Divarit

SPV jäi Happeen jalkoihin finaalirevanssissa – katso lauantain salibandytulokset

19.09.
2015
10 Kommenttia
5
Divarit
NST oli askeleen edellä Classicia ja vei voiton lukemin 5-3. Kuva: Topi Naskali

NST oli askeleen edellä Classicia ja vei voiton lukemin 5-3. Kuva: Topi Naskali

NST kaatoi Tampereen Classicin kotikentällään naisten Salibandyliigan ottelussa lukemin 5-3. Viime kauden mestarit aloittivat siis kautensa tappiolla.

NST:n tehonaisina häärivät 1+1 tehtailleet Mia Karjalainen ja Anu Ruokonen. Maajoukkuevahti Jonna Mäkelä torjui kaikkiaan 29 laukausta. Classicin tehokkain pelaaja oli kaksi maalia viimeistellyt Nina Rantala.

Ottelutilastot

Jyväskylän Happee toivotti kotkalaisen Crackersin tervetulleeksi naisten Salibandyliigaan, kun se kaatoi nousijajoukkueen kotikentällään lukemin 11-4. Happeen tehokkain oli Roosa Virtanen pistein 3+1. Johanna Väliaho viimeisteli yhden osuman ja syötti kaksi. Kotkalaisten Renate Taka-aho iski tehot 2+1.

Ottelutilastot

Tampereen Koovee aloitti kautensa voittoisasti naisten Salibandyliigassa. TPS kaatui lukemin 7-3. Kooveen tehokkaimpana kunnostautui Hanna Puolakka pistein 1+2. Oona Kauppi osui kahdesti. TPS:n Milla Nordlund iski tehot 1+1 ja Laura Rantanen tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Ottelutilastot

Myös Erä III aloitti kautensa voitolla. M-Team kaatui vieraskentällä lukemin 4-5. Vieraiden Tuuli Huuskonen osui kahdesti. Nea Suominen ja Veera Sinikallio iskivät tehot 1+1. M-Teamin Oona Kauppinen onnistui pistein 2+1. Erän Emma Tuomikoski venyi 26 laukauksen tielle.

Ottelutilastot

SB Vaasa kärsi kirvelevän 2-8-kotitappion Blue Foxia vastaan. Vieraiden tehomies oli 2+1 tehtaillut Timo Salo. Tero Saaristo osui kahdesti ja Johnny Ojala tarjoili kaksi maalisyöttöä. Tappiosta huolimatta SB Vaasan Mikael Aromaa venyi 27 laukauksen tielle.

Ottelutilastot

Lauantai 19.9.

Miesten Salibandyliiga
17.00 Happee–SPV 13-8
17.30 OLS–NST 6-5 ja.
18.00 Koovee–TPS 3-2

Naisten Salibandyliiga
13.30 Happee–Crackers 11-4
14.00 NST–Classic 5-3
14.45 Koovee–TPS 7-3
15.45 M-Team–Erä III 4-5
18.30 JoKa–02-Jyväskylä 2-4

Miesten Divari
14.00 KeLy–LNM 3-7
16.00 SB Vaasa–Blue Fox 2-8
18.00 LaSB–Steelers 4-3 ja.

Lue lisää:

Jutut:
Mika Kohosella lämmin, mutta tappiollinen paluu Monnarille: ”Happee-ihmiset ovat aina lähellä sydäntäni”
Kevään finalistien kohtaamisessa hurmoksellinen ensimmäinen erä – Kohoselle 700 pistettä täyteen
Yle: Viikingit nappasi suomalaistähden – Tero Tiitu palaa Salibandyliigaan

Otteluraportit:
OLS ja NST huikeassa trillerissä – tähtihyökkääjä palasi kentille ja ratkaisi jatkoajalla

Happee takoi lepsun SPV:n kanveesiin – ”Me olimme todella pahasti kesäterässä”

Niittomiehille pohjoisen paikallisottelun herruus – ”Rutiini näkyi tällä kertaa liikaa”

