Divarit

Keskustele: Mitkä joukkueet nousevat kauden päätteeksi Divariin?

24.09.
2015
14 Kommenttia
1
Divarit
Karhut nousi viime kauden päätteeksi miesten Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää

Karhut nousi viime kauden päätteeksi miesten Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten 2.divisioona käynnistyy torstaina 24.9. Länsirannikon lohkon avausottelulla. Esittelimme aikaisemmin sarjajärjestelmän sekä sarjan kaikki lohkot ja joukkueet.

Näiden lisäksi teimme oman arviomme siitä mitkä joukkueet ovat vahvimpia kandidaatteja nousemaan Divariin kaudelle 2016-2017.

Viime vuonna varsinaisiin Divarin karsintoihin ylsivät FBC Raseborg, SC PirU, Hatsina, HIFK, Josba Akatemia, FBC Turku, Karhut, KeLy, Nibacos, NJ, 02JKL, OuPa, Rangers, RSB-Team, Tiikerit ja Top Team. Näistä SC PirU, Karhut ja KeLy ponnistivat lopulta sarjatasoa ylemmäs.

Mitä mieltä sinä olet? Mitkä joukkueet pelaavat tulevalla kaudella Divarin karsinnoissa, ja mitkä kolme joukkuetta nousevat Divariin kaudelle 2016-2017?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
"Kävellen xxxxxxx"
24/09/2015
Leba tule olemaan Savo-Karjalan lohkossa selvä ykkönen. Voitti mm. D1vari jengin SB Welhot harjoitus ottelussa selvin lukemin 6-13. Petri Väänänen ja Tatu Könösen johdolla ehdottomasti tarjolla divariin ensi kaudeksi. Toisesta paikasta lohkossa tappelee Josba Akatemia ja Pisaba. Josban joukkue koostuu lähinnä A-SM ja B-SM pelaajista ja muutamasta kokeneesta ex-liigapelurista (Niko Kejonen) Pisaballa vihdoin valmennus rautasessa kunnossa Jani Jormakan tulon myötä penkin taakse. Vaikka kone on ajoittan yskähdellyt harjoitusotteluissa, tulee tämä pieksämäkeläisryhmärämä olemaan varmasti kova kauden aikana. (tuskin häviää yhtään kotiottelua) Iiro Pieviläinen tulee olemaan taas vuoden vanhempi ja johtaa "Pisban" kohti divarikarsintoja.
Pekka Pouta
24/09/2015
Pystyyksö Josba Akatemia edes karsimaan, kun Josba pelaa divaria? Vai onko se sääntö kierretty tuolla Akatemia lisäosalla?
Oma veikkaus Savo-Karjalan kärkeen on musta hevonen VarTa ;)
L176
24/09/2015
Josba Akatemia saa karsia, koska kuuluu eri yhdistyksen alle kuin Divari-porukka. Samalla tavalla myös Erä Akatemia saa pelata Divaria vaikka Erä on Liigassa.
Ihmettelijä
24/09/2015
Ketä junnuja Josban Akatemiassa pelaa, kun edustuksessa 15 junnua kerää voittoja? Keistä ASM-porukka koostuu?
Gulliver
24/09/2015
Josban akatemiassa on vähäsen vanhempia äijiä verrattuna viime vuoteen. A-junnut pelaavat äijillä jotka eivät edustukseen mahtuneet. Todella paljon 97 ikäisiä.
Mugi
24/09/2015
PHSB lahest on perkeleen kovilla sanokaa mun sanoneen. Toivosen Elmon viuhuva viivakantti tulee heiluttamaan yläisoäitiä tiuhaan tahtiin.
Matkustaja
24/09/2015
Juna kulkee, eli FoSu pääsee...
JJ
24/09/2015
Oli hyvätasoinen 2-dirren kauden avaus Turussa tänään. Nopea vauhtinen ja viihdyttävä peli, joka näytti yllättävänkin valmiilta kauden avauspeliksi. Loppunumeroista huolimatta Masku pelasi hyvää ja aktiivista peliä. Ja jos ne parit tolpat olisi kilahtanut sisään, peli olisi voinut numeroiden valossakin paljon tasaisempi. Selostuspuolella paremmin tunnetuksi tullut Tuomo Reponen oli myös hyvällä pelipäällä. Pisteet (1+3) kertovat vain osan totuudesta. Yllättävää oli että mies kerkesi myös jalalla mukaan, jopa puolustuspäähänkin. Onkohan Mihun kesäharjoittelussa ollut jotain poikkeavaa Pyövelikausiin verrattuna, vai vetääkö mies vaan pelkästään paremmalla asenteella nyt? Selvä tason nosto kuitenkin pariin viime kauteen verrattuna.
S7
25/09/2015
Säbässä on vain YKSI Mihu ja se ei pelaa kakkosessa;-P
HIFK jyrää tietenkin
25/09/2015
Ja sitten FBC Raseborg jyrää divariin Andre' Artze'nin johdolla (kuukauden maali, pääkallo&innebandymagasinet) ehkä tuo Wainiokin pystyy nousussa vähän jeesaamaan.
Katsoja
26/09/2015
Todella hyvätasoinen 2div avaus tänään, todella vauhdikas ottelu, jonka kypsästi pelannut Jokerit voitti 8-5. Ottelu oli vauhdikas, jossa molempien maalivahdit joutuivat koville. Itse vaeltelin ottelun jälkeen hallin käytävillä, kun huomasin erään HIFK:n pelaajan kuljetettavan joukkueen valmentajan ja järjestysmiesten toimesta koppiin, onko kenellekään lisätietoja?
S7:lle
26/09/2015
Säbässä on kaksi Mihua.
Lassi89
27/09/2015
Oma veikkaukseni on tiikerit fbc Turku ilves
Oulu
27/09/2015
Pohjois-Suomessa KoskRi nuiji Sbt Suolan 9-5.
Seurallahan ei ole mitään tekemistä Ols:n kanssa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.