Liigat

Video: Tshekkihyökkääjä hermoili itsensä suihkuun harjoitusottelussa

17.08.
2015
14 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Esport Oilers ja ruotsalainen Linköping kohtasivat sunnuntaina harjoitusottelun merkeissä. Ruotsalaiset olivat ottelussa vahvempia lukemin 5-6. Tiukassa kamppailussa nähtiin näyttäviä osumia ja yksi punainen kortti, kun Linköpingin tshekkihyökkääjä Matej Jendrisak huitoi itsensä suihkuun maalineduskahakan jälkeen.

Ottelun maalikooste

Markus Bollströmin mietteitä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Naama
17/08/2015
Niin se vaan on puukätisestä Talvitiestä muodostumassa Tiitumainen snaipperi. Jäätävä laukaus. Tulisiko yli 35 maalin kausi?
JZ
17/08/2015
Hienoja maaleja. Toi Talvitien YV-lämäri oli kyllä melkosen näyttävä :D
korttimahdollisimmannopeastitaskusta
17/08/2015
punanen heilu aika helposti, 2 min olisi riittänyt
Haha
17/08/2015
Sly Raikamo heittämällä liigan viihdyttävin pelaaja. Aina sattuu ja tapahtuu. On käsiä, tehtailee pirun nättejä maaleja, provosoi, räksyttää ja osaa pelata kovaa. Huikea pelimies.
Joni
17/08/2015
Samaa mieltä Hahan kanssa. On hyvä provoaja ja luikkii tilanteen aikaan saatuaan muille maille. Pelimies vielä lisäksi.
HW
17/08/2015
Joo, oilersin nro 51:llä huikee pelisilmä, kaiken lisäks alkanu treenaamaan enemmän.. Tosipeleis aina kovimmillaan, kilpailijaluonnetta havaittavissa.. Lie liigan nopeimpia laitureita pallon kans?
Katsomossa
17/08/2015
Lupaava treenipeli Oilersilta!
Laaja rosteri on kun vielä katsomossa Wardin veljekset, Pajukoski ja Kaartinen. Kolmannessa erässä oli viltissä Rauno, Talvitie ja Markelin joten lopputulos oli kiitettävä Ruotsin hopeajoukkuetta vastaa jolle Viikingit hävisi edellisenä päivänä 7-2
Junnu#8
17/08/2015
Voisi laittaa maalintekijöiden nimet ruutuun. Ja monesko maali.
Esbo
17/08/2015
Aika kovat kolme kenttää oilers kyl saamassa kasaan ens kaudella! Ei tuu olee kyllä helppoo kellää näitä espoon poikia vastaan!
Parketin Vihaaja
17/08/2015
Luulin, että Turun seudulla on asiat huonosti, mutta näköjään Pääkaupunkiseudulla asiat on vielä huonommin, kun treenipelitkin (Lue: Oilers ja Viikingit) täytyy vetää parketilla,. Vaikka kuinka kotihallissa on parketti ja liigapeleihin vain se matto laitetaan, eikö olisi kivempi pelata matolla vai pelataanko reenipelit parketilla, kun trenataankin parketilla vai mikä juttu? Voisiko joku avata? Vai onko vaan, että mattoa ei laiteta ja pelataan siellä missä treenataan ja jne? Ei ihan aukea..
Kalle
18/08/2015
Miksi olisi kivempaa pelata matolla? Parketti on perinteinen ja ainut oikea alusta. Pelimies ei alustasta välitä ja tietyin varauksin se on sama molemmille. Ruotsissahan pelataan liigaakin vielä parketilla ainakin AIK:n toimesta.
Onpas täällä paljon maalaisia?
18/08/2015
Kyllä kannattaa treenipeliä varten nähdä vaivaa ja vetää matto parketin päälle!
Api
18/08/2015
Nöyryyttävä vaparimaali....
code
18/08/2015
mitäs lajikoodi sanoo, jos muuri on puutteellinen ja veto on ns. "oikeutettu", mutta läpsähtää suoraan pakin naamaan? Junnut nyt yrittää usein muurin läpi mutta aikuiset eikä laseja niin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.