Ulkomaat

Suomalaistähdelle kovaa kritiikkiä Ruotsista: ”Hänellä on vain dollarinkuvat silmissään”

07.09.
2015
9 Kommenttia
0
Ulkomaat
Linköpingin valmentaja Johan Astbrant lataa täyslaidallisen kohti suomalaistähteä. Kuva: perwiklund.se

Linköpingin valmentaja Johan Astbrant lataa täyslaidallisen kohti suomalaistähteä. Kuva: perwiklund.se

Kauden 2014-2015 päätteeksi Ruotsin Superliigan finaalissa Falunille 6–4-tappion huhtikuussa kärsinyt Linköping oli pitkään mestaruuden jälkeen Falunista lähteneen suomalaistähti Tero Tiitun perässä. Siirto on nyt kuitenkin kuopattu lopullisesti.

Linköpingin valmentaja Johan Astbrant ei peitellyt turhautumistaan Corren.se-sivuston haastattelussa.

– Hän on ahne. Hänellä on vain dollarinkuvat silmissään, Astbrant sivaltaa tylysti.

Tiitun ensi kauden seura on edelleen auki. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Tiitu on pitänyt pelikuntoaan yllä käymällä muun muassa Viikinkien harjoituksissa.

Linköpingissä ollaan Tiitun siirtymisen kariuduttua siirretty katseet entistä voimakkaammin Salems IF:n 23-vuotiaaseen hyökkääjään, Oscar Jantheen. Janthe vei viime kauden lopuksi Allsvenskanin pohjoislohkon seitsemännelle sijalle päätyneen Salemsin pistepörssin kärkitilan 46 pisteellä.

Yhdeksi Superliigaa viime vuodet dominoineen Falun IBK:n kärkihaastajaksi ennakoidun Linköpingin kausi alkaa 15. syyskuuta sarjanousija Gävle GIK:ia vastaan.

Lue myös:
Corren.se: Janthe på gång till Linköping
Corren.se: Ingen Tiitu i Linköping

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Stadi
08/09/2015
Terolla vaihtoehtoina siis AIK tai SSV. Toivotaan että pelaa stadissa.
parja
08/09/2015
tarpeetonta mouhoamista, itse olitte pihejä

Kaupanteko on kahden kauppa, aina intressit eivät kohtaa muttei toista osapuolta tarvitse silti parjata.
JiiK
08/09/2015
Kummallista itkemistä. Varmaan Linköpingillä hyvät lähtökohdat neuvotella muiden pelaajien kanssa, jos sopimustarjouksesta kieltäytymisen tiedetään johtavan tälläiseen mustamaalaamiseen.
Cuuma
08/09/2015
Tosiasia että Tiitu ei enää 2ketjun mies ruotsin kärkijengeissä eli ei varmaan halua kukaan turhasta maksaa ylimääräistä
TURHAA
08/09/2015
Samaa mieltä "PARJAN" kanssa! Jos ostan palvelua sellaiselta, johon mulla ei ole varaa, ilmoitan vain kohteliaasti, että etsin jotain edullisempaa.
CYLMÄ
08/09/2015
Jos Suomesta tulee pelaaja Ruotsiin, ei silloi ihan pelkät pennoset kelpaa. "Samalla palkalla" voi pelata kotimaassakin. Ymmärrän täysin Tiitua, jos ei suostunut vähille rahoille. Tiitu jos joku pelaa lajia sydämellään, se ei kuitenkaan ole synonyymi idiotismille.
Tero ensin
08/09/2015
Tiitu haluaa pelata ammatikseen, ja jos salibandy on ainoa tulonlähde, on ymmärrettävää, että korvauksenkin on silloin oltava kohtuullinen.
Jules
08/09/2015
Ihan oikein. Resaukiset puhuu bensan hinnasta. Jos ei jengissä ole talouspuoli kunnossa ei sinne kannata raahautua muutenkaan. Ottajia riittää kuitenkin ihan riittävästi...
Jaakkima
09/09/2015
Eihän sille mitään mahda, jos Linköpingillä ei ole kassa kunnossa. Ja näkemäni perusteella Tero on treenannut kesällä myös erään toisenkin helsinkiläisen huippuseuran kanssa..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.