikee pelisilmä, kaiken lisäks alkanu treenaamaan enemmän.. Tosipeleis aina kovimmillaan, kilpailijaluonnetta havaittavissa.. Lie liigan nopeimpia laitureita pallon kans?

  7. Lupaava treenipeli Oilersilta!
    Laaja rosteri on kun vielä katsomossa Wardin veljekset, Pajukoski ja Kaartinen. Kolmannessa erässä oli viltissä Rauno, Talvitie ja Markelin joten lopputulos oli kiitettävä Ruotsin hopeajoukkuetta vastaa jolle Viikingit hävisi edellisenä päivänä 7-2

  8. Aika kovat kolme kenttää oilers kyl saamassa kasaan ens kaudella! Ei tuu olee kyllä helppoo kellää näitä espoon poikia vastaan!

  9. Luulin, että Turun seudulla on asiat huonosti, mutta näköjään Pääkaupunkiseudulla asiat on vielä huonommin, kun treenipelitkin (Lue: Oilers ja Viikingit) täytyy vetää parketilla,. Vaikka kuinka kotihallissa on parketti ja liigapeleihin vain se matto laitetaan, eikö olisi kivempi pelata matolla vai pelataanko reenipelit parketilla, kun trenataankin parketilla vai mikä juttu? Voisiko joku avata? Vai onko vaan, että mattoa ei laiteta ja pelataan siellä missä treenataan ja jne? Ei ihan aukea..

  10. Miksi olisi kivempaa pelata matolla? Parketti on perinteinen ja ainut oikea alusta. Pelimies ei alustasta välitä ja tietyin varauksin se on sama molemmille. Ruotsissahan pelataan liigaakin vielä parketilla ainakin AIK:n toimesta.

  11. Kyllä kannattaa treenipeliä varten nähdä vaivaa ja vetää matto parketin päälle!

  12. mitäs lajikoodi sanoo, jos muuri on puutteellinen ja veto on ns. ”oikeutettu”, mutta läpsähtää suoraan pakin naamaan? Junnut nyt yrittää usein muurin läpi mutta aikuiset eikä laseja niin?