Juniorit

Pääkalloennakko: C1-poikien SM-sarjassa tasaiset kärkikahinat

26.09.
2015
58 Kommenttia
4
Juniorit
Tapanilan Erä pelasi viime kaudella C1-poikien SM-sarjan välierissä. Tänä vuonna joukkue ei kuulu sarjan ennakkosuosikkeihin. Kuva: Salibandyliiga

Tapanilan Erä pelasi viime kaudella C1-poikien SM-sarjan välierissä. Tänä vuonna joukkue ei kuulu sarjan ennakkosuosikkeihin. Kuva: Salibandyliiga

C1-poikien SM-sarja käynnistyy lauantaina 26.9 viiden ottelun voimin. Pääkallo.fi ennakoi sarjan lähtöasetelmat.

Hyppy C2-poikien SM-sarjasta C1-poikien vastaavaan tarkoittaa vuonna 2000 syntyneille pojille merkittävää muutosta ottelutapahtumien osalta, kun 16 joukkueesta ja 45 minuutin juoksevan peliajan turnausmuotoisesta sapluunasta siirrytään ”isojen poikien tosipeleihin”, eli 12 joukkueen sarjaan ja yksittäisiin, 60 minuutin tehokkaisiin koitoksiin. Tuo muutos näkyy väistämättä C1SM-sarjan asetelmissa. Lähtökohtaisesti sarja on tiiviimmällä ryhmällä aikaisempaa tasalaatuisempi, joskin erot huipun ja tyven välillä asettunevat aina jonkinasteisiin uomiin, toivottavasti maltillisiin sellaisiin. Yksittäinen ottelutapahtuma on oma tähtihetkensä ja 60 minuutin tehokas peliaika erottelee jyviä akanoista – laajemmalla rungolla on monasti helpommin menestymisen jyväsiä säkin täytteenä.

Vielä viikko sitten olisin itse arvioinut C1SM-sarjaa kärjen osalta taputelluksi. Vuonna 2000 syntyneiden poikien viime keväiset mitalistit näyttivät otteittensa ja pelaajaliikenteen perusteella porskuttavan edellä; ryhmän ”ynnämuut” puhisten takana toisiaan sohien. Ikäluokan hallitseva Suomen mestari TPS vahvistui maantieteelliseltä vaikutusalueeltaan ja omaa vahvan menestysrutiinin, hopeamitalisti riihimäkeläinen RSS Panthers onnistui pitämään pakkansa suhteellisen hyvin kasassa ja pronssiryhmä Grankulla IFK kokosi nälkäisen ”Dream Teamin” pääkaupunkiseudulta.

Muille näytti jäävän jäljelle jämiä. Aina sarja-alkua edeltäneeseen viikonloppuun saakka.

Tuolloin läpiviedyssä Mestareiden Cupissa sapeleitaan kalisteli yhdeksän kahdestatoista SM-sarjajoukkueesta ja lauteilla oli kattaus kyseisten joukkueiden keskinäistä nykykuntoa. Käyty Mestareiden Cup povaa tasaista ja yllätyksellistä C1SM-sarjaa. Turnauksen voittanut, viime kauden SM-nelonen, Tikkurilan Tiikerit ilmoittautui vahvasti mukaan kärkivääntöön eikä ylen pidä katsoa esimerkiksi Seinäjoen Peliveljien tai Esport Oilersin menestysmahdollisuuksia. TPS:n ja Panthersin painiessa käynnistysvaikeuksien kanssa, avaa se muille oivan mahdollisuuden kääntää asetelmat päälaelleen heti kauden alkumetreillä. Viime kauden menestyjistä ainoastaan GrIFK pystyi MC:ssä sijoitusmielessä hyvään lopputulemaan ollen finaalin häviävä osapuoli, mutta heidänkin pelinsä kieli vielä viisikkotason puskemisesta.

Seuraavassa joukkueet lyhyine luonnehdintoineen ennakon laatijan näkemyksen mukaisessa loppujärjestyksessä. Osa ennakoiden teksisisällöstä lainattu mukaillen ennakon laatijan toisaalla julkaistuista teksteistä.

1. GrIFK, Kauniainen

Viherpeipot jyräsivät SM-sarjaan näytöstyyliin: neljä voittoa maalierolla 46-5. Joukkue on nykyisin liuta metropolihuippuja, joten yksilötasosta menestyminen ei tule jäämään kiinni. Joukkuekulttuuri on pedattu suurille voitoille, jossa piileekin samanaikaisesti sekä merkittävä vahvuus että hiuskarvan varassa roikkuva riski. Suurin kysymysmerkki joukkueen osalta onkin, millaisella aikataululla ”tähtisikermä” taipuu joukkueeksi.

Kauneimmillaan joukkue pelaa tehokasta ja modernia viisikkosalibandya; tuskaisimmillaan tekeminen ontuu yksilöpuskemiseen. Alkukauden vire on viime kauden menestyjistä kuitenkin ollut parasta ja joukkueen vahvistuminen tukee menestyspuheita.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon kakkonen, pronssimitalisti

Vahvuudet/heikkoudet:
+ laaja kattaus ikäluokan kärkiyksilöitä
+ maalivahtipeli
– talenttien sitoutuminen yhteiseen tekemiseen
– miten joukkue pelaa paineen alla?

Seuraa häntä: Nemo Sipilä on noussut muutamassa vuodessa määrätietoisella työllä ikäluokkansa kärkimaalivahdiksi.

Valmennus: Henrik Johansson & Aki Nordlund

2. Tikkurilan Tiikerit, Vantaa

Tiikerit omaavat potentiaalin uusia viimekautista SM-sarjamenestystään ja osoitti sen viimeksi Mestareiden Cup -voitollaan ennen sarjakauden alkua. Menestyksen kirkastaminen vaatii kuitenkin edistysaskeleiden varmuutta. Ryhmästä löytyy tasaista ratkaisuvoimaa ja viimeaikaiset otteet osoittavat isäntien löytyneen tiukkoihinkin paikkoihin. Maalivahtipeli on erinomaisissa uomissa ja sen onnistuessa kauden mittaan on Tiikerit mukana runkosarjan voittotaistossa.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Itälohkon kakkonen, tappio pronssiottelussa

Vahvuudet/heikkoudet:
+ aktiivista pelitapaa suosiva joukkue
+ runko ollut pitkään yhdessä, uusi valmennus tuonut syvyyttä
+ maalivahtipeli ja pakkikalusto
– riittääkö hyökkäysvoima?

