Maajoukkueet

Superkaksosten uskomaton suoritus – molemmat maalasivat maajoukkuedebyytissään ensimmäisellä kosketuksella

11.09.
2015
4 Kommenttia
19
Maajoukkueet
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Kooveeta edustavat kaksoissiskokset Veera ja Oona Kauppi ovat molemmat onnistuneet varsin käsittämättömässä tempussa. Molemmat ovat tehneet maalin ensimmäisessä naisten maaottelussaan, ensimmäisessä vaihdossa ja vielä ensimmäisellä kosketuksella.

Oona Kaupin täydellistä debyyttiä alleviivasi ottelussa syntynyt hattutemppu. Suomi voitti Ruotsin 7-0.

– Se on erittäin hyvä kysymys. Itsellä ei ollut henkilökohtaisesti mitään tavoitetta tehdä samalla tavalla kuin sisko teki, mutta niin vain sattui käymään. Ehkä se on sitten jotain tällaista ”kaksosten connectionia”. Tai jotain. En osaa sanoa, kommentoi Oona Kauppi sitä miten tämmöinen yhteensattuma on mahdollinen.

Veera Kauppi iski ensimmäisen maajoukkuemaalinsa vuosi sitten pelatussa Suomi-Ruotsi- maaottelussa. Maali syntyi ylivoimalla. Oona Kaupin ensimmäinen maali nähtiin tämän vuoden Ruotsi-ottelun ensimmäisessä erässä, kun poikittaissyötöstä lähtenyt laukaus upposi verkon perukoille.

Vasta 18-vuotiaat Kaupin siskokset ovat todellisia monilahjakkuuksia. Molemmat pelaavat jalkapalloa naisten Liigassa Ilveksen riveissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nure
11/09/2015
Nyt voidaan lopettaa kommentit et koovee olis ilman kauppeja sarjan hännillä joka vuosi, näin näyttää olevan majunkin. Et jos ei kaupit pelaa , tappio seuraisi toistaan. Jotkut on vaan toisia kovempia lupauksia, ja se missä pelaavat ovat kovia vahvistuksia ja VARSINKIN OMIA JUNNUJA. Tseppiä kaupit.
Juups
11/09/2015
Koovee ei olisi koko sarjassa todennäköisesti ilman näitä sisaruksia. Nyt vaan kotikisoista kultaa kaulaan. Kirkkaasti Suomen parhaat pelaajat tällä hetkellä.
kyllä
12/09/2015
Kauput oli ottelun ehdotonta eliittiä. Samoin Huuskosen debyytti ja kaksi näyttävää maalia. Tuohon kolmikkoon on helppo rakentaa menestyvä joukkue varsinkin, kun maaliin löytyy liistavia vaihtoehtoja.
JEPS
12/09/2015
Sevverran sisäpiirin tiatoo futiksen puolelta, että V.Kaupin maajoukkueura futiksen tyttömajussa alko maalilla 23 sekunnin pelin jälkeen tietty ekalla kosketuksella, eikä ole mitään syytä epäillä etteikö O.Kauppi tekisi samoin, kunhan joku futiksen majuvalkku vain älyää kutsua hänetkin maajoukkueeseen...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.