Miehet

Video: Suomalaisjoukkueen turnaus Latviassa päättyi oudosti – finaalin lopussa tuomittu rankkari peruttiin

25.08.
2015
16 Kommenttia
3
Miehet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tamperelainen Classic ja ruotsalainen Storvreta kohtasivat Latvia Openin finaalissa sunnuntaina. Värikäs ja harvinaisen kuuma ottelu päättyi lopulta ruotsalaisten 6-5-voittoon.

Ruotsalaiset olivat ottelun alkupuolella huomattavasti terävämpiä ja karkasivat 5-0-johtoon. Classic taisteli kuitenkin armottomasti ja nousi maalin tämän. Tämän jälkeen Storvreta osui vielä rankkarista.

Ottelun viimeisellä sekunnilla Storvretan pelaaja katkaisi roikkupallon korkealla mailalla omalla puolustusalueella. Tuomari vihelsi tilanteesta rangaistuslaukauksen. Tämän jälkeen muodostuneen torikokouksen jälkeinen lopputulos oli kuitenkin se, että rangaistuslaukausta ei jostain syystä annettu laukoa.

Täten Storvreta voitti turnauksen ja Classic jätettiin toiselle sijalle. Koosteelta näkyy myös, että pelissä pelattiin varsin totisissa merkeissä, eikä painiotteiltakaan vältytty.

Artikkelia päivitetty 26.8. klo 11.24

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JiiK
25/08/2015
Selittäkääs joku sääntöexpertti miten jo tuomittu rankkari peruutetaan?
Jore
25/08/2015
Tuli dummella varren kanssa pöksyyn.
katsoja
25/08/2015
Katsokaa videon kuvanlaatua, aivan loistava, tässä näille salibandylligan kuvaajillle minimitavoite.... Pääseekö nää siihen, en usko. Se että saataisiin jo useampi kamera olisi jotain.... salibandyliiga webbilähetysten kehitysmaa
kauko
25/08/2015
Leikkanen - Salminen pakkipari näytti aika vahvalta.. Salminen aika nopeasti löysikin penkin päähän
E-P Salonen
25/08/2015
Huutonaurua painiottelulle Toriseva - Winroth :D
saavaa
25/08/2015
Hieno peli varmasti ollut katsoa. Kovaa vääntöä monessa tilanteessa ja tunteiden kuumenemista. Salminen ja Leikkanen jäätäviä molemmissa päissä kenttää. :D

Torisevan tori(seva)kokous naurattaa. :D
ET soittaa kotiin
25/08/2015
Olisikohan rankkari hävinnyt siihen, että totesivat summerin alkaneen soimaan ennen rikettä? Rikettähän videolla ei näy, mutta ääni soi hyvin lähellä summerin soittoa.
Karvanoppa
25/08/2015
No nyt on säbää parhaimmillaan!
Kalle
25/08/2015
Itsekin tulkitsisin, että siitä on kyse, että aika ehti kuitenkin loppua. Muutenkin olisi ollut kova vihellys, kun ei näyttäisi olevan alin ukko, joka korkeella ottaa. Vaparin paikka, jos aikaa olisi jäänyt.
sählymiäs
25/08/2015
Salmisella näytti olevan jalkavaivoja. Meni ampumaan rankkaria ja mennessä heittämään yläfemmoja jengiläisten kanssa hän hypähti ikäänkuin olisi jalassa jotain. Polvessa teipit niin siinä vikaa??
Jarkon
25/08/2015
Missä Lamminen? Leikkasen pienet mokat annettakoon anteeks, ei ole äijä pariinkauteen paljon pelaillut. Oli kyllä viihdyttävä peli katsella.
Jyrä
25/08/2015
Olipa kuriton joukkue Nykyllä, vaikka noustiinkiin hienosti takaa niin tunteet hiukkasen liian kuumana. Viihdyttävää toki.
zeze
26/08/2015
Olis toimittaja edes voinu vaivautua kattomaan koosteen matsista,.. ". Classic taisteli kuitenkin armottomasti ja nousi maalin päähän. Tämän jälkeen molemmat osuivat kertaalleen." näytti clässic tasoihin nousevan ja stovretan rudd iski 6-5 johdon ..
pekka valve
26/08/2015
kai se niinkin on että jos nollasta viidestä nousee maalin päähän niin ollaan tilanteessa 4-5 ja siitä maalit mieheen niin 5-6 :)
susi
26/08/2015
Näkikö kukaan kun IsoPahaSavo kävi tökkimässä vastustajan naamaa lavalla? Tilanne oli kun vastustaja makasi maassa Toriseva päällään. Savolainen meni sörkkimään "vahingossa" lavalla naamaa. Mitähän salibandykausi 15-16 tuo tullessaan....
street hockey
26/08/2015
tuomarit aika yössä, tuo maalinedessä suoritettu "riisto" ja maali oli kyllä ihan pihalätkäsäännöillä hyväksytty

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.