Liigat

Liigaseura juhlisti 20-vuotistaivaltaan – katso tunnelmallinen video

10.09.
2015
0 Kommenttia
10
Liigat
M-Teamin vanhat ja nykyiset pelaajat kohtasivat viikonloppuna lyhyen näytösottelun merkeissä. Kuva: M-Team

M-Teamin vanhat ja nykyiset pelaajat kohtasivat viikonloppuna lyhyen näytösottelun merkeissä. Kuva: M-Team

Helsinkiläinen M-Team nousi alkavaksi kaudeksi takaisin miesten pääsarjaan Salibandyliigaan. Samalla seura aloittaa sen historian 20. toimintakauden, jota juhlistettiin menneenä viikonloppuna M-Teamin kotihallissa Helsingin Ruskeasuolla.

Seuran juhlapäivän ohjelmaan kuului muun muassa näytösottelu, jossa kohtasivat M-Teamin vanhoista ja menestyneistä pelaajista koottu ryhmä sekä nykyinen liigajoukkue. Lyhyt peli päättyi juhlajoukkueen voittoon numeroin 4–3.

Lisäksi tilaisuudessa julkistettiin M-Teamin 20-vuotiskirja. Yli 300-sivuisen kovakantisen teoksen ovat kirjoittaneet M-Teamissa vahvasti mukana olleet Jaakko Tervo, Vesa Itkonen ja Timo Sirola.

Alla on katsottavissa M-Teamin nykyisen liigajoukkueen pelaajan, videoguru Janne Makkosen tekemä video juhlakauden kunniaksi.

Lue lisää: M-Teamin uutinen juhlaviikonlopusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.