Divarit

SPV nappasi kauden avausvoiton Kooveen kustannuksella – katso lauantain salibandytulokset

26.09.
2015
21 Kommenttia
1
Divarit
SB-Pro avasi pistetilinsä Happeen kustannuksella. Kotijoukkue voitti ottelun lukemin 7-2. Kuva: Juhani Järvenpää

SB-Pro avasi pistetilinsä Happeen kustannuksella. Kotijoukkue voitti ottelun lukemin 7-2. Kuva: Juhani Järvenpää

SPV kaatoi Tampereen Kooveen kotikentällään lukemin 9-6. Voitto oli Suomen mestareiden kauden avausvoitto.

SPV:n kakkosketju oli ottelussa erityisen tehokas. Teppo Mäkelä iski tehot 3+2 ja Henri Myllymäki 2+3. Sentteri Ville Kuusela komppasi vielä pistein 2+1. Vieraiden tehokkain oli Miro Lehtinen pistein 1+1. Molemmat joukkueet ovat nyt voittaneet yhden ottelun ja kärsineet yhden tappion.

SB-Pro nappasi kauden avausvoittonsa lauantaina kotikentällään. Jyväskylän Happee kaatui lukemin 7-2. Kotijoukkueen tehonainen oli 2+1 tehtaillut Sara Piispa. Elina Kujala osui kertaalleen ja syötti kaksi osumaa. Happeen Roosa Virtanen teki vieraiden molemmat osumat. Pauliina Hietanen torjui 31 laukausta Happeen maalilla.

Juhani Järvenpään ottelukuvat

Joensuun Josba ja KeLy kohtasivat miesten Divarin ottelussa Joensuussa. Kotijoukkue oli tyly isäntä ja vei voiton lukemin 9-2. Josban tehomiehenä hääri Juuso Lehtiniemi, joka iski hattutempun. Aleksi Matikainen teki kaksi maalia ja syötti yhden. KeLy:n molemmista maaleista vastasi Tuukka Kivioja. Josballa on nyt kasassa viisi pistettä kolmesta ottelusta ja se on sarjan kärjessä. KeLy on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 M-Team-OLS 3-5 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
17:00 SPV-Koovee 9-6 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Happee 7-2 Ottelutilastot
15:00 JoKa-TPS 6-9 Ottelutilastot
15:30 Crackers-PSS 0-6 Ottelutilastot
17:00 O2-Jyväskylä-M-Team 2-9 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Josba-KeLy 9-2 Ottelutilastot
17:00 PirPi-LaSB 3-8 Ottelutilastot Topi Naskali ottelukuvat
17:00 Loviisan Tor-SB Welhot 5-3 Ottelutilastot
17:00 Steelers-ÅIF 5-5 ja. Ottelutilastot
17:30 Karhut-SB Vaasa 8-3 Ottelutilastot
18:00 LNM-SBS Wirmo 8-4 Ottelutilastot
18:00 Blue Fox-Erä Akatemia 4-6 Ottelutilastot

