Liigat

Maailman parhaat seurajoukkueet kohtaavat ensi vuonna Ruotsissa

10.09.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Arkistokuva: IFF

Arkistokuva: IFF

Vaikka tämän vuoden Champions Cup on vielä pelaamatta, niin ensi vuoden turnauksen järjestäjäkaupunki valittiin tällä viikolla. Vuoden 2016 maailman kärkiliigojen parhaat seurajoukkueet pelaavat vastakkain Ruotsin Boråsissa.

Etelä-Ruotsissa pelattavassa viikonlopputurnauksessa kohtaavat sekä naisten että miesten sarjassa Suomen, Ruotsin, Tshekin ja Sveitsin liigojen mestarit. Lisäksi mukana ovat pienempien maiden kesken käytävän EFC-turnauksen voittajat sekä isäntämaan liigan toiseksi tulleet seurat.

Edellinen Boråsissa pelattu kansainvälinen turnaus oli vuonna 2013 järjestetty Finnkampen. Tämän vuoden Champions Cup pelataan Mlada Boleslavissa Tshekin tasavallassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.