Salibandyliigan kestomenestyjä julkaisi joukkueensa – nämä nimet puuttuvat listalta

Kuvan mustapaitaisista SSV-pelaajista vain Mikael Järvi (oik.) jatkaa Viikinkien ryhmässä. Kuva: Salibandyliiga.

Kuvan mustapaitaisista SSV-pelaajista vain Mikael Järvi (oik.) jatkaa Viikinkien ryhmässä. Kuva: Salibandyliiga.
Kuvan mustapaitaisista SSV-pelaajista vain Mikael Järvi (oik.) jatkaa Viikinkien ryhmässä. Kuva: Salibandyliiga.

SSV-nimellä tunnettu Salibandyliigan kestomenestyjä uudisti täksi kaudeksi ilmettään ja kulkee nykyään nimellä Viikingit. Tänään keskiviikkona seura julkaisi lopullisen edustusjoukkueensa nettisivuillaan.

Kesän aikana uusina pelaajina joukkueeseen liittyivät Tapio Kinnunen (Oilers), Janne Hyvönen (SalBa), Jere Oksanen (Tapanilan Erä), Mikko Sipilä (välivuosi), Jani Hyytiäinen (TPS) sekä paluun liigakaukaloihin tekevä Harri Forsten. Valmennuspuolelle palasi parin kauden jälkeen Keke Matilainen.

Lähtijöitä sen sijaan viime kaudesta ovat Erän maalivahtivalmentajaksi liittynyt Paolo Keinänen, liigakaukaloista kakkosdivarin SBS Kingsiin vaihtaneet Henri Tuhkanen ja Markus Olkkonen, TPS-paitaan siirtynyt Waltter Mahlberg sekä uransa lopettanut Jani Helenius.

Listalla ei myöskään ole kokenutta maaliruiskua, Juho Järvistä, jonka lopettamisesta on huhuiltu koko kesä. Myös toinen pitkäaikainen SSV-pelaaja, Timo Toivonen, loistaa poissaolollaan, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan hän saattaa liittyä ryhmään vielä myöhemmin.

Viikingit kaudella 2015-16:


Maalivahdit

Santtu Strandberg

Kristian Krogius

Puolustajat

Jere Liljenbäck

Tapio Kinnunen

Kimmo Kinnunen

Lauri Stenfors

Mikael Lax

Marko Juselius

Jukka Soini

Erik Storgårds

Hyökkääjät

Roni Laasonen

Pasi Laitila

Mikko Sipilä

Jani Hyytiäinen

Harri Forsten

Janne Hyvönen

Niclas Meyer

Jere Oksanen

Kevin Söderling

Mikael Järvi

Miko Kailiala

Valmennus

Mika Ahonen

Markus Huhtimo

Keke Matilainen

Petri Huttunen

12 comments

  1. Viikkarithan nämä aina kaikkitietävien niilojen mielestä on.

  2. Mimmosilla kentillä viikingit on pelannu harjotuspeleissä tietoa kellään?

  3. Vai että mestaruusryhmä kasassa…

    Jo siinäkin on haastetta, että olisi pääkaupunkiseudun paras joukkue. Finaalipaikat menevät tänä vuonna pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

  4. Huomasin listassa yhden sällin, jota on tullut valmennettuakin. Jere. Sitkeästi mukana, ja hyvä pakki.

  5. Onneksi hommasivat kabinetin kautta finaalin Helsinkiin, koska pelaamalla sitä ei olisi siellä ollut, ainakaan tällä porukalla.

  6. Mailamestari

    Epäilen kommenttisi totuusperäisyyttä. Tietojeni mukaan ensimmäinen harkkamatsi Indiansia vastaan ei pelattu tietojesi mukaisella kenttäkoolla… Pystytkö vahvistamaan asian?

  7. Tiedottaako Lasbi jo tällä viikolla, että Järvinen siirtyy kotiseudulleen pelaamaan? Ei se mitään lopeta, oransseihin menee uransa viimeisiksi vuosiksi.

  8. Täähän sitten pojat nähään riittääkö finaaliin ja kyllähän riittää ja riittää loppuun asti! Sinänsä ihmettelen mikä vika ryhmässä? Kovia vahvistuksia tullut ja junnupojat taas vuoden vanhempia, esim. Soini ja Storgårds. Pitäiskö munkin itkee niinku monen seuranmiehet itkevät, mikseivät oo ikinä majussa? Se on hyvä, että viikkarit jaksaa ärsyttää, onpahan jätkät taas valmiita näyttämään kaapin paikkaa(ainakin muille pk-seudun jengeille), pohojanmaalta tulee se isoin vastus, happeen eväät on syöty vähäksi aikaa…