Divarit

Video: Divari-debytantti johti ryöpytystä Pohjanmaan paikalliskamppailussa

20.09.
2015
6 Kommenttia
6
Divarit
Keltalapainen Timo Salo oli liekeissä ensimmäisessä Divari-ottelussaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Keltalapainen Timo Salo oli liekeissä ensimmäisessä Divari-ottelussaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Divarin ennakkosuosikkeihin lukeutuva SB Vaasa koki eilen todellisen rökäletappion, kun Uusikaarlepyyn Blue Fox voitti paikalliskamppailun lukemin 2-8. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Blue Foxin yhtenäisen esityksen kapellimestareina toimivat aiemmilta kausilta tuttujen pistenikkareiden, Johnny Ojala (0+2) ja Tero Saaristo (2+0), lisäksi Divari-debytantit. Kokkolan Nibacosista tulleet Timo Salo (2+1) ja Jonatan Tynkkynen (1+0) aiheuttivat päänvaivaa vaasalaispuolustukselle ja sinikettujen oma kasvatti Didrik Lillas (1+0) avasi myös pistetilinsä Divarin ensiesintymisessään.

Ottelutilastot

Edit: Otsikkoa muokattu 20.9. klo 14:26.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kettu
20/09/2015
Normi päivä niitä sanoa
Joku
20/09/2015
oman seuran kasvatti miten tuon nyt ottaa... Pelasi viimekaude sb vaasan b-junioreissa.
Jokulle
20/09/2015
Lillas on Uudessakaarlepyyssä syntynyt ja Blue Foxin oma kasvatti. Pelasi viime kaudella muutama ottelu SB Vaasas B-junnuissa rinnakkaisedustuksella. Muuten hän pelasi Blue Fox II:n kanssa nelosdivaria. Eli jos on pelannu muutama ottelu SB Vaasassa niin sitten ei ole enää Blue Foxin kasvatti?
FOX
20/09/2015
Se on hyvä et Lillas saa nyt kovia pelejä ku niitä ei vaasas ollu tarjota.
SUSI
21/09/2015
Tuo paljon hehkutettu PSS:n mies oli kyllä täysin tuuliajolla koosteen perusteella. Jori vei kulmassakin kuin märkää rättii
Örebro
22/09/2015
Eikö se luoma ole vieläkään onnistunut kehittämään minkäänlaista pelitapaa? Vai luotetaanko vanhaankunnon kukkupalloon ja perään metodia vieläkin?eipä taida olla hääppöinen nippu tällä kaudella,tosin tuolla valmentajalla eivät tule ikinä menestymäänkään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.