Toipilaana oleva hyökkääjä kahden vuoden sopimukseen liigajoukkueen kanssa

Rasmus Horn (oik.) edustaa seuraavat kaksi kautta Rauman Salbaa. Kuva: Anssi Koskinen

Rasmus Horn (oik.) edustaa seuraavat kaksi kautta Rauman Salbaa. Kuva: Anssi Koskinen
Rasmus Horn (oik.) edustaa seuraavat kaksi kautta Rauman Salbaa. Kuva: Anssi Koskinen

Rasmus Horn on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Rauman SalBan kanssa. Hornin polvi leikattiin viime keväänä ja hän on pelikuntoinen vasta vuodenvaihteen tienoilla.

– Raumalla oltiin kiinnostuneita sekä valmiita auttamaan jalan kuntoutuksessa. Olin kuullut paljon hyvää seurasta, ja hyvää jengiähän tuolla kopissa tuntui olevan, kommentoi viime kaudella TPS:aa edustanut Horn seuravalintaansa.

Raumalla pelaa myös Rasmuksen isoveli Niklas.

– Aikanaan Porvoossa pelattiin samassa porukassa, innolla odottelen että päästään täälläkin samaan aikaan pelille. Toki me kisataan Nikken kanssa samasta pelipaikasta, siinä kohtaa ei sitten veljelle kumarrella, sanaili Horn veljestään SalBan kotisivuilla.

SalBan päävalmentaja Juha Mäkilä näkee Hornin pidemmän ajan sijoituksena.

– Tärkeintä on saada kaveri kunnolla kuntoon, vaikka siihen menisi koko tämä kausi. Kaikki pelit mitä tällä kaudella tulee, on plussaa, linjasi Mäkilä.

Horn on pelannut Salibandyliigaa Loviisan Torin ja TPS:n paidassa. Pelejä on kertynyt kaikkiaan 51 ja tehopisteitä 32+16.

Rauman SalBan uutinen

5 comments

  1. Milloin voidaan odottaa Pääkallon kuuluisaa liigan kausiennakkoa?

  2. SalBalle voi olla hyvä kaappaus. Paikallisen lehden haastattelussa Horn ei hirveesti kehu TPS:ää.
    ”Loukkaantumisen jälkeen hän huomasi nopeasti olevansa salibandyn osalta tyhjän päällä.
    – TPS kysyi loukkaantumisen jälkeen kerran vointiani. Sen jälkeen ei kuulunut mitään, vaikka vuoden sopimusta oli vielä pari kuukautta jäljellä.”
    ”– Hoidan aina oman ruutuni, mutta TPS:ssä oman luovuuden käyttämistä pyrittiin vähän liikaa kitkeä. Yrittäminen kiellettiin.”
    Mutta onnea Rasmus ja Rauman SalBa. Toivotaan että Rasmus näkyy ensi kaudella jo kentällä.

  3. Yksi entinen TPS-pelaaja lisää monen muun jatkoksi, joka ei kiitä seuraa tai huippuvalmennusta, joka kehittäisi pelaajia ja joukkuetta entistä parempiin suorituksiin.

    Horn oli Loviisassa pelatessaan joukkueen paras maalintekijä lähes kolmellakymmenellä maalilla, joka oli todella kova suoritus niin heikossa joukkueessa kuin Loviisa oli viimeisellä liigakaudellaan. Tepsissä ollessaan maalintekotaito joko katosi tai se laitettiin vakan alle.

    Tepsissä olisi aika avata avoin keskustelu miesten salibandyjoukkueen menestymättömyydestä ja mahdollisuuksien kadottamisesta. Nykyistä tapaa toimia tulisi muuttaa, sillä nykyinen tie ei vie pleijareihin, vaan suunta on kohti divaria. Turun alue tarvitsee menestyvän liigajoukkueen, joka täysin saavutettavissa laajan junioritoiminnan johdosta.

  4. Ilmeisesti nää kommentit nyt liittyy siihen Turun vieraskynäjutuissa mainittuun ”TPSn tilanne on parempi kuin koskaan”… Yeah.