Divarit

Salinille uskomaton startti Classicissa – katso perjantain salibandytulokset

18.09.
2015
8 Kommenttia
3
Divarit
Eemeli Salin aloitti vahvasti uudessa seurassaan. Kuva: Topi Naskali

Eemeli Salin aloitti vahvasti uudessa seurassaan. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic kaatoi Esport Oilersin miesten Salibandyliigan kauden avausottelussa lukemin 10-7. Ottelun hahmoksi nousi Koovesta Classiciin siirtynyt Eemeli Salin, joka iski tehot 2+4 vieraiden verkkoon.

Ottelu oli pitkään tasainen ja ratkaisu nähtiin vasta viimeisen kahden minuutin aikana. Ratkaisevan osuman iski Nico Salo ajassa 58.10.

Classicin ykköshyökkäysvitja Salin-Salo-Lassi Vänttinen oli erittäin vahvassa vireessä. Salo paukutti sentterin paikalta hattutempun ja syötti yhden osuman. Vänttinen iski ottelun viimeisellä minuutilla kaksi osumaa. Sami Johansson nakutti tehot 2+1.

Oilersin tehomies oli 2+1 taiteillut Sylvester Raikamo. Casper Pfitzner osui kahdesti, Jesperi Lindfors syötti kaksi maalia ja Oscar Hänninen iskit tehot 1+1.

Ottelutilastot

Topi Naskalin ottelukuvat

Tapanilan Erä kaatoi M-Teamin paikalliskamppailussa lukemin 8-5. Voiton takuumiehinä hääri erityisesti Erän vahva ykkösvitja. Tommi Rosendahl teki yhden maalin ja syötti neljä. Erässä debytoinut Perttu Puska aloitti vahvasti uudessa seurassa ja tehoili pisteet 3+1. M-Teamin Riku Reunamäki osui kahdesti. Tappiosta huolimatta M-Teamin Ossi Rannala nappasi 34 torjuntaa.

Ottelutilastot

PSS aloitti naisten Salibandyliigan todellisella jymypaukulla. Viime kaudella puolivälierissä pudonnut porvoolaisjoukkue kaatoi viime vuosien kestomenestyjänä tunnetun SB-Pron lukemin 5-3. Kotijoukkueen sankarittarena hääri hattutempun ampunut Henna Uljua.

Ottelutilastot

Miesten Divarissa sarjaan täksi kaudeksi noussut Karhut aloitti kautensa vahvasti ja voitti Wirmon Mynämäellä lukemin 4-10. Ottelun hahmosta ei jäänyt epäselvyttä, kun Karhujen Benjamin Lepola paukutti ottelussa tehot 5+1. Lepola sai vahvaa tulitukea 1+3 tehtailleelta Saku Lahtiselta sekä 1+2 taiteilleelta Petteri Hulkolta. Wirmon Joakim Ervast osui kahdesti.

Ottelutilastot
Jarmo Jokilan ottelukuvat

Perjantai 18.9.

Miesten Salibandyliiga
18.30 Classic–Oilers 10-7 (VeikkausTV)
19.00 Erä–M-Team 8-5

Naisten Salibandyliiga
18.30 PSS–SB-Pro 5-3

Miesten Divari
19.00 SBS Wirmo–Karhut 4-10

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kotikammari
19/09/2015
Maalikoosteita tulille ny kiitos!
Maalikooste
19/09/2015
https://www.youtube.com/watch?v=m2B5bRTdzNY&feature=youtu.be
S7
19/09/2015
Youtubessa on...
Espoo
19/09/2015
Hyvä kooste Classic-Oilers matsista löytyy utubessa.
Loistavaa salibandyviihdettä Tampereella, Classikin ykkösketju on murhaavan hyvä kuten Ahtiainenkin totesi.
Ottelun tilaston tekijät voisivat katsoa myös maalikoosteen eli menikö +/- tilasto oikein niinku omasta mielestä?
Arto Kilponen
19/09/2015
Mistä löytyy +/- tilasto?
JZ
19/09/2015
Eikös plusmiinus tilastot ole joukkueiden vastuulla?
Tilastonikkari
19/09/2015
@Arto: tilastopalvelu.fi
@JZ: toimitsijapöytä huolehtii kotijoukkueen, vierasjoukkue omansa ja toimittaa pöytään rekisteröimistä varten
Arto Kilponen
19/09/2015
Minä muistelinkin, että jossain noita olen aiemminkin nähnyt. Kumma ettei virallisiin, julkaistuihin pöytäkirjoihin merkitä noita ollenkaan, vaikka ovat mielestäni vähintään yhtä oleellisia kuin esim. aloitustilastot tai laukaisukartta. Kiitos linkistä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.