Liigat

Liigajoukkueen kapteenilla paha polvivamma – tähystysleikkaus kutsuu

17.09.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Tuomas Arposen (20) liigakausi on todennäköisesti ohi vakavan polvivamman vuoksi. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuomas Arposen (20) liigakausi on todennäköisesti ohi vakavan polvivamman vuoksi. Kuva: Juhani Järvenpää

NST:n miesten liigajoukkueen kapteeni Tuomas Arponen koki kovia harjoitusottelussa Nokian KrP:ta vastaan. Ottelussa tullut polvivamma on osoittautunut vakavaksi ja vaatii tähystysleikkausta.

Arposen oikeasta polvesta katkesi eturistiside, toinen kierukka on liikkunut paikaltaan, toinen kierukka on revennyt ja molemmat sivusiteet ovat kärsineet vaurioita. Näiden tietojen valossa näyttää todennäköiseltä, että Arposen kausi on ohi jo ennen sen alkamista.

Arposella on ollut vakavia polvivammoja aikaisemminkin. Hyökkääjän vasen polvi operoitiin vuosina 2009 ja 2011. Edellisten vammojen vuoksi Arponen missasi kokonaan kauden 2009-2010 sekä puolet kaudesta 2011-2012.

Arponen oli viime kaudella NST:n tehokkain pelaaja pistein 20+12. Joukkueen kapteenina toimii nyt Samuli Hulkkonen, jonka varakapteeneita ovat Risto Töllikkö ja Iikka Voutilainen.

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.