Maajoukkueet

Suomi ja Ruotsi kohtaavat viikonloppuna – katso aikataulut tästä

10.09.
2015
7 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Suomi ja Ruotsi kohtaavat perjantaina Vantaan Energia Areenalla ja sunnuntaina Malmön Baltiska Hallenissa. Kuva: Salibandyliiga

Suomi ja Ruotsi kohtaavat perjantaina Vantaan Energia Areenalla ja sunnuntaina Malmön Baltiska Hallenissa. Kuva: Salibandyliiga

Kansainvälinen salibandykausi tärähtää käyntiin perjantaina kun Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen Vantaan Energia Areenalla. Klo 15.30 käyvät vastakkain maiden naisten maajoukkueet, ja klo 18.30 vihelletään käyntiin miesten mittelö. Ottelut on mahdollista katsoa suorina Elisan Fanseat-palvelun kautta.

Vuodesta 1999 asti vuosittain kisattu maaottelutapahtuma jatkuu sunnuntaina Malmössä toisilla osaotteluilla. Viikonlopun jokaisen neljän ottelun päätteeksi käydään vielä rangaistuslaukauskisa, jonka voittaja saa lisäpisteen. Jaossa on siis yhteensä 12 maaottelupistettä, ja viikonlopun päätteeksi katsotaan, kumpi maa oli vahvempi.

Viime joulukuun MM-finaalissa Göteborgissa Suomen miehet taipuivat Ruotsille niukasti 2-3. Huhtikuun neljän maan turnauksessa Sandvikenissa Suomi voitti rankkareilla 4-3.

Naisten ottelussa on aivan oma jännitteensä, sillä kolmen kuukauden päässä häämöttävät Tampereen MM-kisat, joihin kaksien edelliskisojen finalistit nyt hakevat jo asetelmia.

Viikonlopun kokoonpanot

Suomi-Ruotsi-salibandymaaottelut 11.9.2015
Energia Areena, Vantaa
miehet ja naiset

Ohjelma:
klo 15.30 Suomi – Ruotsi (naiset)
klo 18.30 Suomi – Ruotsi (miehet)

Hinnat:
Peruslippu (aikuinen) 15 €
Lapset (7-15 v.), opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 8 €

Perjantain ottelut näkee suorana tästä linkistä.

Suomen naisten maajoukkue kohtaa Ruotsin sunnuntaina Malmössä klo 15.45 Suomen aikaa. Miesten ottelu alkaa klo 13 Suomen aikaa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jupi
10/09/2015
Onko noi nettilähetykset ilmaisia?
Jupille
11/09/2015
Ei ole, maksaa joku 7,99e....
Peli käynnissä
11/09/2015
Nettilähetyksessä fanseat.com ensimmäinen kk ilmainen ja pystyy peruuttamaan tilauksen ennen 1kk loppumista. Joten peli käyntiin!
S7
11/09/2015
Hoikkasen ja PannuKotilaisen arvostelijat vois vaikka välistä katella muuta kuin maalitilastoja, niin ehkäpä aukeaa miksi noi mukana! Esim tätä matsia... Toki epäilen vahvasti ettei katella muuta kuin tilastoja;-)
S7
11/09/2015
Itse lähetys tökkii niinku aina tuntuu nää nettilähetykset tökkiä, joten eiköhän meitsi tän peru ekan kuun jälkeen...
MJ
11/09/2015
Näyttää siltä että swedut on liikkeellä turisti meiningillä, kunhan nyt pelaillaan ja kisoissa sitten taas pelataan.
Junnu#8
11/09/2015
Ehkä joo? Voiton otti silti:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.