Superkaksosten uskomaton suoritus – molemmat maalasivat maajoukkuedebyytissään ensimmäisellä kosketuksella

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Kooveeta edustavat kaksoissiskokset Veera ja Oona Kauppi ovat molemmat onnistuneet varsin käsittämättömässä tempussa. Molemmat ovat tehneet maalin ensimmäisessä naisten maaottelussaan, ensimmäisessä vaihdossa ja vielä ensimmäisellä kosketuksella.

Oona Kaupin täydellistä debyyttiä alleviivasi ottelussa syntynyt hattutemppu. Suomi voitti Ruotsin 7-0.

– Se on erittäin hyvä kysymys. Itsellä ei ollut henkilökohtaisesti mitään tavoitetta tehdä samalla tavalla kuin sisko teki, mutta niin vain sattui käymään. Ehkä se on sitten jotain tällaista ”kaksosten connectionia”. Tai jotain. En osaa sanoa, kommentoi Oona Kauppi sitä miten tämmöinen yhteensattuma on mahdollinen.

Veera Kauppi iski ensimmäisen maajoukkuemaalinsa vuosi sitten pelatussa Suomi-Ruotsi- maaottelussa. Maali syntyi ylivoimalla. Oona Kaupin ensimmäinen maali nähtiin tämän vuoden Ruotsi-ottelun ensimmäisessä erässä, kun poikittaissyötöstä lähtenyt laukaus upposi verkon perukoille.

Vasta 18-vuotiaat Kaupin siskokset ovat todellisia monilahjakkuuksia. Molemmat pelaavat jalkapalloa naisten Liigassa Ilveksen riveissä.

4 comments

  1. Nyt voidaan lopettaa kommentit et koovee olis ilman kauppeja sarjan hännillä joka vuosi, näin näyttää olevan majunkin. Et jos ei kaupit pelaa , tappio seuraisi toistaan. Jotkut on vaan toisia kovempia lupauksia, ja se missä pelaavat ovat kovia vahvistuksia ja VARSINKIN OMIA JUNNUJA. Tseppiä kaupit.

  2. Koovee ei olisi koko sarjassa todennäköisesti ilman näitä sisaruksia. Nyt vaan kotikisoista kultaa kaulaan. Kirkkaasti Suomen parhaat pelaajat tällä hetkellä.

  3. Kauput oli ottelun ehdotonta eliittiä. Samoin Huuskosen debyytti ja kaksi näyttävää maalia. Tuohon kolmikkoon on helppo rakentaa menestyvä joukkue varsinkin, kun maaliin löytyy liistavia vaihtoehtoja.

  4. Sevverran sisäpiirin tiatoo futiksen puolelta, että V.Kaupin maajoukkueura futiksen tyttömajussa alko maalilla 23 sekunnin pelin jälkeen tietty ekalla kosketuksella, eikä ole mitään syytä epäillä etteikö O.Kauppi tekisi samoin, kunhan joku futiksen majuvalkku vain älyää kutsua hänetkin maajoukkueeseen…