Liigat

Classic kaatoi Indiansin Espoossa – Salinin hurja vire sai jatkoa

23.09.
2015
7 Kommenttia
3
Liigat
Eemeli Salin on ollut täysin pitelemätön Salibandyliigan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Eemeli Salin on ollut täysin pitelemätön Salibandyliigan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Classic nujersi Westend Indiansin keskiviikon ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa lukemin 5-11. Voitto oli Classicin kauden toinen ja se nousi sen myötä sarjakärkeen.

Hurjassa vireessä oleva Eemeli Salin iski ottelussa tehot 4+2 ja on nyt tehnyt kahdessa ottelussa kuusi maalia ja tarjoillut kuusi maalisyöttöä. Indiansia vastaan Salin teki yhden maalin 3 vs. 5 -alivoimalla ja yksi osumista syntyi rangaistuslaukauksesta. Salinin tutkaparina hääri Lassi Vänttinen, joka iski tehot 2+3. Sami Johansson teki kaksi maalia.

Ottelutilastot

Erä III ja Lappeenrannan NST kohtasivat keskiviikkoiltana Helsingissä. Vierasjoukkue NST oli ottelussa vahvempi ja vei pisteet Lappeenrantaan lukemin 4-9. NST:n Jaana ja Heidi Lirkki iskivät tehopisteet 2+1 ottelussa. Juuli Hakkarainen ja Emma Kaila komppasivat pistein 1+2. Erä III:n tehokkaimpia olivat Anna Yli-Kojola ja Tuuli Huuskonen tehopistein 1+1. NST nousi voiton myötä sarjakärkeen.

Ottelutilastot

Tulokset:

Miesten Salibandyliiga
Indians-Classic 5-11

Naisten Salibandyliiga
Erä III-NST 4-9

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jules
23/09/2015
Hirveessä iskussa toi Äijä. Aika moni arvostaa vieläpä enemmän pelaajia joilla syötöt ja maalit on suunnilleen yhtä paljon. Ja tuota paremmin ei tasapainossa voisi olla. Pakko mennä kattoo viikingit - classic matsi. Toisesta leivotaan suomen mestari.
Petteri
24/09/2015
Nuin hyvin kerta menee niin menkööt sitten koko loppukausi vaikka pelaakin vihulaisen joukkueessa!
Doctor
24/09/2015
Tuossa on vaan se, että jos tuolle yhdelle tulee loukki.....
Julesille
24/09/2015
Ei oikein innosta tämä säbä sarja mennä katsomaan kuin paria peliä, lajin rahanpuute tuo niin hirveät tasoerot...
KNu
24/09/2015
Inkkareille tyypilliseen tapaan puolet joukkueesta istuu vaihtopenkillä lähes koko pelin ajan. Kaksi kenttää pelaa vuorollaan, miehet väsyneitä. Ei se vaan noin onnistu. Tosin täytyy sanoa, että kyllä Classic voittonsa ansaitsi kaikilla osa-alueilla.
Mie
24/09/2015
Salin taitaa tämän kauden jälkeen olla salibandyliigan kiistaton ykköspelaaja. Ellei ole sitä jo nyt.
J.L
24/09/2015
Et tainnut olla eilen katsomassa peliä? Toki erikoistilanteiden runsauden johdosta joitain pelaajia kuormitettiin enemmän kuin toisia, mutta pääosin Inkkarit pelasivat kolmella kentällä.
Salinianei ole suotta kehuttu. Jos Nykyn lupausten mukaan miehellä alkaa lentokelpoiset joulukuussa, niin hurjaa tulee jälki olemaan. Huomioitavaa on vielä että eilenkin tehot tulivat siinä vaiheessa peliä kun tilanne oli vielä tiukka. Työmoraali on myös todella kova. Hieno pelaaja!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.