Seuraa häntä: Niklas Kuisma pelaa ensimmäistä kautta oman ikäluokkansa sarjassa. Isokokoinen, hyvin liikkuva puolustaja, joka pelaa vahvasti molempiin suuntiin.

Valmennus: Jari Hamström, Mika Rissanen & Jori Harju

3. TPS, Turku

Ikäluokan hallitseva Suomen mestari TPS vahvistui sekin paperilla entisestään, kun naapuriseura FBC Turun kärki siirtyi kehittymään Palloseuraan. TPS on kaikilla osa-alueilla riittävän vahva menestyäkseen jälleen tällä kaudella.

Mestaruuden jälkeisen syksyn haastavuus on näkynyt TPS:n otteissa SM-karsintoja lukuunottamatta. Pelillisyys on ailahdellut ja sellaisenaan alkukaudesta on tulossa hankala kärkiryhmiä vastaan. Pitkässä juoksussa Palloseura parantaa varmasti ja lähtee puolustamaan mestaruuttaan keväällä kotiedun turvin.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon ykkönen, Suomen mestari

Vahvuudet/heikkoudet:
+ rutiinitaso löytyessään huippuluokkaa
+ vahva maalivahtikaksikko
– riittääkö kärjen takana ratkaisijoita?

Seuraa häntä: Juuso Varjokumpu on yksi sarjan peliälykkäimmistä puolustajista. Monipuolinen peluri, joka pienestä koostaan huolimatta ei kaihda fyysistäkään peliä.

Valmennus: Atte Juuti & Mikko Niemelä

4. Koovee, Tampere

Koovee pusersi karsinnoissa SM-sarjapaikan neljän voiton sarjalla otteluiden pysytellessä kuitenkin keskimääräisen tiukkoina. Pelaajamateriaali on potentiaalinen, mutta kärjen terävyys puutuu vielä kuluvan kauden osalta. Uusien valmennusoppien sisäistäminen vie aikansa, joten Kooveen voi hyvällä syyllä olevan kasvun tiellä.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon nelonen, putoaminen playoff-karsinnassa

Vahvuudet/heikkoudet:
+ leveä, tasainen kokoonpano
+ maalivahtipeli
– riittääkö vastuunkantajia tiukoissa paikoissa?

Seuraa häntä: Aatu Naskali on monipuolinen, taitava peluri, jota valmennus pystyy käyttämään useammalla pelipaikalla. Iso persoona niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Valmennus: Ilja Pantzar, Samuli Salomaa & Rami Mäkinen

5. RSS Panthers, Riihimäki

Viime kauden SM-hopeamitalistin peli ei ole vielä rullannut koko potentiaalinsa voimalla. Viisikkotason tekeminen vaati menestyksekkäältä joukkueeltakin edistysaskeleiden ottamista. Kun juttu ei luista, se näkyy. SM-karsintalohko ei ollut paraatimarssia ja SM-sarjapaikan varmistuttua ennen viimeistä peliä pelaamisen mielekkyys hajosi – tason ylläpitäminen kaikissa tilanteissa on vielä otettava haltuun.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Itälohkon ykkönen, hopeamitalisti

Vahvuudet/heikkoudet:
+ hyökkäyksessä maaliahneita ratkaisijoita
+ maalivahtipeli
– puolustuspelaamisen taso
– viisikkopelaaminen

Seuraa häntä: Juulia Kataja on kauniimman sukupuolen edustajana vahvasti mukana vuotta vanhempien poikien sarjassa. Maalivahtina rauhallinen viilipytty, joka antaa joukkueelleen järjestäen mahdollisuuden voittaa.

Valmennus: Juha Lehtola, Janne Nordström & Juhani Pyykkö

6. Nokian KrP, Nokia

Nokia hoiti ensimmäisen SM-karsintavaiheen lohkonsa neljällä voitolla.

Joukkueen kapeus tulee olemaan SM-sarjassa merkittävä miinus, kun ottelut tahkotaan tehokkaina 60 minuutin setteinä. Ratkaisuvoimaisuus ja puolustavan osapuolen aseman sietäminen sarjamenestyksen suurimmat kysymysmerkit.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon kolmas, putoaminen puolivälierissä

Vahvuudet/heikkoudet:
+ pitkään yhdessä ollut runko, jossa taitavia yksilöitä
– riittääkö koko rosterilla rahkeet SM-tasoiseen tekemiseen?

Seura häntä: Sami Savolainen on ikäluokan kärkeä puhuttaessa kahden suunnan senttereistä. Pelaa aina suurella sydämellä joukkueen eteen. Taitava pelintekijä, joka pystyy myös ratkaisemaan laadukkaasti.

Valmennus: Mika Mattila & Henri Mattila

7. SPV, Seinäjoki

Seinäjokiset saavuttivat SM-sarjapaikkansa pidemmän kaavan mukaan: ensimmäisessä Ilves oli parempi, joten tie vei toiseen vaiheeseen. Peliveljet saivat tuossa vaiheessa tekemiseensä laadukkuutta ja toisen vaiheen vastustajat olivat vastaantulijoita.

Pelin säilyessä kurinalaisena joukkueella on mahdollisuus järkyttää ”isompiaan”.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon neljäs, putoaminen puolivälierissä

Vahvuudet/heikkoudet:
+ laadukasta perustekemistä
+ tasainen joukkue
– kuka tekee maalit?

Seuraa häntä: Miika Latvala on isokokoinen, hyvin liikkuva puolustaja. Pystyykö ottamaan roolia myös ratkaisijana?

Valmennus: Anssi Pietilä & Samu Peltomäki

8. Esport Oilers, Espoo

Oilers uusi SM-sarjapaikkansa suoraan karsintojen ensimmäisessä vaiheessa, mutta ei ilman tahroja: tiukille joutuminen karsintalohkossa Hatsinan kanssa sekä tappio SM-sarjapaikasta taistelleelle SB Vaasalle viittaavat öljypoikien keveyteen. Samainen keveys nosti tien pystyyn viime kaudella puolivälierissä ja tekee pudotuspelipaikan uusimisesta alkavalla kaudella haastavaa.

