Divarit

SPV kaatoi Viikingit huippuottelussa – katso sunnuntain salibandytulokset

27.09.
2015
2 Kommenttia
1
Divarit
SPV kaatoi Viikingit lukemin 4-3. Kuva: Juha Käenmäki

SPV kaatoi Viikingit lukemin 4-3. Kuva: Juha Käenmäki

SPV jatkoi voittojen tiellä miesten Salibandyliigassa. Viikingit kaatui Seinäjoella lukemin 4-3.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia iskenyt Petri Hakonen. SPV on kahden voiton myötä sarjan kuudentena. Tappio oli kauden ensimmäinen Viikingeille. Joukkue on nyt sarjataulukon kolmantena.

Tampereen Koovee nappasi kauden toisen voittonsa naisten Salibandyliigassa, kun M-Team kaatui Tampereella lukemin 5-4. Kooveen tehonaisena hääri Elisa Männistö, joka tykitti ottelussa hattutempun. M-Teamin Heini Haapalahti osui kahdesti. Koovee on nyt naisten Salibandyliigan neljäntenä. M-Team löytyy sijalta kuusi.

Miesten Divarissa LNM jatkoi vahvasti. Joukkue kaatoi Erä Akatemian kotikentällään luvuin 8-6 ja johtaa nyt Divaria kolmen voiton turvin. Kotijoukkueen Matias Luokkanen ja Olli tornberg tekivät kaksi maalia mieheen. Akatemian Ilkka Mutanen osui myös kahdesti. Erä Akatemia on sarjan kuudentena.

Sunnuntai 27.9.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-Nokian KrP 7-2 Ottelutilastot
17:00 SPV-Viikingit 4-3 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-JoKa 12-3 Ottelutilastot, Juhani Järvenopään ottelukuvat
14:45 Koovee-M-Team 5-4 Ottelutilastot
17:00 Classic-PSS 8-2 Ottelutilastot, Esa Takalon ottelukuvat
17:00 Erä III-Happee 2-4 Ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat
17:00 NST-TPS 13-2 Ottelutilastot

Miesten Divari
16:00 LNM-Erä Akatemia 8-6 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-SBS Wirmo 5-4 Ottelutilastot
17:00 PirPi-KeLy 7-11 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ennustus
27/09/2015
KrP joutuu tähän asti nähdyn perusteella takomaan tällä kaudella rankasti paniikkinappulaa aikaisessa vaiheessa tai heittämään pyyhkeen kehään. Kolmoskenttä on pelillisesti tuskin edes kakkosdivaritasoa eikä kahdella ensimmäisellä kentälläkään pallollinen peli kulje. Lisäksi osa puolustuksen avainpelaajistosta tekee pallollisena kaardinaaliluokan munauksia TOISTUVASTI. Osa hölmöyttään, osa kömpelyyttään. Jos ei M-Team pelasta, niin suora putoaminen on todella lähellä. Joten herätkää siellä Nokialla tai nesteessä ootte nopeammin kuin arvaattekaan.
JZ
28/09/2015
KrP kyllä aika huolimaton ja yleisilmeeltään vaisu. Jengi tarvis sytyttäjää, muuten on taas karsintahommat edessä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.