Liigat

Video: Edes kuvaaja ei pysynyt Salinin vauhdissa mukana

24.09.
2015
4 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Classic kaatoi Westend Indiansin keskiviikkoiltana lukemin 5-11. Ottelun hahmoksi nousi tehot 4+2 nakutellut Eemeli Salin.

Jotain Salinin vahvasta vireestä kertoo se, että mies karkasi ensimmäisessä erässä maalintekoon 3 vs. 5 -alivoimalla. Salinin vauhti taisi tulla yllätyksenä myös ottelun videokuvaajalle, koska maalia ei saatu taltioitua ottelukoosteeseen. Myös miehen ampuma rankkarimaali oli varsin näyttävä. Alla olevalta videolta voit tarkistaa kaikki 16 maalia.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JiiK
24/09/2015
Ketä pakki Vänttisen tokassa maalissa? Junnuihin takas.
JZ
24/09/2015
Tää kuvaaja ei kyllä tällä kertaa ehtinyt mukaan puoleenkaan maaleista, tuskallisen hidasta kamerankäyttöä :D
Pomo
24/09/2015
Eipä kuvaaja tunnu pysyvän oikein kenenkään muunkaan perässä :/
Videokatsoja
24/09/2015
Ainakin kolmen maalin syntyminen jäi näkemättä, joten sikäli jutun teksti ei pidä paikkaansa - kaikkia 16 maalia ei voi videolta tarkistaa :P

Toisin kuin viime kaudella muutamassa Classicin pelissä, kuvakulma on riittävän laaja, mutta peliäkin voisi seurata vähän aktiivisemmin ja toisaalta on turha näyttää esimerkiksi toisesta päädystä pidemmälle kuin sen verran että kaukalon kulma näkyy. No, koska #posinkautta niin hyvä että näitä ylipäätään tulee.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.