Oilers on seurana pyrkinyt rakentamaan identiteettiään urheilullisuudelle ja se näkyy toki myös C1:n sisäisenä vahvuutena. Tehoja kaivataan kuitenkin laajemmin ja puolustuspelaamisen on maalivahteja myöten onnistuttava kauden aikana yläkanttiin.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Itälohkon kolmas, putoaminen puolivälierissä

Vahvuudet/heikkoudet:
+ tasainen, työteliäs, tsemppaava joukkue, jolla vahva yhteinen kulttuuri
– keveys intensiivisissä peleissä

Seuraa häntä: Oscar Mikkola on pelaaja, joka kaiken osuessa kohdilleen voi nousta todellisten kärkinimien joukkoon.

Valmennus: Timo Karppanen, Esko Viitanen, Tom Backlund & Jesse Nieminen

9. FoSu, Forssa

FoSu tuo ikäluokan SM-kartalle uutta verta ja operoi taitavilla yksilöillä. Suurin kysymysmerkki on kokoonpanon riittävyys kärjen takana. Joukkue pääsee kuitenkin iskemään takiaisena ”isompien” kimppuun paineettomassa tilassa.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Ei pelannut SM-sarjaa

Vahvuudet/heikkoudet:
+ taitavia yksilöitä
– riittääkö kärjen takana riittävän laadukkaita pelureita

Seuraa häntä: Niko Remes on ikäluokkansa talentti, joka pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla laadukkaasti. Miten uusi pelipaikka, ympäristö ja pelikaverit vaikuttavat tämän pelurin esityksiin?

Valmennus: Jani Vuorela & Jesse Kanerva

10. Tapanilan Erä, Helsinki

Erä kohensi profiiliaan SM-karsintarupeamansa aikana runsaasti. Mikäli sama tahti säilyy jatkossa, Tapanilan Erä saattaa ilmoittautua taisteluun pudotuspelipaikasta. Joukkue on sisäisesti tasainen ryhmä ilman kirkkainta kärkeä. Peli perustuu entistä vahvemmin eräläiseen kurinalaisuuteen.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Länsilohkon kuudes

Vahvuudet/heikkoudet:
+ pitkä yhteinen historia
– tasaisessa ryhmässä ei riittävästi ratkaisuvoimaa

Seuraa häntä: Aaro Pohjanmaa on pienikokoinen, taitava ja peliälykäs hyökkääjä. Riittääkö rahkeet nopeatempoisessa ja fyysisessä pelissä?

Valmennus: Jari Mäkelä & Petri Palovaara

11. Voima, Imatra

Voima tuo FoSun tavoin laajuutta ikäluokkaan – ja vielä maantieteellistä sellaista. Rutinoituminen kovissa peleissä loistaa kuitenkin poissaolollaan, joten SM-sarja menee tuon puutteen paikkaamisessa ja pelaajien rutiinitason kehittämisessä.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Ei pelannut SM-sarjaa

Vahvuudet/heikkoudet:
+ pitkään yhdessä töitä tehnyt joukkue
+ pyrkii vahvaan kokonaisvaltaiseen peliin
– rutiininpuute kovista peleistä

Seuraa häntä: Oskari Hulkko on ikäluokan kärkipuolustajia ja fyysinen kahden suunnan peluri. Pystyykö hän tällä kaudella murtautumaan ikäluokkansa todelliseen pakkieliittiin lyhyellä markettimailallaan?

Valmennus: Henry Pakarinen & Jonne Inkinen

12. Ilves, Tampere

Ilves harppasi riittävästi viime kauden sarjan hänniltä onnistuakseen SM-sarjapaikan uusimisessa. Hyvähenkinen ja yhteen hiileen puhaltava joukkue, jonka suurimmaksi kompastuskiveksi osoittautunee ratkaisijoiden puute sekä puolustamisen vaikeus.

Kausi 2014-2015 C2-junioreissa: Itälohkon seitsemäs

Vahvuudet/heikkoudet:
+ vahva joukkuehenki, usko omaan tekemiseen
– riittääkö rosterissa ratkaisijoita?

Seuraa häntä: Akseli Paldanius on erittäin taitava pelaaja, joka halutessaan kykenee ratkaisemaan pelejä jopa yksin. Riittääkö asenne ja nöyryys kannattelemaan joukkuetta vaikeina hetkinä?

Valmennus: Rami Vienola & Sami Paldanius

Teksti: Jori Järvenpää

Kirjoittaja toimii SSV:n maalivahtivalmentajana.

Tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
B-tytöt
26/09/2015
Eikö b-tytöistä tule ollenkaan ennakkoa? Eilen oli jo eka peli.
HML
26/09/2015
Remes Fosun kasvatti ja oli vain viime kauden pois, joten aika tutuissa ympyröissä pelaa. Joukkueen suurin tasoitus tulee alaikäisistä -01-02 pelureista, joita on puolet koko joukkueesta, kun suurseuroilla vain yksittäisiä -01-pelureita tässä sarjassa. Siitäkin huolimatta uskon tuon porukan tekevän kärkijoukkueille tuskaisia hetkiä kauden aikana. Suurin ongelma rosterin koko flunssakautena.
c2 sm sarja
26/09/2015
Milloin c1 poikien sam-sarja ennakko
korjaan
26/09/2015
C2
Niin no
26/09/2015
Nii remeshän on pelannut kaikki muut kautensa edellistä lukuun ottamatta fosussa ja nopeutta ja hyökkäyspään osaamista löytyy joukkueesta muutenkin, harkkapelit jäänyt pääkopasta kiinni
James Bond
27/09/2015
Missäs Kauniaisten oma poika Hannu Hanhi on viime kaudelta tutuiksi tulleine "laadukkaine" kommentteineen. Vai onko tilanne se, että nyt ei tarvitse mutista, kun tähtisikermä on visioitu ykköseksi? No oli miten oli, haaveeksi jää ykköspaikka, taas kerran ;)
Moro
27/09/2015
Tuleeko C2 pojista ennakkoa kiinnostais tietää ketä on sen sarjan kärkijengeissä teiän arvioiden mukaan
moneypenny
27/09/2015
Mielenkiintoinen sarja tulossa, ainakin ensimmäisten otteluiden perusteella.
mitsubishi galante nilsberth-nilsson
27/09/2015
Jos GrIFK ei tuolla nipulla vie kannua keväällä Kauniaisten torille häviämättä peliäkään, suosittelen vahvasti alanvaihtoa penkin takana, johdossa ja katsomossa.
Niin no
03/10/2015
Ilvekselle on laitettu "Riittääkö rosterissa ratkaisijoita?" Plussaksi, jota sen ei varmaan pitänyt olla. Korjatkaa kiitos
Sanon vaan...
03/10/2015
"Salamavalot välkkyvät kauniaisten palloiluhallissa kun hyvän tuulinen päävalmentaja, Henkka Johansson levittää suurta ilosanomaa joukkueen vahvistuttua taas uudella tähtipelaajalla". Näitä uutisia on kuultu paljon granin sivuilla mutta milloin tulee se oikea ilouutinen, joka kuuluu suunnilleen näin: "Salamavalot räpsähtelevät kauniaisten palloiluhallissa kun pelaajat astelevat pitkin pukukoppikäytävää ja levittävät suurta ilosanomaa kun granin valmennus on vaihtunut edes hiukan osaavampaan suuntaan"
DoDo-sorsa
03/10/2015
Kyllä taitaa kannu eksyä Espooseen tänä vuonna.
James
04/10/2015
19 päästettyä maalia kahteen ekaan peliin ei kyllä näytä Esportin kannalta vahvalta. Etenkin jos vielä ottaa huomioon karsintatappion Vaasalle. Optimismia ei kuitenkaan maailmassa liikaa ole.
Jamppa
05/10/2015
Kaipaisin kommetteja Oilers-FoSu pelistä...lähinnä sen tuomarityöskentelystä. Itselleni jäi tunne että nyt ei ihan kaikki mennyt siten kuin olisi kuulunut. Ihmettelen jos Espoolaisia ei itseään hävetä olla todistamassa tuota farssia mitä kentällä koettiin.
Kaikki kunnia ja hatunnosto kummankin puolen pelaajille kun ette provosoituneet tuomarien teatterista.
DoDo-sorsa
05/10/2015
Minua enemmän nauratti fosun kannattajien käytös. Miten he kehtasivat tulla kännipäissään katsomoon kun hieno peli siellä oli käynnissä? Nyt kun jamppa siis kaipasi kommentteja siitä pelistä
Jamppa
05/10/2015
Dodo-Sorsalle: kyselin kommentteja tuomarityöskentelystä, josta edelleen olen sitä mieltä että se oli ala-arvosta.
Ja tiedoksi että katsomossa ei ollut yhtään humalaista.
Pysyisin kuitenkin rakentavassa keskustelussa, enkä lähtisi dissaamaan aiheetta ketään, mutta tapansa näemmä niin Espoolla kun vaikka Keuruulla.
Säbä-äijä
06/10/2015
Nimimerkille Sanon vaan... Mitenköhän kävisi, jos tuo hyväntuulinen ilosanoman levittäjä laitettaisiin valmentamaan "ei niin hyvää joukkuetta" Ihan vaan kokeilumielessä ;) Mikäs siellä Espoossa on noin hiertänyt? Ihan vaan uteliaisuuttani :)
Kisu
07/10/2015
Ensimmäinen vierailu Oilerssin kotikentällä jäi kyllä mieleen paristakin syystä: pelikentästä ja tuomareista. Pelikenttä oli kyllä ihan hieno ja matollinen, mutta lyhyt, kapea ja erikoisen pimeä. Lisäksi maton alla oleva rakenne saa pallon pomppimaan kuin parketilla ja kun laidat ovat vielä kimpoavaa mallia, niin pelistä tulee väkisinkin sählyä. Kenttä varmaankin täyttää minimimitat (ei ollut mittaa mukana), mutta tuohon tilaan kyllä mahtuisi täysimittainen kenttäkin. Kaipa tuolla haetaan jonkinlaista kotietua ja sehän on sallittavaa. Valonmäärälle saisivat kyllä tehdä jotain ja ehkäpä siksi tuomarikaksikoltakin jäi kotijoukkueen virheet vallan huomaamatta. En tiedä tuomareiden taustaa tai agendaa, mutta harvemmin tuollaista vääryyttä kohtaa missään junioripeleissä ja SM-tasolla. Huonoja tuomareita on paljonkin, mutta harvemmin ovat huonoja vain ja ainoastaan toiselle osapuolelle. Kaikkien pelin aikana tapahtuneiden oikeusmurhien lisäksi Fosulle olisi varsinaisen peliajan lopussa myös kuulunut ylivoimavapari Oilerssin maalin edestä, mutta kellon annettiin käydä loppuun. Rangaistus merkattiin kyllä aikaan 59.59, mutta se vapari jotenkin vain unohdettiin. Virhe tapahtui oikeasti ajassa 59.56. Minun mielestäni häpeällisin kohta oli tummempihipiäisen tuomarin heittämä yläfemma Oilerssin valkun kanssa varsinaisen peliajan päätyttyä tasan 11-11. WTF!!! Ensi kerralla aion todellakin olla kännissä, jos samat tuomarit jotain pääkaupunkiseudun pelejämme vielä tuomitsevat. Ei tuollaista oikeusmurhaa selvinpäin kestä. Pelin jälkeen Oilerssin organissaatioon kuuluva (ei C1SM) kaveri kävi sanomassa, että ei tuomarit antaneet Fosulle mitään mahdollisuuksia voittaa. Syytä ei hänkään osannut kertoa.
Fani
11/10/2015
Kolme kierrosta takana ja vaikka se onkin vain murto-osa koko kaudesta, voitaneen sanoa, että mitä vain voi tapahtua. Tasaista, hapuilevaa, kuka vain voi voittaa. Ei kannattane siis vielä painattaa mestaruuspaitoja kenenkään. Hyvä kausi tulossa!
Tinde
13/10/2015
Onko kukaan teistä ravanheittäjistä miettinyt.
, että myös pojat lukevat näitä ajatuksia. Niin kauan kuin olen urheilussa ollut mukana, on aina tehty virheitä: pelaajat, tuomarit ja katsojat. Se kuuluu ihmisyyteen, että virheitä tapahtuu. Vähän sordiinoa kiitos
Kisu
13/10/2015
Oma ravanheittoni oli tarkoitettu ihan kaikkien luettavaksi, myös poikien. Kukaan paikallaollut ei voinut olla näkemättä Oilers-Fosu pelissä tapahtunutta tuomaripeliä ja sen vaikutusta pelin kulkuun, mutta ehkä Oilerssin puolelta tuohon nyt ei kannata mitenkään puuttuakkaan. Tuskin puuttuisin itsekkään, jos tuomarit omalle joukkueelleni tasapelin tai voiton lahjoittaisi. Ehkä Oilerssilla ei ollut mitään osaa eikä arpaa tuomarikaksikon työskentelyyn, mutta se toisen tuomarin pelinjälkeinen ylävitosen paiskaaminen Oilers-valmentajan kanssa jätti kyllä epäilyksen varjon ainakin FoSu-leiriin.

