Divarit

Podcast: Näistä asetelmista lähdetään alkavaan salibandykauteen

18.09.
2015
0 Kommenttia
6
Divarit
Pääkallo.fi:n historian ensimmäisessä podcastissa keskustellaan alkavasta salibandykaudesta ja ajankohtaisista aiheista. Naisten maajoukkueen lämpöleiri on yksi näistä puheenaiheista. Kuva: Salibandyliiga

Pääkallo.fi:n historian ensimmäisessä podcastissa keskustellaan alkavasta salibandykaudesta ja ajankohtaisista aiheista. Naisten maajoukkueen lämpöleiri on yksi näistä puheenaiheista. Kuva: Salibandyliiga

Pääkallo.fi kokeilee kauden alla myös podcast-mallista ennakointia, kun toimituspäälliköt Henri Pitkänen ja Joel Siltanen istahtivat alas käymään läpi eilen Divarin ensimmäisellä ottelulla Josba-SB Welhot käynnistynyttä sesonkia. Onko edessä kaikkien aikojen salibandykausi?

Keskustelua riittää Champions Cupista, naisten MM-kisoista, televisioinneista, liigan paluumuuttajista ja monesta muusta asiasta. Yksityiskohtaisesti käydään läpi miesten Salibandyliigan kaikki joukkueet, ja puidaan myös naisten liigan sekä miesten Divarin asetelmat kauteen lähdettäessä.

Podcast on nauhoitettu maanantaina 7.9. Ota hyvä asento ja siirry kuuntelemaan alta.


Yleiskatsaus salibandykauteen

Yleisasetelmat salibandykauteen by Joel Siltanen on Mixcloud

Miesten Salibandyliiga

Miesten Salibandyliiga by Joel Siltanen on Mixcloud

Naisten Salibandyliiga

KalloCast Naisten liiga by Joel Siltanen on Mixcloud

Miesten Divari

Miesten Divari by Joel Siltanen on Mixcloud

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.