Maalikoosteet:
SPV-Koovee
Loviisa-Welhot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Fyt
26/09/2015
Siis pasilassa mteam-ols pelissä ollut 102 katsojaa!?? Ei jumalauta nyt oikeesti.... Pitäsköhän seuran tai jopa liiton herätä ja vähän ees panostaa markkinointiin. Nykyään (varsinkin pk-seudulla) suomalainen katsoja pitää TUODA sinne katsomoon, ei vain odotella että josko se tulis paikalle.
SSV-Fani
26/09/2015
Olen samaa mieltä. Viikingitkään ei mainosta otteluitaan kunnolla. Paikalla yleensä 200-300 katsojaa. Kannattajia ei joukusta meinaa löytyä, vaan hallissa on melkein täys hiljaisuus.
Msy
26/09/2015
Naisten salibandyliiga veti tänään pidemmän korren pk-seudulla. SB-Pro - Happee pelissä 108 katsojaa.
joulupukki
26/09/2015
Pääkaupunkiseudun katsojat varmaan säästää siihen yhden ottelun finaaliin.
Jossa
26/09/2015
sitten lopulta pelaa joukkueet ihan muualta kuin pääkaupunkiseudulta ;)
Osku
26/09/2015
Ei voi olla totta! Liigaa pelataan ja 102 katsojaa, eikä kahvio ole edes auki! Hävettää M-Teamin puolesta.
Kasa
26/09/2015
En usko, että M-Teamin pelissä olisi ollut edes tuota 100 MAKSANUTTA katsojaa. Miettikää nyt kunnolla. Ei joku "M-Team" kiinnosta edes sählyniilojen parissa yhtään ketään. Ihmettelen, jos tuonne peliin on oikeasti joku maksanut rahaa päästäkseen katsomoon.
Osku
26/09/2015
Onhan toi Etelä-Suomi (=Helsingin alue) säbälle surkea alue. Erä ainoa joka tekee hyvää työtä katsojamäärien kasvattamiseksi. Muut vetelee hällä väliä menttaliteetilla ihan liigassakin. Ja jossain 2-dirren peleissä alle 40 katsojaa, kun esim. Forssassa oli 349.
JZ
26/09/2015
Aika odotettuja tuloksia kaikenkaikkiaan, mutta SB Vaasalla ei oo kyllä kovin kaksisesti lähteny divarikausi liikkeelle. Pori ja Liminka taas pirteitä aloittajia.
Viikatemies
26/09/2015
Salibandykulttuuri ei ilmeisesti asu stadissa, onneksi. Muualla Suomessa alasarjat vetää enemmän katsojia kuin "huippuseurat" pääkaupunkiseudulla. Aika säälittävää. Mutta onneksi kehäkolmosen ulkopuolella pelataan hyvää ja yleisöä kiinnostavaa lajia. Ja käyhän nämä hesalaisseurat onneksi nauttimassa muiden paikkakuntien pelitunnelmasta.
Mosse
26/09/2015
Eilen Erän pelissä paikalla olleena ei sielläkään kyllä ollut erän ilmoittamaa 547 katsojaa ollut, lähempänä oikeaa olisi ollut alle 200 katsojaa.
En tiedä mistä hatusta näitä katsoja määriä oikein vedetään .
Stadi
26/09/2015
Jos pääkaupunkiseudulla ei käy riittävästi yleisöä liigamatseissa niin tuskin se on hyväksi kenellekään Suomalaisessa salibandyssä, päinvastoin.
Kausi on vasta alussa ja jos töitä tehdään kunnolla markkinoinnissa ja ottelutapahtuman kehittämisessä niin kyllä yleisö löytää vielä halleille.
Urheilullisesti joukkueet ovat pääosin riittävän kiinnostavia mutta täällä on vähän enemmän kilpailua/ tarjontaa yleisölle joten pelkkä some ei riitä viestinnässä
Surkea esimerkki oli että M- teamin ottelussa kahvio oli kiinni, 80- luvun olosuhteet Pasilassa..
Viikatemies
26/09/2015
Näyttää olevan päivän puheenaihe tuo vähäinen katsojamäärä Helsingissä. Mutta onhan tänään onneksi pelattu monta hienoa säbäpeliäkin. Itse todistin Limingassa kotijoukkueen hienoa voittoa puimureista. Huomenna jatketaan, kun vastaan asettuu niittarien viime kauden valmentajan, Härmän nykyinen joukkue Erä Akatemia. Kova peli tulossa ja uskon, että tupa on täynnä, kaikki 250 katsojaa, jotka mahtuu sisään! Ja kanttiini on auki. Tervetuloa kattomaan.
yleisöt
26/09/2015
Erä satuillut pitkään yleisömääriä, eivät pidä paikkaansa. Kuinka näitä saa ilmoitella. M-Teamilla ja Viikingeillä nyt ikinä ei ole käynyt ihmisiä peleissä, tapahtuma on tylsä ja halli on surkea.
S7
26/09/2015
Mitä tulee Erään, niin kyllähän mosa oli aina täynnä--> nyt pelipaikka ihan hanurista ajatellen tapanilalaisia junnuja! Ja tärkein duuni ois heijän saada halli omalle "kylälleen" Mitä tulee prohon, niin ihan varmasti ois eri luvut, jos pelaisivat omassa kylässään. Mitä tulee kehä3 sisään, kyllä on liikaa, että säbäliigassa on yli 1/3 osa jengejä tältä alueelta. Tosin sehän on muiden syy, kun eivät urheilullisesti oli riittävällä tasolla vähentämään tuota määrää.