FANI:n kanssa samaa mieltä. Hienon tasaiselta vaikuttaa kausi jo tässä vaiheessa ja uskoisin joukkueiden hioutuessa pelien tasaantuvan vielä entisestään kauden edetessä.
Tinde
13/10/2015
Toivottavasti tuomaritkin saavat työrauhan, koska parhaansa hekin tekevät olemattomalla korvauksella. Mun on vaikea käsittää miten ylipäätänsä kukaan haluaa vapaaehtoisesti asettua tilanteeseen, missä joka tuomiosta lentää kuraa jommasta kummasta kanattajajoukosta. Aika epäkiitollinen homma. Yrittäkää aikuiset ihmiset antaa heillekkin kunnioitusta tekemästään työstä. Ihannehan ois, ettei virheitä tapahtuisi.... Pelaajille opetetaan mielenmalttia kaikissa joukkueissa "pään pitää kestää vaikka tuomiot menisivät teidän mielestä väärin, keskittykää olennaiseen. Suosittelen samaa mallia katsomoon. Näyttäkää hyvää esimerkkiä nuorille ja katsomossa istuville pikkusisaruksille, kannustakaa joukkueitanne ja nauttikaa tapahtumarikkaista junnumatseista. Hyvää alkanutta kautta meille kaikille
06
13/10/2015
No jos tuomari ei ole mistään muualta oppinut, että ei ole soveliasta heittää yläfemmaa valmentajan kanssa kesken pelin, niin tämä keskustelupalsta on siihen ihan oikea kanava. Viimeistäänkin.

Tässä ketjussa paljon asiallisempaa ja vähemmän lapsellisempaa kommentointia kuin esim. A-junnujen ennakkoketjussa.
peliä
16/10/2015
Oilers-Fosu oli kyllä melkoinen farssi. Kaikilta muilta osin kuin pelaajien. Katsomossa kävi tunteet kuumana,provosoitiin ja provosoiduttiin. Käsittääkseni kukaan ei kuitenkaan humalassa ollut,ei edes vähäsen. Forssalaiset ovat ilmeisen tunnettuja suuresta fanijoukostaan peleissä,ei kai siellä maalla muuta huvia ole?Mutta olisiko peli mennyt niin farssiksi katsomon osalta,mikäli tuomarilinja olisi ollut toisenlainen.Pelaajille ja penkintakaisille iso kiitos siitä,että kasetti pysyi kasassa. Mutta katsoopa tilannetta minkätahansa väristen lasien lävitse niin ihmetyttää, ihmetyttää todella suuresti itseasiassa, että miten SM-sarjatasolla kehtaakin tuomari niin suuresti pelin lopputulokseen vaikuttamaan kuin tässä pelissä.Olen seurannut pelejä kokolailla parikymmentä vuotta ja kaikenlaista on tullut nähtyä,mutta ei mitään mitä voisi verrata tähän. Kuvittelin jo kuvitelleeni tuon tuomarin heittämään ylävitosen Oilers-valmentajalle,sillä en mitenkään halua uskoa että kukaan aikuinen haluaisi tahalleen tällätavoin ratkaista peliä. Pelin aikana mietin näkemiäni vähennyksiä ja viheltämättömyyksiä,ttelin tuomarilla olevan todella huono päivä. Mutta,tuo ylävitosen heitto ei kuitenkaan selittelyjä kaipaa. Toivottavasti joku asiaan vihkiytynyt vihjaisisi tuomaritoimimnasta myös liittoon päin. Ei se lopputulosta mihinkään muuta,mutta jospa moisen farssin voisi muuttaa joukkueet välttää. Ja hei,mahtoiko ottelun jälkeen kukaan pystyä sanomaan että tuomarityöskentely oli hyvää,sellaista mitä SM-sarjassa voitaisiin olettaa?
IPAFANI
18/10/2015
Mikä tuolla Espoossa oikein on meininki tuomareiden suhteen? Tänään nähtiin farssi osa 2 Oilersin ja Ilveksen C1-pelissä. Tuntuu, että tuomarit ovat täysin kykenemättömiä viheltämään tämän tason pelejä. Aina puhutaan kotiedusta ja sen hyödyistä! Pakko todeta, että Oilersilla on tällä kaudella melkoinen kotietu tuomareiden suhteen. Ei hyvä! Tänään ei sentään yläfemmoja heitelty, mutta silti. Toi voisi heittää ajatusta myös Oilersin valmennukselle, mitä ihmettä on mielessä, että kehtaa lähteä heittelemään femmoja tuomariston kanssa?!? Aika käsittämätöntä!
Tinde
18/10/2015
Vahvastipa vetivät tuomarit kotiinpäin NG-Ipa matsissa. Jäähyt NG = 31min, Ipa = 4min. Ehkä Oilers koutsit oli lukeneet yläfemmojen heittämisen olevan valtava rikos, siksi eivät näyttäneet femmoja heittelevän. Tuomarit olivat kyllä välillä aika kujalla siitä olen samaa mieltä. Käsittääkseni liitto asettaa tuomarit, joten liitolla toivomuksena parempia tuomareita kiitos.
Ipafani
18/10/2015
Rikos tai ei, niin kyllähän järkikin sanoo, että ei ole kovin asiallista käytöstä heitellä yläfemmoja tuomarien kanssa. Tai ehkä kulttuuri tässä suhteessa on erilainen Espoossa? No oli miten oli, toivottavasti voitaisiin kaikkinensa keskittyä oleellisiin asiohin pelitapahtumissa. Reiluja, rehtejä pelejä kaikille, niitä on vielä monta jäljellä.
Niin no
23/10/2015
Onneksi noi pelit vieraissa on vain yksi per kausi jokaista joukkuetta vastaan. Toivottavasti ei oilers noilla tuomareilla etene play offeihin. Muuten onnea siihenkin suuntaan.
TASOA ON
26/10/2015
On muuten kutkuttavan tasainen tämä C1 SM-sarja tänä vuonna. Lähes kaikki joukkueet muuutaman pisteen sisällä ja joukkueet voittavat toisiaan ristiiin varsin ennalta arvaamattomalla tavalla. Eilenkin Erä voitti sarjakärki SPV:n ja Ilves Granin! Tällaista lisää niin saadaan jännittää koko kausi...
Tasoa on tai tason ailahtelevuutta
26/10/2015
Kuusi sarjan ottelua nähneenä voin esittää johtopäätöksen, että voittoon ei vielä riitä kaksi hyvää erää, jos yksi erä on huono. Tämän ikäisillä tasaisuus ei kovinkaan usein riitä kolmeen hyvään erään, joten siksi kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Tai toisin päin, kuka tahansa voi hävitä kelle tahansa. Kauden lopputuloksiin vaikuttaa tason lisäksi myös tason heilahteluiden skaala. Heikompitasoinen voi voittaa jopa ottelusarjan, jos taso ei heilahtele otteluiden sisällä.
Tasoa on
27/10/2015
Tuo koko ottelun tasaisuuden tärkeys on erittäin totta. Ja juuri se antaa kurinalaiselle joukkueelle mahdollisuuden voittaa pelaajamatetiaaliltaan reilustikin kovatasoisempi joukkue. On varmasti ihan opettavaista että myös nämä tähtiyksilöt kokevat välillä kantapääkin kautta että henkilökohtaiset pisteet eivät ole aina se tie joka vie sen oman joukkueen voittoon vaan poikkeuksellisen hyvätkin yksilöt tarvitsevat joulkuepelitaitoja ihan siinä kuin kaikki muutkin.
Tasoa on
04/11/2015
Granin konttaus sarjassa alkaa olla jo surkuhupaisaa katsottavaa. Näin maallikosta on käsittämätöntä miten tuollaisen porukan saa häviämään kolme peliä putkeen ja nyt viimeisimmän jo tosi rumin numeroin.
Tai ehkä tämä vain kertoo siitä että sarja on niin tasainen että tähtimateriaalikaan ei ole niin paljon muiden joukkueiden materiaalin yläpuolella että sillä voitettaisiin jos pelitapa joukkueena on ihan hukassa.
Curre "Curt" Oravainen
04/11/2015
Misä mää oon, miks ja mitä täällä tapahtuu???
Parempi yleensä voittaa
10/01/2016
ja se näyttää tässäkin sarjassa olevan SPV. Eikö niille kukaan mahda mitään?
Lakeuden Ristus
12/01/2016
Ei mahda, liian hyvä koutsi.
Mortimer
09/02/2016
Viisi kierrosta jäljellä tilanne sarjassa on melko kutkuttava. Koovee ilmoittautui tänään TPS-voitollaan jopa suosikiksi, kun runkosarjan voittajaa viimeisillä kierroksilla haetaan. Vaikka Koovee on tällä hetkellä vasta viidentenä, on sillä viiden kärkijoukkueista myös selkeästi helpoin loppuohjelma ja tulee huikealla nykykunnollaan keräämään jopa täyden 10 pisteen potin. Sarjan häntäpään joukkueet lienevät sille vastaantulijoita.

