Suomi-Ruotsi -maaottelut jatkuvat – katso kokoonpanot ja lähetysaikataulut tästä

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Suomen ja Ruotsin salibandyn maaotteluviikonlopun toinen osa on ohjelmassa tänään sunnuntaina Malmössä. Miesten maaottelu alkaa Baltiska Hallenissa klo 13 ja naisten ottelu klo 15.45 Suomen aikaa. Liikkuvan kuvan otteluista näyttävät Ruotsin TV12 sekä TV4 Play Premium.

Ruotsi lähtee perjantaina Vantaan Energia Areenalla väännetyn avauspäivän jälkeen kotikaukaloonsa 4-2-kokonaispistejohdossa. Vantaalla Suomi voitti naisten ottelun 7-0 mutta hävisi rangaistuslaukauskisan, mikä tuotti pisteet 2-1 Suomen eduksi. Miesten pelissä Ruotsin 9-7-voitto sekä notkeammat rankkarit tiesivät sinikeltaisille 3-0-pistevoittoa.

Suomen miesten joukkue on julkistanut avauskokoonpanonsa päivän otteluun. Tänään mukana ovat perjantain kohtaamisesta puuttuneet Ruotsin pääsarjassa pelaavat Jani Kukkola, Juha Kivilehto, Mika Moilanen ja Eero Kosonen sekä siellä viime kauden pelannut mutta alkavan kauden seuraansa vielä julkistamaton Tero Tiitu.

Perjantaina Vantaan ottelussa pelanneista eivät tänään ole mukana Tomi Ikonen, Oscar Hänninen, Mikael Lax, Joni Henttonen, Janne Hoikkanen ja Henri Myllymäki.

Suomi tänään Ruotsia vastaan:

1. Peter Kotilainen – Joonas Pylsy – Jami Manninen, Nico Salo – Jonne Junkkarinen
2. Lauri Kapanen – Jani Kukkola – Miko Kailiala, Juha Kivilehto – Risto Töllikkö
3. Tero Tiitu – Niclas Meyer – Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Petri Hakonen – Jyrki Holopainen
4. Eemeli Salin – Panu Kotilainen – Mika Moilanen

Suomen maalissa torjuu Eero Kosonen, varalla Santtu Strandberg.

Teksti: Salibandyliitto

13 comments

  1. Maajoukkutta olisi kiva seurata mutta aina vaan tulee hankalammaksi kun joukkue pelaa Suomen rajojen ulkopuolella.
    Jos halutaan aidosti nostaa Maajoukkueen/ lajin arvostusta niin töitä sen eteen on tehtävä. Nyt ollaan twitterin varassa, no sielläkin hiljaista..

  2. Tämä uutispimento on tarkoitusperäistä, halutaan porukka maksamaan kanaville, itseltä mennyt näihin maku kokonaan, katsotaan sitten lopputulokset jostain, täähän on vain sählyä.

  3. Watsonin testasin. Ei toiminut peruin. Kuitenkin tli lasku 0,32 kokelivat varmaan meneekö läpi. Ootellaan tuloksia.

  4. Eilen tuli Sveitsi-Saksa youtubesta ja oli hyvä katsoa. Siitä voisi ottaa mallia.

    Sveitsi muuten voitti vaivoin 6-5.

  5. Perutaan aikaisempi kommentointi.
    12-3 Tappio Ruotsille kertoo että turha on odottaa mitään maajoukkueelta.
    Pitäisikö valmennusta vahvistaa/ vaihtaa kun nykyinen ei saa iskukykyistä joukkuetta kasaan.

  6. Vika ei ole valmennuksessa eikä pelaajavalinnoissa. Ruotsin pelaajat ovat isompia nopeampia vahvempia taitavampia juonikkaampia. Ihan hyvin suolmi pyristeli tasoeroon verrattuna. Ainoastaan Salinin fyysinen preesenssi sai ruotsalaiset häpeään. Positiivista oli Tero Tiitu, osoitti että suojalasit ei haittaa niin paljon pelaamista etteikö pärjäisi korkeimmalla mahdollisella tasolla. Mannisen ja Hakosen rankkarit myös aika jeba.

  7. Kyllä kuomaseni. Voisikohan silti ottaa edes niitä juonikkaita pelaajia, kun ei ole isoja nopeita vahvoja eikä taitavia. Niitä löytyisi. Nättiä peliä pelas Ruotsi.

  8. Ei tämä kokeilu ihan napiin mennyt joukkueelta eikä valmenukselta.
    Muutoksia on aika tehdä, selitykseksi ei voi käydä että Ruotsalaiset ovat fyysisempiä.
    Kyllä Suomesta löytyy riitävästi taitavampia ja fyysisempiä pelaajia. Valmennukseen tarvitaan vahvistuksia jotka osaavat koota parhaan joukkueen. Taktinen osaaminen on myös kyseenalainen..

  9. 1. Salin – Hulmi – Manninen,
    2. Kapanen – Kukkola – Kailiala
    3. Tiitu – Hänninen– Pelto-Arvo,
    4. Hoikkanen – Kuusela– Myllymäki/Kiviranta

    Nelosketju masentaa Ruotsin tähtiketjun. Turnaukseen pitää valita ns. play-off -henkisiä miehiä jotka syttyvät ja ylittävät itsensä ääritilanteissa.

    Muista ketjuista ne jotka saa maaleja saa enempi peliaikaa. Ruotsin maalit jää 5…..8 maalin tasolle. Ja hyvällä pelillä Suomi voi saada ne samat 5…8 tehtyä. Eli tasaisempaa tulee. Tästä oli näyttöä Energia Areenan pelissä jossa miehitys oli jo lähempänä tätä ehdotustani.