Ulkomaat

Hauen hyökkäyksestä toipuva pelaaja leikattiin toistamiseen – edessä pitkä huili

23.09.
2015
0 Kommenttia
1
Erik Falkman ei pääse koskemaan salibandymailaan pitkään aikaan. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Erik Falkman ei pääse koskemaan salibandymailaan pitkään aikaan. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kerroimme viime viikon keskiviikkona varsin erikoisesta episodista, jossa Ruotsin Superliigan pelaaja joutui hauen pureman uhriksi. Pienestä haavasta huolimatta Dalenissa pelaava Erik Falkman sai verenmyrkytyksen ja joutui sairaalaan leikattavaksi.

Pelaaja sai tällä viikolla tuomion siitä kuinka kauan hän joutuu olemaan sivussa pelikentiltä, ja sairasloman pituus tuli hänelle itselleen yllätyksenä.

– Kun peukalo oli ainoastaan 90%:sti kunnossa puremisen ja ensimmäisen leikkauksen jälkeen, niin sanottiin, että sitä ei voidakaan leikata vielä, koska se oli ärtynyt. Peukalo leikattiin vasta tällä viikolla. Sen jälkeen minulle kerrotiin, että joudun olemaan poissa pelikentiltä kolmen kuukauden ajan. Se oli shokki, tilitti Falkman Aftonbladetille.

Falkman kertoi artikkelissa myös, että oli uskonut toipumisen kestävän vain muutamia viikkoja. Nykyisen tuomion mukaan hän ei saa tarttua oikealla kädellään esineisiin kahteen kuukauteen. Tämä tarkoittaa Falkmanin mukaan sitä, että hän ei pysty ajamaan autolla ja hampaiden harjaaminen sekä syöminen ovat aiempia hankalampia suorituksia.

Dalen aloitti kautensa viime viikolla. Se kaatoi Siriuksen kotikentällään lukemin 5-2.

Aftonbladetin artikkeli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.