SPV on keikkunut sitkeästi sarjan keulilla alusta asti, ja sitkeys punnitaan vielä viimeisten viiden ottelun aikana, kun vastassa on mm. sekä sarjakakkonen TPS että viimeinkin vireen löytänyt sarjanelonen Grani. Vaikka SPV:llä onkin jo voitot molemmista, toinen voitto kummasta tahansa olisi sarjajohdosta huolimatta pieni yllätys. Sarjakolmosena oleva Tiikerit on tasapisteissä Granin kanssa, näillä myös keskinäinen "neljän pisteen ottelu" jo tulevana viikonloppuna.

Kolmen edellä mainitun pelaillessa sopivasti ristiin tai menettämällä pisteitä kärjen ulkopuolisille joukkueille, Koovee tulee käyttämään tilaisuuden ja nousee ykköseksi asti. Kuudentena majaileva KrP tuskin nousee enää tappelemaan kotiedusta, vaikka hyvät teoreettiset mahdollisuudet sillä ovatkin olemassa. Loppuohjelma on kuitenkin nokialaisilla tiukka, joten kotietuun vaadittaisiin extravenymistä. Paikka suoralla pudotuspelisijalla näyttäisi kuitenkin kolmen pisteen turvin suhteellisen suojatulta, mutta ilman voittoja ei sekään ole vielä plakkarissa.

Taistelu 7. ja 8. sijoista käytäneen Panthersin, Oilersin ja Ilveksen kesken, kun Ilves otti tänään tärkeän voiton Fosusta jättäen sen kahden pisteen päähän 10. sijalle. Myös nämä pleijaripaikoista tappelevat joukkueet tulevat olemaan varmasti tiukkoja vastuksia kärkijoukkueillekin, joten lopullinen sarjataulukko nähtäneen kahdeksan kärjen osalta vasta viimeisen kierroksen jälkeen. Siellä sitten vielä viimeisinä herkkupaloina Tiikerit-TPS ja Koovee-KrP.
Mortimer
13/02/2016
Viiden kärki hoiti lauantain ottelunsa kunnialla, joten tilanne kärjessä ei muuttunut. Erä tiivisti keskikastia lyömällä Oilersin jo viikolla, kun muut keskikastilaiset jäivät ilman pisteitä. Sunnuntaina mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti Tiikerit-Grifk, jotka jakavat kolmannen sijan kolme pistettä SPV:tä jäljessä. Jos seinäjokiset hoitavat Oilersin ja/tai TPS Erän, karannee kärki jo tavoittamattomiin jommalta kummalta. Panosta riittää siis jokaiseen otteluun!
Samppa70
21/02/2016
Sarja on ollut todella mielenkiintoinen ja suosikit ovat nostaneet tasoaan hiljalleen. On jännä seurata etelän kommentteja näin Pohjanmaan suunnalta, edelleenkään ei uskota Spv:n olevan mikään tekijä loppupeleissä ja hyvä niin! Nostaisin sarjataulukkoa kovemmaksi suosikiksi Kooveen, joka on tosi työteliäs joukkue ja pelaa fyysistä peliä.
Lopussa paras voittaa ja se voi olla yllättävääkin mikä joukkue pärjää!
MORTIMER
07/03/2016
SPV karkasi muiden ulottumattomiin. TPS kaatui selkein numeroin 5-8, mutta Granin kanssa meni tiukemmalle. Pieni työtapaturma seinäjokelaisille, kun päästivät Granin 11 sekuntia ennen loppua 4-6-tilanteesta tasoihin. Muuten vakuuttavaa menoa seinäjokelaisilta. Sijat 2-6 ratkaistaan viimeisellä kierroksella pääosin otteluissa Tiikerit-TPS ja Koovee-Krp.

