Nokian KrP:lle avausvoitto miesten Salibandyliigassa

Sunnuntaina Raumalla hävinnyt Nokian KrP sai tuulettaa kauden avausvoittoa. Kuva: Elmeri Elo

Sunnuntaina Raumalla hävinnyt Nokian KrP sai tuulettaa kauden avausvoittoa. Kuva: Elmeri Elo
Sunnuntaina Raumalla hävinnyt Nokian KrP sai tuulettaa kauden avausvoittoa. Kuva: Elmeri Elo

Nokian KrP kaatoi Kooveen Pirkanmaan paikalliskähinässä tiistai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Näätäpaitojen voittolukemat kauden avausvoitossa kirjattiin lopulta 7-4.

Heikki Luukkosen suojatit pohjustivat voittonsa jo avauserässä, jossa se nykäisi itselleen parin maalin kaulan. Toisessa erässä maajoukkueessakin nähdyn Joni Henttosen kahdella osumalla ero kasvoi jo kolmeen, kun Kooveelta onnistui vain kokenut Kimmo Kontiainen rangaistuslaukauksella.

Päätöserässä Lauri Lavonen iski ensimmäisen maalinsa KrP-paidassa, ja vaikka Perttu Koljonen ja Miro Lehtinen toivatkin Kooveen vielä kahden maalin päähän, ilta oli KrP:n. Päätöslukemat 7-4 iski Ossi Ojala ajassa 56.44.

KrP:n hahmoja olivat kahden maalin Henttosen lisäksi 1+2 taiteillut Henri Johansson sekä 29 kertaa torjunut ja ottelun parhaana palkittu 18-vuotias maalivahti Santtu Pohjonen, joka pelasi kauden ensimmäisen pelinsä. Kooveen puolelta Lehtinen sai maalin lisäksi tililleen myös syöttöpinnan.

Nokian KrP nousi ensimmäisellä voitollaan sarjataulukon sijalle 10 aivan Kooveen kantaan. Salibandyliiga jatkuu huomenna ottelulla Classic-TPS.

Ottelutilasto
Topi Naskalin ottelukuvat

10 comments

  1. Miksi tätä Pohjosta ei peluuteta enemmänkin maalissa, kun aina tuntuu onnistuvan kun pääsee tolppien väliin? Krp:n on jotenkin aivan pakko peluuttaa vanhaa kehäraakki Niemistä. Antakaa junnun pelata kun pallo tuntuu tarttuvan !

  2. Paljonkos sillä Savukoskella oli sitä pelikieltoa vielä männä vuosilta kärsimättä?

  3. Komppaan Ajukkaa siltä osin, että oli kyllä Krp:n MV liekeissä! Täysin ansaitut ”kolme tähtee”. Kyllähän se Nupikin noissa peleissä (vielä) ihan pärjää 😉

  4. Savukosken pelikielto päättyi kysyiseen otteluun ja näin ollen savukoski mukana seuraavassa krp:n pelissä

  5. Nyt oli Nokialta sitä peliä, mitä tuollaisella rosterilla pitäisikin olla. KooVee jäi täysin jalkoihin, eikä onnistunut Nokian puolustusta vastaan saamaan juuri mitään aikaiseksi. Nokialta erottui etenkin ykkös- ja kolmosketju, sekä tietysti maalivahti peli, joka jo tiedettiinkin olevan kunnossa. Vielä kun Tsadin oma poika Savukoski laitetaan laatikkoon niin avot.

  6. Savukoski pelaa tänään ja ensi lauantaina Tottijärven Vauhdin & Lämärin matkassa kakkosdivaria. Varmaan on sit mukana 5.10. matsissa KrP – Classic.

  7. Santeri Pohjonen. No turhaa pilkunviilausta:D Onkohan kyseinen kaveri vielä lukiossa Parolassa? Hyvä maalivahti.

  8. Jos johanssom nousee taas huippuiskuun niin Nokialla on yllättävän potentiaalinen nippu. Terävän kärjen pitää pystyä vetään kriittiset pelit plussalla. Vastaiskupelaaminen toimi eilen. Leveys on toki riski kun takarivit ovat melko nuorta porukkaa ilman mitäänliigakokemusta ja -näyttöjä. Loukkaantumiset ja muut ailahtelut on vaarana. Maalivahtiosastolla tätä riskiä ei näytä olevan ollenkaan, mikä on nokialaisille aika hyvä selkänoja.