Ruotsi teki sen taas – kahden maalin takaa kahdessa minuutissa voittoon

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Suomen miesten salibandymaajoukkue kärsi 7-9-kotitappion Ruotsia vastaan Suomi-Ruotsi -maaotteluiden Suomen osaottelussa. Ottelun voittomaaliksi jäi Mattias Samuelssonin ampuma onnekas kimmokemaali ajassa 54.40.

Suomi aloitti vahvasti ja johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 3-2. Toinen erä oli kotijoukkueelta jopa edeltävää vahvempi ja Suomi lähti kolmanteen erään kahden maalin johdosta.

Ottelu vaikutti olevan Suomen hallussa vielä ennen viimeistä kymppiä ja Suomi meni Jyrki Holopaisen osumalla 7-5-johtoon ajassa 52.32. Ruotsi laittoi kuitenkin lisävaihteen päälle ja iski kolme osumaa kahden minuutin ja kahdeksan sekunnin aikana.

Alexander Ruddin rankkarimaali ajassa 56.19 vei Ruotsin 7-9-johtoon, joka jäi ottelun lopputulokseksi.

Suomen tehokkain pelaaja oli Jami Manninen pistein 2+1. Ruotsin Alexander Rudd ja Martin Östholm olivat ruotsalaisten tehomiehiä samoin pisteluvuin.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää illan mittaan.

8 comments

  1. Swedu lämmitteli pari erää ja kolmannessa alkoivat vähän pelaan, kyllä se tasoero on olemassa..

  2. Valitettavasti pakko yhtyä tohon MJ:n kommenttiin. Kun ei vaan rahkeet riitä, niin ne ei riitä, ainakaan tällä valmennuksella. Jotain uutta pitäis keksiä.

  3. Peter Kotilainen ja Eemeli Salin pelasivat hyvin ja haastoivat ennakkoluulottomasti. Valitettavasti pelirohkeutta ei löytynyt kaikilta. Oliko Kettunen sanonut Henttoselle ”Syötä ainoastaan taaksepäin!”. Ymmärrän, että kaveri ensikertaa MJ:ssä ei halua ottaa kovin suuria riskejä, mutta sillä ei kyllä anneta mitään näyttöjäkään jos ainoastaan pelaa varmaa taaksepäin. Toivottavasti näämme rohkeampaa peliä seuraavassa kohtaamisessa.

  4. Rastit taisi olla hukassa kun, Suomen tähän asti urheilullisin joukkue, eksyi viime metreillä

  5. Mälmöössä oottelee muutama pelimies sunnuntain matsia. Hieno suoritus tältä porukalta.

  6. parhaus löytyy tottakait aina pörsseistä, ainakin jos kattoo useita ”tietäjiä”;-P