Oilers ja Panthers tasonmittaukseen aluesarjalaisten kanssa. Mielenkiintoisia ja tasaisia ottelupareja tulossa meni loppupelit sitten miten tahansa.
Miten meni Jori omasta mielestä?
22/03/2016
Kaksi sijoitusta meni oikein (6. ja 10.).
Bohr, Niels
22/03/2016
"Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen."
Nils Bohr
22/03/2016
Ja ilmeisesti myös kirjoittaminen
S7
22/03/2016
Helppo huudella jälkeenpäin. Mutta sinällään jos vähän katsoo, niin kummasti onnistunut tietämään täysin oikein ne, ketkä jää ulos plaijareista. Eli ei toi nyt ihan hatusta heitettyä ole, jokainen voi ite kokeilla ennustaa 12/12 ennen kautta...
jormavuoksenmaa
23/03/2016
Speve-Happee 1
Koovee-Oilers 1
Tiikerit-Krp 1
Grifk-Tps 1

Speve- Grifk 2
Koovee-Tiikerit 1

Koovee-Grifk 2
Paras kolmesta
24/03/2016
Täällähän on hiljaista, vaikka mielenkiintoiset puolivälierät alkamassa huomenna.

Viime kauden mestari TPS ja tämän kauden kovimmaksi povattu GrIFK kohtaavat kaikkien odotusten vastaisesti jo ensimmäisellä kierroksella. Toinen siis lähtee tylysti laulukuoroon, ansaitusti kenties, jos näin voidaan runkosarjan perusteella sanoa. Paremman loppukauden pelannut Grani on hienoinen suosikki, jos kykenee jatkamaan nousujohteista kautta. Mikäli Tepsin ykköskenttä on terveenä, ei Granillekaan ole helppoja aikoja luvassa.

Runkosarjan loppuun asti jyrännyt SPV valitsi vastustajakseen Happeen, joka hieman yllättäen löi jopa mitalisuosikeiksikin povatut Panthersit playoffs-kasinnassaan niukasti 4-5. Happee on SPV:llekin tässä ikäluokassa hieman tuntemattomampi vastus, mutta omaan tekemiseen pitkälti luottavalle SPV:lle rutinoimattomampi Happee sopinee hyvin avauskierroksen vastustajaksi. Läpihuutojuttu ei intoa puhkuva Happee kuitenkaan ole seinäjokelaisillekaan.

Koovee sai valita SPV:n jälkeen toisena, ja valitsi vastustajakseen oman playoffs-karsinnan murskaavasti 20-2 hoitaneen Oilersin. Kauden molemmissa kohtaamisissa joukkueet päätyivät jatkoajalle, toisessa ratkaisemattomaan, toisessa Oilersin viedessä voiton. Kooveen kevätkunnolla kaksi peliä kuitenkin riittänee, mutta Oilers on sekin näyttänyt osaavansa maalintekemisen taidon. Mitään kurinalaista, vähämaalista puolustuspeliä tässä mittelössä tuskin tullaan näkemään. Taitaa mennä maalintekokilpailuksi ja jopa toisille kymmenille. Jos Oilers ei päästä otteluiden aluissa Kooveetä karkuun, voi se laittaa tamperelaiset tiukille.

Nokian Krp jäi kolmanneksi sijoittuneille Tiikereille, sillä kukaan muukaan ei varmasti olisi TPS:ää halunnut vastustajakseen valita. Näin runkosarjan neljänneksi sijoittuneelle Granille lohkesi tuo pelätty Turun reissu. Tiikerit-KrP-parista on vaikea veikata. Pidemmässä sarjassa Tiikerit olisivat olleet ennakkosuosikki, mutta KrP on osoittautunut aika ajoin pystyvänsä huikeisiin yksittäisiin peleihin. Nyt tarvitaan kaksi kolmesta. Tiikeripojat ovat keväällä urakoineet vanhemmissa ikäluokissa ja aladivariotteluissa. Tässä piilee sekä vahvuus että riski. Jos kovien pelien anti saadaan tuotua omaan joukkueeseen ilman rasituksia, Tiikerit etenevät pitkälle kevääseen.
Paras kolmesta
26/03/2016
SPV meinasi kyykähtää Happeelle, mutta nousi 0-4 ja 3-6 tilanteista vielä 10-8-voittoon hyvän kolmannen erän ansiosta.

Koovee-Oilers oli odotetun kaltaista ilotulitusta. 14-8 kotijoukkueelle.

Tiikerit oli myös kova kotonaan, selkeä 8-3 voitto nokialaisista.

Ainoan ryöstöretken onnistui tekemään TPS kauniaisissa, lähinnä tiiviin puolustuksen ja tehokkaan ylivoiman ansiosta. Toisin kuin muualla, kolme maalia riitti voittoon (1-3). Granin ainoa osuma viimeisellä sekunnilla. Turun matkasta tulee viherpeipoille nyt vielä astetta haastavampi.

Pelataanko vielä maanantaina jossain?
PVE arvaaja
27/03/2016
Koovee jatkoon ansaitusti 2-0. Oilersin tikkuaskin kokoinen kenttä ja kova tunnelataus, höystettynä erikoisillä vihellyksillä teki pelistä aika sohloamista.

Krp nostanee tempoa ja saa hurmion päälle, ja Tiikerit ei kestä karvausta. Maanantaina jatkuu.

GrIFK:lla kaikki elementit voittaa TPS. Veikkaan, että myös tässä mennään maanantaille.

SPV hoitaa ja Happee jatkaa lomille.
PVE Arvaaja
27/03/2016
Yksi meni väärin, eli Happeen satu sai jatko-osan viimehetken tasoituksella ja jatkoaikamaalilla. Pieni ihme, mikäli satu jatkuu maanantain jälkeen.

Krp tekee jymypaukun ja karvaa Tiikerit kesälaitumille.

