Liigat

Kevään finalistien kohtaamisessa hurmoksellinen ensimmäinen erä – Kohoselle 700 pistettä täyteen

19.09.
2015
3 Kommenttia
1
Liigat
Mikko Kohonen iski ratkaisumaalin viime kevään finaaleissa. Kohonen on ollut todella tehokas runkosarjassa, mutta myös pudotuspeleissä tilastot ovat komeaa luettavaa (111. 90+54). Kuva: Mika Hilska

Mikko Kohonen iski ratkaisumaalin viime kevään finaaleissa. Kohonen on ollut todella tehokas runkosarjassa, mutta myös pudotuspeleissä tilastot ovat komeaa luettavaa (111 ottelua, 90+54). Kuva: Mika Hilska

Viime kevään finalistit Happee ja SPV kohtasivat Salibandyliigan avauskierroksella Jyväskylässä. Happee oli ottelussa lopulta parempi lukemin 13-8.

SPV:n ykkösvitja aloitti ottelun vahvasti ja latoi neljä maalia ensimmäisen seitsemän minuutin aikana. Mikko Kohonen saalisti ensimmäisessä erässä tehopisteet 1+1, joka tarkoitti sitä, että Kohonen rikkoi historian toisena pelaajana 700 tehopisteen rajan Salibandyliigan runkosarjassa. Koko ottelussa Kohonen iski tehot 1+3.

Kohonen on pelannut 431 runkosarjan ottelua ja kokonaispistemäärä on nyt 449+253=702. Laitahyökkääjä on Salibandyliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Mikael Järvi on edelleen kokonaispörssin kärjessä pistein 348+355=703.

Ottelutilastot

Uutista on päivitetty ottelun päättymisen jälkeen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
TK
19/09/2015
Huikeat pisteet tähän mennessä molemmilla veljeksillä. Toista vastaavaa veljesparia tuskin löytyy. Ei muuta kuin lisää pisteitä Tölskän tähdet.
Katsoja
19/09/2015
Ottelun katsoneena täytyy sanoa että kyllä Happeen Hynynen ja Heikkinen olivat huomattavasti kovempia tähtiä kun hehkutetut Kohosen veljekset.
JooJoo
19/09/2015
Täytyy sanoa että Happeen viimeistelyprosentit ja pelinkääntö olivat kyllä aivan huippuluokkaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.