Niinku ylempänä sanottiin, hesassa on tilanne pikkasen eri kuin vaikka Forssassa. On tapahtumaa ja jengejä helvetisti, esim. 2 dirressä vaikka minkä näköistä kaveriporukkaa... Ja sitten jäämailapelit ja kaiken maailman oopperat. Duunia pitäis seurojen tehdä ja tosiaan Pasila on vanhanaikainen halli, ainakin hesan mittapuissa...
Huonoa markkinointia?
27/09/2015
Esimerkiksi Nokian KrP:n kotisivuilla tuorein uutinen on otsikoitu. "Salibandyliiga alkaa viikonloppuna" ja se on laitettu sinne 17.9.2015.
KNU
27/09/2015
Pasilassa M-Teamin ja OLSsin ensimmäisellä erätauolla oli kahvila auki. Hinnastoa en onnistunut bongaamaan, joten jäi ostokset siellä tekemättä.

M-Teamin kannattaa vielä hioa ottelujärjestelyitään. Esimerkisi laitoja korjaamassa oli pelissä ehkä kaksi tai kolme junnua, jotka istuivat kentän toisessa päässä. Kun korjattavaa tuli, niin kyllä kesti sen tekeminen.

M-Teamin peli oli mainiota tappiosta huolimatta. OLSsi jyräsi ottelun alussa liiankin kovalla fysiikalla, jonka erotuomarikaksikko jätti toistuvasti huomiomatta. Taidan mennä katsomaan M-Teamia toisenkin kerran =)
Juttu vinkki pääkallolle
27/09/2015
Voisitte tehdä hieman tutkivaa journalismia ja kerätä informaatiokanavat joiden kautta seurat jakavat miesten liigajoukkueista tietoa ja arvioida viestinnän kohderyhmät ja sen laadun.
Hämeenlinnasta..
27/09/2015
Paikan päällä olleena näin suht' hyvää ja laadukasta salibandyä. Steelers yritti pitää ja hallita palloa, mutta virheistä ja paikan tullen åiffi käänsi kyllä erittäin nopeasti ja tehokkaasti pallon vastustajan päähän. Vahvistunut åif kyllä vakuutti ainakin minut. Ihmettelen jos Steelers ja Åiffi eivät ole välierissä mukana??
HoSu
27/09/2015
Vorssassa poikien C1SM-matsissakin eilen n. 200 katsojaa, edarilla tosiaan halli tupaten täynnä rytmisetin säestämänä ja tänäpäiseen BSM-matsiin odotan 250-300 katsojaa. Säbä on saatu kiinnostamaan seudulla, joten ehkäpä hallimme yli sadan tonnin vuosivuokrakin saadaan taas tältä vuodelta maksettua. Kaupunki ei talkoisiin osallistu kun kiekkoilijoille pitää taas raapaista vuosittainen 600ke kirstun pohjalta.
Oskulle ja muille
27/09/2015
Saattaa toki olla, että Helsingissä on muutakin tekemistä viikonloppuna kuin mennä katsomaan salibandya. Forssassa ja muualla voi olla eri juttu. Toki ois hienoa, jos hallit olisivat täynnä pääkaupungissakin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.