GrIFK ei anna TPSn enää yllättää vaan menee välieriin muutaman maalin erolla. Joukkueena eri tasolla kuin TPS ja joukkueet voittavat sarjoja.
pve tietäjä
29/03/2016
Ei mennyt arvaajalla ihan nappiin. SPV oli toki tiukoilla viimeisessäkin pelissä, mutta Happeen ykkösellä loppui jalka kesken ja jäivät jyrän alle päätöserässä.

Liikaa ei voi noiden pelien tuloksilla mässäillä, sillä SPV:ltä puuttui kopallinen runkomiehiä PVE-sarjasta. Välierissä tulee kunnon mähinät TPS:ää vastaan, jos ja kun nämä miehet palaavat takaisin askiin. Kotihallissa SPV on todella vaikea lyötävä, eilenkin yleisöä paikalla seurannan mukaan 350, ja sekin taisi mennä hieman alakanttiin. Kaikki paikalliset sählyniilot ovat seuraamassa, kun muilla joukkueilla alkoi ennakkoon liian aikaisin lomat.
Jekku
29/03/2016
Happee oli puolivälieriin saanut B:ssä pelanneet junnut mukaan, mutta yksi kentällinen ei voi jaksaa kolmen pelin rasitusta noin lyhyellä ajalla, jos on kentällä suurimman osan peliä. SPV jyräsi kolmannen erän lopun ihan totaalisesti. Järjestysmiehen mukaan paikalla oli n. 600 katsojaa ja se näkyi kyllä hienona tunnelmana
Samppa70
29/03/2016
Loistavat pelit Spv-Happee sarjassa! Todella tiukkoja otteluita, rehtiä peliä ja mielestäni lopuksi parempi voitti. Yleisöä oli todella paljon ja Turusta toivotaankin tulevalle lauantaille paljon kannustajia, tunnelmaa luomaan ja kannustamaan. Oma väki kyllä on paikalla runsaslukuisena ja kovaäänisenä! Tehdään tästäkin otteluparista hieno!
Paras voittakoon!!
(P)VE ARVAAJA
29/03/2016
Ihan ei PVE Arvaaja ollut PVE tietäjän veroinen, joskin veikkaukseni olivat ennen pelejä, mutta pieleen menivät SPVn voittoa lukuunottamatta maanantain ratkaisupelien osalta. Epäilemättä SPV:llä oli rosterissa vajausta, muuten tuskin sarja olisi näin tiukka ollut.

Granin osalta kausi oli suuri pettymys ja tasaisuus otteista puutui vaikka materiaali oli -ennakolta- sarjan eliittiä. Ainakin hehkutuksissa ja tähdistövalintojen pohjalta odotettiin ihan toista menestystä. Onneksi kyseessä on kuitenkin joukkuepeli ja parhaat ovat jatkossa.

Krp paiski yllätävän vahvan kauden vaikka materiaali oli kapea, toisaalta kärki on laadukas ja isoilla minuuteilla sai tuhoa aika-ajoin vastustajan päässä kiitettävästi. Ei kuitenkaan ihan riittänyt välieriin asti.

Välieräparit toivottavasti saadaan pelattua parhailla kokoonpanoilla. Lähtökohtaisesti tiukkoja matseja tulossa. Pitää vielä tuumia hetki jos toinenkin ennen VE Arvaajan ulostuloa.
VE Arvaaja
31/03/2016
Jaahas, hiljaista on palstan kommentointi. Lieneekö kekkereistä tippuneiden fanien kiinnostus lopahtanut tässä vaiheessa kautta?

SPV-TPS:
Runkosarjan voittaja oli turhan tiukoilla karsintojen kautta haastamaan nousseen Happeen kanssa. Siitäkin huolimatta, että Happee oli noin yhden ketjun verran kohentunut joukkue ja taas SPVltä puuttui jokunen pelimies. TPS yllätti Arvaajan kaatamalla Granin kaksi kertaa vieraissa varsin kuumassa PVE sarjassa. Sama meno jatkuu, tosin nyt piisaa yksi voitto vieraista ja TPS jatkaa suoraan kahdella voitolla välieriin.

Koovee-Tiikerit:
Lähtökohtaisesti tasainen pari, vaikka kaikki (4) kauden aikaisemmat kohtaamiset menivät Tiikereille - tosin vain maalin erolla. Molemmat joukkueet ovat fyysisiä ja kaksinkamppailupelaaminen tulee olemaan isossa roolissa. Kooveen hyökkäys on sarjan ehdotonta eliittiä, kun taas Tiikerien alakerta on vastaavasti yhtä vahva. VE Arvaaja joutuu tässä parissa menemään ensimmäinen ottelu edellä, sen voittaja vie koko sarjan.
FINAALI KARVAAJA
04/04/2016
Tiikeri pääsee turkuun. Ei ole kotiintuomisia.
Finaali Arvaaja
06/04/2016
Tiikeri matkaa pohjoisemmaksi ja jos ei ihan sössi niin hoitaa prossin Vantaalle. Koovee - TPS finaalipari.
Finaali arvaaja
09/04/2016
TPS vie sarjan 2-0. Pallollinen peli on riittävän laadukasta ja TPS pitää palloa 80% pelistä ja Koovee toivoo josko pallo joskus lipsahtaisi heille. Jos Koovee ei herää pelaamaan ja pelaamaan peliä syöttöjen kautta, ei jatkuvan kuskaamisen ja puskemisen kautta, niin sunnuntaina pistetään tälle sajalle piste. Kooveen peli oli perjantaina suuri pettymys, TPS sen sijaan pelasi laadukkaasti, liikutellen palloa ja vaalien pitkiä hyökkäyksiä. Koovee oli kaukana tästä. Arvaaja pistää 10-2 TPS:lle sunnuntaina ja C1 kausi on paketissa.
Finaali veikkaaja
09/04/2016
Finaali arvaaja on oikeassa. Koovee ei saanut mitään aikaiseksi perjantaina, kun taas TPS esitti samanlaista puolustusmitivaatiota mitä siltä on Play-Off peleissä nähty. Lisäksi TPS:n maalivahti on sarjan omaa eliittiä. TPS vie sunnuntaina 8-3.
Samppa70
11/04/2016
Finaali Arvaaja ei osunut ja pronssi jäi odotetusti ja ansaitusti Seinäjoelle. Parempi koko joukkueen puolustus, fysiikka ja laatu ylipäätään ratkaisi mitaleiden kohtalon. Jännittävä peli ja oikein meni, vaikka Tiikerit taistelikin hienosti loppuun saakka. Hyvä SPV!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.