Videot:
Video: Kooveen naiset kaatoivat TPS:n kakkosketjunsa johdolla
Video: Divari-debytantti johti ryöpytystä Pohjanmaan paikalliskamppailussa
Video: Tämä raju lonkkataklaus lähetti TPS-pelaajan suihkuun
Video: Tyylikäs ylivoimakuvio ratkaisi voiton naisten huippuottelussa
Video: Puolustaja iski tasoitusmaalin ajassa 59.30 ja ratkaisi ottelun jatkoajalla
Video: Liigan avauskierroksella heti komea ilmaveivimaali

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
04:20
19/09/2015
Ketä kiinnostaa naisten amatööri sarjan tulokset ?
Terve
19/09/2015
Hianoa, että on näistäkin peleistä uutisoitu! Nst:n voitto ei kyllä sinänsä mikään ennenkuulumaton yllätys, erittäin kova joukkue tällä kaudella.
0420:lle
19/09/2015
Noloa omaan pesään pissimistä. Kävisit joskus naisten pelissä kun taitaa kiinnostaa kuitenkin. Ps. lue tuosta alta ja koita päätellä mitä meinaa #posinkautta. Tuon sun kommentin perusteella: Ei jatkoon!
Kommentti
19/09/2015
Eikös naisten salibandyliiga ole virallisesti amatöörisarja kun yksikään pelaaja ei itseään elätä pelkällä salibandyn pelaamisella?
liiga
19/09/2015
SPV vs. Happee? Onko tuolla pelattu ilman maalivahteja, vai ovatko maalivahdit olleet kerhoveskoja vai eivätkö nämä jengit osaa puolustaa? Ihan kuin olisi taas ollut jotkut Ruotsi vs. Suomi -numerot? Miten äijien sarjoissa voi olla tuollaiset maalijuhlat, eli onko meidän seurajoukkueilla jotain ongelmia kun ei osata puolustuspelaamista?

OLS vs. NST sekä Koovee vs. TPS on ollut onnetonta sählyä ja siellä puolestaan ei oikein onnistuta missään. jengi nukkunut katsomossa. Onko meidän miesten pääsarjataso joko täynnä amatöörimäistä paskaa puolustuspäässä tai sitten onnetonta sählyä joka nukuttaa koko porukan?

Pitäisikö miesten puolella siirtyä 6 joukkueen liigaan niin saisi tuosta vähän tasaisemman, että kiinnostaisi edes omia sukulaisia?

[taisi olla sellainen ala-arvoinen kirjoitus tämäkin... hä hää]
?HEH
20/09/2015
Onnea Spevelle, ei tainnut mennä vihkoon! Huh, Hei, Falun kaatuu?
Piiripienipyörii
20/09/2015
Toivottavasti Classicin "family" alkaa peluuttamaan ja pelaamaan ilman suhdetoiminnan vaikutteita. Classicilla ollut kovin rosteri vuosia. Nyt kun muut joukkueet ovat saaneet etumatkaa kiinni alkavat valmentaminen ja johtaminen vaikuttamaan tuloksiin. Hereille nyt Koovee pistää koville tänään.
MIES
20/09/2015
Minua kiinnostaa! Amatöörisarja (huom! yhdyssana) on toki amatöörisarja, mutta mielestäni naisten pelit ovat useasti jopa viihdyttävämpiä, kuin miesten pelit. Ja vielä 04:20:lle, sinun mielipiteet kiinnostaa tuskin ketään.
Ansku
20/09/2015
Itse katsomossa istuneena sekä Kooveen miesten että naisten peliä oli katsomassa kiitettävästi porukkaa. Yleisö eli mukana, ei nukkunut (kuin ehkä pelin alussa, mutta niin taisi nukkua pelaajistokin...) eikä kyllästynyt ?
Piiripienipyörii
21/09/2015
Käsi ylös! Ei ollut Kooveesta vielä Classicin kaatajaksi ja asiaa ei helpottanut Oona Kaupin loukkaantuminen alkuverkoissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.